Haelvoet NV

Contactgegevens Haelvoet NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Haelvoet NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Haelvoet NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klein Frankrijk 15 9600 Ronse, België

Telefoon (phone): 055.23 00 50 (+32-055.23 00 50) 055.23 00 50 (+32-055.23 00 50)

Fax (fax): 055.21 64 87 (+32-055.21 64 87) 055.21 64 87 (+32-055.21 64 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Haelvoet NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Haelvoet NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Haelvoet NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Haelvoet NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Haelvoet NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Haelvoet NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Haelvoet NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Haelvoet NV
Products information Haelvoet NV

BTW identificatienummer (tax): BE07876342773
Ondernemingsnummer: 9999725341
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 592,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Doors and gates made of wood

Product categorie (product category): Doors And Gates Made Of Wood

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Haelvoet NV
(Get full report from official database of BE for Haelvoet NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Haelvoet NV
Addition kinds of activities for Haelvoet NV

25110208. Krukjes, huishouden: hout | Stools, household: wood
31729903. Kosmetische tassen | Cosmetic bags
34929901. Regelventielen, vloeistofkracht: hydraulisch en pneumatisch | Control valves, fluid power: hydraulic and pneumatic
36210200. Elektrische motor en generator hulponderdelen | Electric motor and generator auxillary parts
59830000. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
75199901. Aanhangwagen verhuur | Trailer rental
82119905. Schoolbord | School board

Werken bij Haelvoet NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Haelvoet NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Haelvoet NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Haelvoet NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediender mengafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener mengafdeling 2 ploegen. Aan de hand van de productiefiche breng je de aangeleverde goederen in de mengmachine. Je werkt nauwkeurig en zorgt dat de producten volgens de formule gemengd worden. Je respecteert nauwgezet de voorgeschreven procedure. je staat ook in voor een eerste visuele kwaliteitscontrole en het nemen van een staal.

  • Magazijnier 2 ploegen regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een magazijnier dit in 2 ploegen, eerst start je op in de productie om dan zo het magazijn aan te leren. En met tijd moet je ook bereidt zijn om af en toe bij te springen in de productie.

  • ORDERPICKER / MAGAZIJNMEDEWERKER IN WAASLANDHAVEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn we op zoek naar magazijniers. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je graag aan de slag in een logistieke omgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij bekijken samen met jou de mogelijkheden.

  • Productie Operator 2-ploegen of vaste nacht (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, gevestigd te Hamont, is één van de belangrijkste Europese kaarsenproducenten en is internationaal actief in verschillende marktsegmenten, zoals consumermarkt, horeca en religieuze markten. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar gemotiveerde productie operatoren en dit voor zowel 2 wisselende ploegen (6-14u en 14-22u) als voor de vaste nacht (22-6u). Als productie operator zorg je voor het instellen en ombouwen van de productiemachines. Je voert ook kleine onderhoudswerken uit.

  • CNC-operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Bedienen van CNC-gestuurde draaibanken en freescentra • Kleine storingen proberen te verhelpen • De nodige onderdelen netjes en aan een vlot tempo afwerken

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • Student voor onderhoud/schoonmaak (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je minimum 18 jaar en zou je graag van dinsdag 4 september tot vrijdag 7 september van 6u tot 14u enkele onderhoudstaken willen doen? Neem dan contact op met ons. Een overzicht van jouw taken: Je maakt de werkvloer schoon met een schoonmaakmachine. Je doet kleine herstellingen (wieltjes, leggers) aan rekken, hangbaren, etc. Je ontstoft machines. Je maakt transportbanden schoon.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je bij drie afdelingen terecht als student: Operations: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak, etc. F&B: keuken- en kassamedewerker in één van onze themarestaurants of de mobiele verkooppunten, afruim en afwas Merchandising: verkoop van de populaire Studio 100 producten in onze winkels en mobiele verkooppunten

  • Business Manager - Volume (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: INGRAM MICRO

