Interieur Vanden Bossche

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Interieur Vanden Bossche
Private companiesFood and Kindred Products • Interieur Vanden Bossche

Contactgegevens Interieur Vanden Bossche: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Interieur Vanden Bossche: address, phone, fax, email, website, opening hours

Interieur Vanden Bossche

Regio (region): N\A, België

Adres (address): D'Helst 1; 9280; Lebbeke, België

Telefoon (phone): 052 41 29 49 (+32-052 41 29 49) 052 41 29 49 (+32-052 41 29 49)

Fax (fax): 052 41 49 71 (+32-052 41 49 71) 052 41 49 71 (+32-052 41 49 71)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Interieur Vanden Bossche: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Interieur Vanden Bossche"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Interieur Vanden Bossche"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Interieur Vanden Bossche, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Interieur Vanden Bossche. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Interieur Vanden Bossche, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Interieur Vanden Bossche. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Interieur Vanden Bossche
Products information Interieur Vanden Bossche

BTW identificatienummer (tax): BE09560546875
Ondernemingsnummer: 8823089599
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Stairs; Wall cupboards

Product categorie (product category): Doors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Interieur Vanden Bossche
(Get full report from official database of BE for Interieur Vanden Bossche)

Aanvulling soorten activiteiten voor Interieur Vanden Bossche
Addition kinds of activities for Interieur Vanden Bossche

386102. Fotografische apparatuur en chemicaliën | Photographic processing equipment and chemicals
22119918. Lange doek, katoen | Long cloth, cotton
50910601. Fiets onderdelen en accessoires | Bicycle parts and accessories
59619916. Postorder huis, nv | Mail order house, nec
94410104. Workmens 'vergoedingskantoor, overheid | Workmens' compensation office, government

Werken bij Interieur Vanden Bossche: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Interieur Vanden Bossche: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Interieur Vanden Bossche. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Interieur Vanden Bossche. Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel draaier (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen  en/of  walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding : je spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Je zorgt voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werkvloer !

  • REDDER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • Bordenbouwer (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Veurne zoeken wij een bordenbouwer om het atelier te versterken. Je maakt hierbij zelfstandig elektrische en mechanische borden voor industriële klanten.

  • Operator/heftruckchauffeur GOEDE VERLONING m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het reiningen van de ovenwagen en het verplaatsen van de producten met de heftruck.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen + stortklaar beton, de vrachtwagens zijn uitgerust met kranen van 17 meter - 21 meter en 25 meter. 

  • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp Puuur Malle/ Westmalle/ Oostmalle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent IT Junior Programmeur Java (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Software365

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent om te helpen bij diverse Java projecten waaronder; webtoepassingen, CLI, JavaFX, webservices en Android. Het takenpakket bestaat uit programmeren, testen en documentatie schrijven. Het werk loopt door zowel gedurende het schooljaar als tijdens schoolvakanties. Zolang je het studentenstatuut geniet, kan je bij ons terecht om 1 of meerdere dagen per week te werken als jobstudent (475 uren/jaar) of werkstudent (>475 uren/jaar). Werkdagen (zaterdagen en/of weekdagen) in onderlinge afspraak. Wij houden rekening met reis-, stage- en examenperioden.

  • Service Technieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat marktleider is op vlak van verwarmings- en klimaatsystemen. Samen met hen gaan wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen van verwarmingstoestellen(radiatoren) en ventilatiesystemen. Jouw klanten zijn particulieren. Je collega's sturen je dagelijks de planning toe, waarna je van thuis uit vertrekt om de opdrachten uit te voeren. In functie van de facturatie stel je dagelijks servicerapporten op, en bestel je de nodige materialen bij. Op die manier zorg je ervoor dat de service wagen up to date blijft. De materialen haal éénmaal per week op bij het bedrijf.

  • Tekenaar HVAC (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt installaties voor verwarming, ventilatie, klimatisatie en sanitair Je maakt de ontwerp- en uitvoeringstekeningen op in Stabicad en Revit Je doet de nodige berekeningen, zoals de dimensionering van luchtkanalen, koel- en verwarmingsleidingen en bijhorende appendages Je doet de coördinatie met andere loten in het 3D-model van het project Als het nodig is, neem je contact op met de klant, het studiebureau of leveranciers

  • Freelance docent 'zakelijk frans' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van Interieur Vanden Bossche in sociale netwerken
Look for responds of Interieur Vanden Bossche in social networks

Lees alle opmerkingen voor Interieur Vanden Bossche. Laat een reactie achter voor Interieur Vanden Bossche. Interieur Vanden Bossche bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Interieur Vanden Bossche. Leave a respond for Interieur Vanden Bossche. Interieur Vanden Bossche on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Interieur Vanden Bossche op de google maps. Adres en contacten Interieur Vanden Bossche
Location of Interieur Vanden Bossche on the google maps. Address and contacts of Interieur Vanden Bossche

Andere gerelateerde bedrijven als come Interieur Vanden Bossche Interieur Vanden Bossche: FLFEDERA SA | Silhouets | H.C. BRITISH SCHOOL | V.C. MEVO | MARIO CAVALLO

Other related companies as Interieur Vanden Bossche: FLFEDERA SA | Silhouets | H.C. BRITISH SCHOOL | V.C. MEVO | MARIO CAVALLO

Interieur Vanden Bossche is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Interieur Vanden Bossche, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09560546875. Het bedrijf Interieur Vanden Bossche bevindt zich op het adres: D'Helst 1; 9280; Lebbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 812,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Doors. Lijst met producten zijn Stairs; Wall cupboards.
De hoofdactiviteit van Interieur Vanden Bossche is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Interieur Vanden Bossche is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Interieur Vanden Bossche, openstaande posities, locatie van Interieur Vanden Bossche op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Interieur Vanden Bossche is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Interieur Vanden Bossche, company assigned to the tax number BE09560546875. The company Interieur Vanden Bossche is located at the address: D'Helst 1; 9280; Lebbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 812,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Doors. List of products are Stairs; Wall cupboards.
The main activity of Interieur Vanden Bossche is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Interieur Vanden Bossche is not available. You also can look at reviews of Interieur Vanden Bossche, open positions, location of Interieur Vanden Bossche on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Interieur Vanden Bossche, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Interieur Vanden Bossche, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Interieur Vanden Bossche, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Interieur Vanden Bossche, employees, financial statistics.