Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.

Contactgegevens Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussee de Drogenbos 169 1180 Brussel, België

Telefoon (phone): 02.374 30 06 (+32-02.374 30 06) 02.374 30 06 (+32-02.374 30 06)

Fax (fax): 02.375 40 74 (+32-02.375 40 74) 02.375 40 74 (+32-02.375 40 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Williams B.V.B.A.-S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Williams B.V.B.A.-S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Williams B.V.B.A.-S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Williams B.V.B.A.-S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.
Products information Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE09878051757
Ondernemingsnummer: 7984832763
Hoofdstad (capital): 642,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 467,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Window frames (constr.)

Product categorie (product category): Doors Made Of Plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.

555103. Zeilboten en uitrusting | Sailboats and equipment
653199. Makelaars en managers, onbeperkt | Real estate agents and managers, nec
20230311. Gepoederde afgeroomde melk | Powdered skim milk
24919900. Houtbewerking, nec | Wood preserving, nec
34440401. Kroonlijsten, plaatwerk | Cornices, sheet metal
35650201. Zak open, vullen en sluiten machines | Bag opening, filling, and closing machines
50851001. pakkingen | Gaskets

Werken bij Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bobineur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een interne opleiding bedien je één van de snijmachines. Je hebt de zorg voor de eindcontrole van het drukwerk. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor de werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • Chauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kalmthout zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je zal instaan voor het transport van afzetcontainers, met camion-remorque, in gans het land. Je zal eveneens instaan voor het onderhouden van je container. Ons aanbod : Vast werk na interim periode Aangename & familiale werksfeer Voornamelijk nationaal transport Flexibele uren in overeenstemming Interne & externe opleidingen Recent wagenpark

  • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

  • Machine operator (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als machine operator in 2-ploegen? Laat het ons snel weten! - Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van laslijnen - Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van productieaantallen - Je beschikt over de vaardigheid om kleine technische problemen op te lossen - Je reinigt de machines en de werkplaats en waakt over de kwaliteit van de machines

  • HUISHOUDHULP met zin om erin te vliegen (m/v) regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Bepaal je graag je eigen werkuren én heb je graag wat meer tijd voor je gezin of hobby's? Ben je van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is? Werk je graag in eigen regio en hou je van wat afwisseling in je job? Dan zoeken wij jou!

  • Poetshulp Dienstencheques (m/v) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Nieuwpoort

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • Sales/Marketing Talent (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: CRE8

    Type: Vaste Job

    Cre8 Websolutions is een enthousiast team van jonge mensen die werken aan de producten Comanage (https://www.comanage.me) en Orderit (https://www.orderit.me). Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deze producten verder uit te bouwen en te verbeteren. Als Sales/marketing talent bouw je mee aan de digitale strategie om onze producten te promoten. Jouw hoofdtaak is sales en je gaat de baan op om onze producten te verkopen. Specifiek zal dat comanage.be zijn ons eigen online facturatie systeem.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van Williams B.V.B.A.-S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Williams B.V.B.A.-S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.. Williams B.V.B.A.-S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.. Leave a respond for Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.. Williams B.V.B.A.-S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Williams B.V.B.A.-S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.
Location of Williams B.V.B.A.-S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Williams B.V.B.A.-S.P.R.L. Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.: Janssens J BVBA | WANRANDEDUINEN MIDDELK. | ?T HOF VAN CLEVE | AMBER | Cafetaria Zwembad Strombeek

Other related companies as Williams B.V.B.A.-S.P.R.L.: Janssens J BVBA | WANRANDEDUINEN MIDDELK. | ?T HOF VAN CLEVE | AMBER | Cafetaria Zwembad Strombeek

Williams B.V.B.A.-S.P.R.L. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Williams B.V.B.A.-S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09878051757. Het bedrijf Williams B.V.B.A.-S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Chaussee de Drogenbos 169 1180 Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 642,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 467,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Doors Made Of Plastic. Lijst met producten zijn Window frames (constr.).
De hoofdactiviteit van Williams B.V.B.A.-S.P.R.L. is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Williams B.V.B.A.-S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Williams B.V.B.A.-S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Williams B.V.B.A.-S.P.R.L. op de kaart.

Williams B.V.B.A.-S.P.R.L. is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Williams B.V.B.A.-S.P.R.L., company assigned to the tax number BE09878051757. The company Williams B.V.B.A.-S.P.R.L. is located at the address: Chaussee de Drogenbos 169 1180 Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 642,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 467,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Doors Made Of Plastic. List of products are Window frames (constr.).
The main activity of Williams B.V.B.A.-S.P.R.L. is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Williams B.V.B.A.-S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Williams B.V.B.A.-S.P.R.L., open positions, location of Williams B.V.B.A.-S.P.R.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Williams B.V.B.A.-S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Williams B.V.B.A.-S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Williams B.V.B.A.-S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Williams B.V.B.A.-S.P.R.L., employees, financial statistics.