E.L.M. Liebenguth

Contactgegevens E.L.M. Liebenguth: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.L.M. Liebenguth: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.L.M. Liebenguth

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Namur 41; 1367; Ramillies (Geest-Gérompont-Petit-Rosière), België

Telefoon (phone): 081 87 85 36 (+32-081 87 85 36) 081 87 85 36 (+32-081 87 85 36)

Fax (fax): 081 87 70 81 (+32-081 87 70 81) 081 87 70 81 (+32-081 87 70 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.L.M. Liebenguth: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.L.M. Liebenguth"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.L.M. Liebenguth"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.L.M. Liebenguth, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.L.M. Liebenguth. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.L.M. Liebenguth, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.L.M. Liebenguth. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.L.M. Liebenguth
Products information E.L.M. Liebenguth

BTW identificatienummer (tax): BE06070739746
Ondernemingsnummer: 3555694580
Hoofdstad (capital): 480,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 551,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in E.L.M. Liebenguth zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Doors - Sliding and overhead type

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.L.M. Liebenguth
(Get full report from official database of BE for E.L.M. Liebenguth)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.L.M. Liebenguth
Addition kinds of activities for E.L.M. Liebenguth

3993. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
4141. Lokale bus charter service | Local bus charter service
5021. Meubilair | Furniture
147904. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
207700. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
51990305. Huisdier benodigdheden | Pet supplies
79970301. Gun club, lidmaatschap | Gun club, membership

Werken bij E.L.M. Liebenguth: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.L.M. Liebenguth: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.L.M. Liebenguth. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.L.M. Liebenguth. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker slagerij SNELLE OPSTART voltijds of deeltijds (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt 's ochtends toe in de winkel en helpt om de toonbank aan te vullen met de versgemaakte vleeswaren, pasta's, kant-en-klare maaltijden,... Wanneer de winkel zijn deuren opent staan de eerste vaste klanten met hun boodschappenlijstje al klaar voor een korte babbel! Je bestelt de klanten, ontvangt de betalingen en wenst ze nog een fijne dag verder. De klanten blijven binnen sijpelen en terwijl jij ze met een glimlach bedient wordt de toonbank steeds aangevuld met verse producten! Wanneer je de late shift hebt en werkt totsluitingstijd help je op het einde van de werkdag de winkel proper te houden zodat jij en je collega's er morgen opnieuw kunnen invliegen & de klanten opnieuw gelukkig kunnen maken met de delicatessen!

  • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

  • Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als arbeider bij Hoogmartens werk je onder leiding van een ploegbaas. Je voert samen met je team een verscheidenheid aan wegwerkzaamheden uit zoals boordstenen, putdeksels en klinkersplaatsen, rioolbuizen leggen... en bedient sporadisch kleine machines zoals een mini-graver, een piqueur of een motorzaag. Je komt terecht in een onderneming met een duidelijke visie die naast ervaring ook met nieuwe technologie werkt en waar de werknemers één grote familie zijn.

  • Medewerker Personeelsdienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een HR-medewerker werving en selectie. Onze klant is actief in het detacheren van techniekers bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ter ondersteuning van hun technische dienst Je maakt deel uit van de personeelsafdeling en gaat actief op zoek naar technisch talent in regio Oost- en West-Vlaanderen Je plant afspraken en en screent de kandidaten. Je houdt hier niet enkel rekening met de technische kennis van de kandidaat maar o.a ook met de specifieke ambities en motivatie van de kandidaat. Je zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe kandidaten in functie van de planning en nieuwe projecten. Je zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich welkom voelen. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega's van de HR-afdeling en Regio Managers Je draagt actief bij tot het verbeteren van de wervingsresultaten. Je brengt nieuwe ideeën aan, analyseert en evalueert bestaande processen.  Ook maak je advertenties op, zoekt kandidaten, zoekt naar interessante jobbeurzen en bent hierop aanwezig, werkt samen met de marketingafdeling om nieuwe acties te bedenken om kandidaten aan te trekken,... Je staat in voor het beheer van de gegevens van de kandidaten en bent op de hoogte van het stadium waarin ze zich bevinden in het selectieproces Je bouwt relaties op met lokale aanwervingskanalen en onderhoudt er goede contacten mee Je zoekt mee naar de juiste partners om mee samen te werken en onderhandelt over de samenwerkingsakkoorden. Nadien maak je transparante afspraken. Je volgt deze op en komt uiteraard ook jouw beloftes na Het doel van doel van deze job is dat je zorgt voor een vlotte instroom van techniekers die je laat opstarten voor verschillende projecten

  • Monteur buitendienst (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op verplaatsing: monteren van verschillende mechanisch elementen (cabines, ovens) bij de klant, montage in samenspraak met collega-monteur In het atelier: Assemblage van kanalen, panelen, lichtarmaturen, ventilatoren,...

