DESCHACHT FREDDY

Contactgegevens DESCHACHT FREDDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESCHACHT FREDDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESCHACHT FREDDY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leliestraat 45; 8210; Zedelgem, België

Telefoon (phone): 050 27 97 94; 0476 56 95 49 (+32-050 27 97 94; 0476 56 95 49) 050 27 97 94; 0476 56 95 49 (+32-050 27 97 94; 0476 56 95 49)

Fax (fax): 050 27 70 44 (+32-050 27 70 44) 050 27 70 44 (+32-050 27 70 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESCHACHT FREDDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESCHACHT FREDDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESCHACHT FREDDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESCHACHT FREDDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESCHACHT FREDDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESCHACHT FREDDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESCHACHT FREDDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESCHACHT FREDDY
Products information DESCHACHT FREDDY

BTW identificatienummer (tax): BE05471710205
Ondernemingsnummer: 4436523437
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Carpenters; Ceilings; Windows; Partitions

Product categorie (product category): Doors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESCHACHT FREDDY
(Get full report from official database of BE for DESCHACHT FREDDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESCHACHT FREDDY
Addition kinds of activities for DESCHACHT FREDDY

331210. Coated of geplateerde producten | Coated or plated products
514600. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
23290205. Jassen (suède, lederen, etc.), sport: mannen en jongens ' | Jackets (suede, leatherette, etc.), sport: men's and boys'
26750101. Cutouts, karton, sterven: uit gekochte materialen | Cutouts, cardboard, die-cut: from purchased materials
38210200. Laboratorium meubilair | Laboratory furniture

Werken bij DESCHACHT FREDDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESCHACHT FREDDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESCHACHT FREDDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESCHACHT FREDDY. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste medewerker technische dienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met de verantwoordelijk van de technische dienst. Je doet het preventief onderhoud van de machines. Je slijpt messen en je helpt met kleine aanpassing- en herstellingswerken en technische klussen.

  • Machine operator dagwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor volgende taken:    Bedienen van computergestuurde productiemachines    Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen    Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen    Uitvoeren van kwaliteitscontroles

  • Verpleegkundige(n) mobiele equipe (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel kijken we uit naar verpleegkundigen voor de mobiele equipe.

  • Customer service medewerker (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Medewerker heb je dagelijks contact met nationale en internationale kalnten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de orders en staat hiervoor in nauw contact met de planningsafdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten.

  • bekister m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als bekister ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: Uitvoeren van kleine en grote bekistingswerken; Je leest plannen en werktekeningen; Met houten planken en panelen maak je mallen; je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen; Je stort het beton in de bekisting; Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement verwijder je de bekisting; Je verstevigt beton met ijzeren vlechtwerk of wapening daarvoor knip buig en verbind je metalen staven; Voor grote betonconstructies zijn er geprefabriceerde metalen bekistingelementen die je aan elkaar monteert. Werken op werven van bouw van industriegebouwen appartementsgebouwen zwembaden kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen rust- en verzorgingstehuizen sportzalen ... zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Flexi job horeca Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn nog op zoek naar flexi-jobbers die willen bijverdienen in de bediening in een brasserie/tearoom op de Grote Markt Ieper. Je kan in het weekend en tijdens vakantieperiode ingeschakeld worden om op te dienen, af te ruimen Vaardigheden en persoonlijke kenmerken: je bent sociaal en klantvriendelijk je bent hands on je staat graag ten dienste van mensen je bent stipt en betrouwbaar

  • HR consulent @vind! Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Organisatorische talenten en de betere technische bedrijvenduurzaam matchen. Wat zien wij onder organisatorische talenten? administratie, boekhouding, sales support, HR, marketing, logistiek. Dagelijks proactief kandidaten vinden en daarnaast spontane sollicitaties verwerken. Samen met je collega’s een relatie op lange termijn met kandidaten en bedrijven opbouwen. Sollicitatiegesprekken afnemen, en dit soms met behulp van moderne videotechnologie. Om onze selectieprocedure grondig te kunnen uitvoeren, gaan we vaak ter plaatse voor de vacature intake. Vacatures opstellen en posten op diverse jobsites. Je neemt het volledige rekruteringstraject op, van A tot Z én dat tikkeltje meer. Ja, ook onze kennis sociale wetgeving benutten we bij het uitvoeren van de payroll.

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

  • Coördinator Boekhouding - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Coördinator Boekhouding voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Een greep uit je takenpakket: Je coördineert de activiteiten van jouw team en speelt een trekkersrol in de veranderingstrajecten; Als geboren coach werk je mee aan de groei van de experten binnen jouw team; Je toont jouw professionele expertise door het opmaken en opvolgen van rapporten; Je gaat die extra mile en formuleert actief verbetervoorstellen en adviezen voor de goede werking van de afdeling; Je analyseert processen waarna je deze continu optimaliseert. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Tekenaar Revit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar Revit met ervaring in het uittekenen van bouwkunde of technische installaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van DESCHACHT FREDDY in sociale netwerken
Look for responds of DESCHACHT FREDDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESCHACHT FREDDY. Laat een reactie achter voor DESCHACHT FREDDY. DESCHACHT FREDDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESCHACHT FREDDY. Leave a respond for DESCHACHT FREDDY. DESCHACHT FREDDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESCHACHT FREDDY op de google maps. Adres en contacten DESCHACHT FREDDY
Location of DESCHACHT FREDDY on the google maps. Address and contacts of DESCHACHT FREDDY

Andere gerelateerde bedrijven als come DESCHACHT FREDDY DESCHACHT FREDDY: ASLK-CGER Bank | K De Kan | DOMINIQUE GEERS | ELECTRO ERIC PEETERS | V. COLS

Other related companies as DESCHACHT FREDDY: ASLK-CGER Bank | K De Kan | DOMINIQUE GEERS | ELECTRO ERIC PEETERS | V. COLS

DESCHACHT FREDDY is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DESCHACHT FREDDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05471710205. Het bedrijf DESCHACHT FREDDY bevindt zich op het adres: Leliestraat 45; 8210; Zedelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Doors. Lijst met producten zijn Carpenters; Ceilings; Windows; Partitions.
De hoofdactiviteit van DESCHACHT FREDDY is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESCHACHT FREDDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESCHACHT FREDDY, openstaande posities, locatie van DESCHACHT FREDDY op de kaart.

DESCHACHT FREDDY is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DESCHACHT FREDDY, company assigned to the tax number BE05471710205. The company DESCHACHT FREDDY is located at the address: Leliestraat 45; 8210; Zedelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Doors. List of products are Carpenters; Ceilings; Windows; Partitions.
The main activity of DESCHACHT FREDDY is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DESCHACHT FREDDY is not available. You also can look at reviews of DESCHACHT FREDDY, open positions, location of DESCHACHT FREDDY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESCHACHT FREDDY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESCHACHT FREDDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESCHACHT FREDDY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESCHACHT FREDDY, employees, financial statistics.