    Type: Vaste Job

    Ben jij dat extravert type dat energie krijgt van het creëren van new business en het positioneren van een innovatief product op de IT markt? Fit jij het beste in een dynamische omgeving waar je voortdurend gechallenged wordt? Well, this is our challenge! Als Business Manager Volume bij Ingram Micro ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business van de Volume Retail Business: Accessoires, Networking, Pc Je stelt jouw acties commercieel af op de doelstellingen van de retail vendoren en je weet in te spelen op de behoeften van onze klanten (B2B en B2C). Je beheert een aanzienlijk marketing budget en legt een continue focus op het gericht positioneren van onze volume producten op de IT markt. Jij bent een belangrijke pionier binnen het team van Business Managers en maakt actief onderdeel uit van de Volume strategie van Ingram Micro. Meedenken over de juiste profilering van Ingram Micro als IT-distributeur in de markt en initiatieven durven voorstellen ter verbetering, zit in jouw DNA! Jouw rol: Je fungeert als ambassadeur van één of meerdere vendoren binnen jouw portfolio. Je zet je dagelijks in om belangrijke werkrelaties te bestendigen en te onderhouden. Je doet het nodige om nieuwe klanten te winnen en Ingram Micro’s marktaandeel te vergroten. Jij hebt direct contact met de Vendor en bent verantwoordelijk voor het afstemmen van proposities, de markt, voorraad, etc. Je reageert en anticipeert op marktontwikkelingen en concurrentietrends. Je stemt de voorraad af met Purchasing en Marketing. Je organiseert de QBR – Business Review met de Vendor om resultaten te bespreken / vooruit te blikken (met Marketing / Inkoop / directie) Jij bent verantwoordelijk voor de identificaite: wie zijn IM klanten, interessant voor vendor business en gaat je klanten gaan bewerken, in samenwerking met accountmanager. Je werkt resultaatsgericht samen met verschillende afdelingen binnen Ingram Micro BE, oa : - Je werkt samen met de General sales en Field Sales om leads te verkrijgen, die jij verder beoordeelt op potentiële afzet. - Je formuleert samen met het Account Management proposities, die de toegevoegde waarde vertegenwoordigen van het portfolio voor de geselecteerde leads.

  • CALCULATOR bouw (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een groot bouwbedrijf vooral actief in de bouw van appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen en openbare werken Uw functie • Verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes en lastenboeken • Opvolging van deze offertes en lastenboeken tijdens de verkoopfase • Opvolging van de verrekeningen en technische besprekingen tijdens de dossiervoorbereiding in overleg met de projectleider

  • calculator elektriciteit (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: epTechnieken

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van normen, plannen, lastenboek, schema's een meetstaat opmaken of invullen. Het opvragen van prijzen bij zowel leveranciers als bij onderaannemers. In samenspraak projecten analyseren en de meest gepaste oplossing in offerte brengen. Het opmaken van technische fiches.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio HALLE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAL2018.

Zoek naar antwoorden van Haelvoet NV in sociale netwerken
Look for responds of Haelvoet NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Haelvoet NV. Laat een reactie achter voor Haelvoet NV. Haelvoet NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Haelvoet NV. Leave a respond for Haelvoet NV. Haelvoet NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Haelvoet NV op de google maps. Adres en contacten Haelvoet NV
Location of Haelvoet NV on the google maps. Address and contacts of Haelvoet NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Haelvoet NV Haelvoet NV: CARMANS E & L | COIFFURE MICHEL OLIVIER | Laurel | TER IJSE | CLB

Other related companies as Haelvoet NV: CARMANS E & L | COIFFURE MICHEL OLIVIER | Laurel | TER IJSE | CLB

Haelvoet NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Haelvoet NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07876342773. Het bedrijf Haelvoet NV bevindt zich op het adres: Klein Frankrijk 15 9600 Ronse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 592,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Doors And Gates Made Of Wood. Lijst met producten zijn Doors and gates made of wood.
De hoofdactiviteit van Haelvoet NV is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Haelvoet NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Haelvoet NV, openstaande posities, locatie van Haelvoet NV op de kaart.

Haelvoet NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Haelvoet NV, company assigned to the tax number BE07876342773. The company Haelvoet NV is located at the address: Klein Frankrijk 15 9600 Ronse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 592,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Doors And Gates Made Of Wood. List of products are Doors and gates made of wood.
The main activity of Haelvoet NV is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Haelvoet NV is not available. You also can look at reviews of Haelvoet NV, open positions, location of Haelvoet NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Haelvoet NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Haelvoet NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Haelvoet NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Haelvoet NV, employees, financial statistics.