Hormann Genk NV

Contactgegevens Hormann Genk NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hormann Genk NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hormann Genk NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Woudstraat 2 3600 Genk, België

Telefoon (phone): 90 (+32-90) 90 (+32-90)

Fax (fax): 90 (+32-90) 90 (+32-90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hormann Genk NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hormann Genk NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hormann Genk NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hormann Genk NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hormann Genk NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hormann Genk NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hormann Genk NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hormann Genk NV
Products information Hormann Genk NV

BTW identificatienummer (tax): BE05248962402
Ondernemingsnummer: 9431182861
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Doors and gates made of steel and other metals

Product categorie (product category): Doors And Gates Made Of Steel And Other Metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hormann Genk NV
(Get full report from official database of BE for Hormann Genk NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hormann Genk NV
Addition kinds of activities for Hormann Genk NV

572201. Gas huishoudelijke apparaten | Gas household appliances
07230300. Groentegewassen marktvoorbereiding diensten | Vegetable crops market preparation services
10440102. Plaats zilveren mijnbouw | Placer silver mining
28650306. Benzylchloride | Benzyl chloride
28690105. Ethyleenglycolen | Ethylene glycols
28790103. Vee dips | Cattle dips
30699915. Dakbedekking, membraanrubber | Roofing, membrane rubber
31310203. Hiel liften, leer | Heel lifts, leather
86210103. Verpleegvereniging | Nursing association

Werken bij Hormann Genk NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hormann Genk NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hormann Genk NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hormann Genk NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

  • Bijverdieners voor in de bouw gezocht! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Randstad Construct is op zoek naar ervaren bouwvakkers die willen bijverdienen in de sector. Ben jij met pensioen, wil je gewoon bijklussen of wil je naast je hoofdberoep deeltijds aan de slag als metselaar, bekister, schrijnwerker, monteur industriebouw, sanitair installateur? Op dit moment hebben wij bekwame mensen in dienst die met veel plezier bijklussen. Er wordt minstens twee aaneensluitende dagen gewerkt tijdens de week. Je wordt wekelijks uitbetaald voor jouw prestaties. Wil jij ook deel uitmaken van onze groep bijverdieners? Neem dan contact op met ons. Wij stellen een persoonlijk dossier op en stellen je voor aan heel wat bedrijven uit de streek. Wanneer wij werk hebben voor jou, nemen we contact op.

  • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een monteur voor de detailafwerking van de bus. Voorbeelden van enkele taken zijn: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclame bakje enz...

  • Operator voeding nachtploeg M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp /Poetshulp (met dienstencheques) Knesselare (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Student winkelbediende Dessel juli- Augustus (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Student (m/v) met grote interesse voor verlichting (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Brugge, gepecialiseerd in verlichting, zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker om elke zaterdag te werken van 10u tot 18u. Heb je een zekere affiniteit met interieur of decoratie? Dan is dit een groot pluspunt. Kennis van het technische aspect is zeer mooi meegenomen. Heb je deze niet, geen probleem, je krijgt in ieder geval een opleiding via de werkgever.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BERCHEM (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

Zoek naar antwoorden van Hormann Genk NV in sociale netwerken
Look for responds of Hormann Genk NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hormann Genk NV. Laat een reactie achter voor Hormann Genk NV. Hormann Genk NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hormann Genk NV. Leave a respond for Hormann Genk NV. Hormann Genk NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hormann Genk NV op de google maps. Adres en contacten Hormann Genk NV
Location of Hormann Genk NV on the google maps. Address and contacts of Hormann Genk NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Hormann Genk NV Hormann Genk NV: JEM DIFFUSION | BRASSERIE SAINT-MONON | Liebrecht & Wood | Résidence Le Laetare | LOESCH

Other related companies as Hormann Genk NV: JEM DIFFUSION | BRASSERIE SAINT-MONON | Liebrecht & Wood | Résidence Le Laetare | LOESCH

Hormann Genk NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hormann Genk NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05248962402. Het bedrijf Hormann Genk NV bevindt zich op het adres: Woudstraat 2 3600 Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 409,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Doors And Gates Made Of Steel And Other Metals. Lijst met producten zijn Doors and gates made of steel and other metals.
De hoofdactiviteit van Hormann Genk NV is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hormann Genk NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hormann Genk NV, openstaande posities, locatie van Hormann Genk NV op de kaart.

Hormann Genk NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hormann Genk NV, company assigned to the tax number BE05248962402. The company Hormann Genk NV is located at the address: Woudstraat 2 3600 Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 409,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Doors And Gates Made Of Steel And Other Metals. List of products are Doors and gates made of steel and other metals.
The main activity of Hormann Genk NV is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hormann Genk NV is not available. You also can look at reviews of Hormann Genk NV, open positions, location of Hormann Genk NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hormann Genk NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hormann Genk NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hormann Genk NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hormann Genk NV, employees, financial statistics.