  • Bijverdienste/studentenjob - afwasser gezocht tijdens weekdagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Studentenjob

    Bij grote drukte in het restaurant spring je bij aan de afwas. Het gaat om een industriële vaatwas. Eentje met een mand die je er in- en uit kan rollen. We zoeken mensen in de vroege en/of late shift: 8u - 12u en/of 18u - 23u. Af en toe is er ook een shift van 16u tot 23u.

  • STUDENT Kelner Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Studenten voor september bij Carrefour Bornem of in het weekend tijdens het schooljaar (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag een centje bijverdienen door te werken bij Carrefour Bornem? Carrefour Bornem is volop op zoek naar studenten voor de maand september alsook voor studenten in het weekend tijdens het schooljaar

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

  • Zorgkundige brugzorg Hamme / mobiele equipe (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Vaste Job

    Dienst: brugzorg - Campus Hamme / mobiele equipe – campusoverschrijdend Brugzorg is een dienst waar klanten tijdelijk kunnen verblijven (o.a. na ontslag uit het ziekenhuis, of tussen twee behandelingen door, … ) in afwachting van hun terugkeer naar huis. Functie: - Samen met de collega’s, sta je in voor de permanentie binnen brugzorg en vervul je er een polyvalente functie - Samen met de dagelijks verantwoordelijke, sta je in voor het onthaal en de rondleiding van nieuwe klanten - Je biedt assistentie in de zorg voor klanten in samenwerking en overleg met de thuisverpleegkundige, dagelijks verantwoordelijke en huisarts. Tevens verwittig je hen in geval van medische problemen - Je zorgt voor de maaltijdbedeling en begeleiding bij klanten die hulp nodig hebben bij de maaltijden - Je neemt deel aan de overlegmomenten m.b.t. de zorg van klanten en de dagelijkse gang van zaken van de brugzorg - Je draagt bij aan een aangenaam verblijf en biedt assistentie bij animatie voor de klanten van brugzorg - Je voert ook een beperkt aantal logistieke taken uit - Naast je taken in de brugzorg word je als lid van de mobiele equipe frequent tewerkgesteld op verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Hierbij gebeurt de toewijzing per dag. Voor de overige taakinhouden verwijzen we naar de functieomschrijving ‘Zorgkundige’, terug te vinden op het Nikodoc of verkrijgbaar bij de dienst P & O.

  • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DESMET G

    Type: Vaste Job

    Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

  • Flexijob Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van E.L.M. Liebenguth in sociale netwerken
Look for responds of E.L.M. Liebenguth in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.L.M. Liebenguth. Laat een reactie achter voor E.L.M. Liebenguth. E.L.M. Liebenguth bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.L.M. Liebenguth. Leave a respond for E.L.M. Liebenguth. E.L.M. Liebenguth on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.L.M. Liebenguth op de google maps. Adres en contacten E.L.M. Liebenguth
Location of E.L.M. Liebenguth on the google maps. Address and contacts of E.L.M. Liebenguth

Andere gerelateerde bedrijven als come E.L.M. Liebenguth E.L.M. Liebenguth: SLENDER DISTRIBUTION | KORTRIJKSE VERZEKERING NV | Hillewaere-Radys | Buffalo | Olivier Crepin

Other related companies as E.L.M. Liebenguth: SLENDER DISTRIBUTION | KORTRIJKSE VERZEKERING NV | Hillewaere-Radys | Buffalo | Olivier Crepin

E.L.M. Liebenguth is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.L.M. Liebenguth, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06070739746. Het bedrijf E.L.M. Liebenguth bevindt zich op het adres: Chaussée de Namur 41; 1367; Ramillies (Geest-Gérompont-Petit-Rosière). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 480,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 551,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Doors - Sliding and overhead type. Producten gemaakt in E.L.M. Liebenguth zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van E.L.M. Liebenguth is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.L.M. Liebenguth is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.L.M. Liebenguth, openstaande posities, locatie van E.L.M. Liebenguth op de kaart.

E.L.M. Liebenguth is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.L.M. Liebenguth, company assigned to the tax number BE06070739746. The company E.L.M. Liebenguth is located at the address: Chaussée de Namur 41; 1367; Ramillies (Geest-Gérompont-Petit-Rosière). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 480,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 551,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Doors - Sliding and overhead type. Products created in E.L.M. Liebenguth were not found.
The main activity of E.L.M. Liebenguth is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of E.L.M. Liebenguth is not available. You also can look at reviews of E.L.M. Liebenguth, open positions, location of E.L.M. Liebenguth on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.L.M. Liebenguth, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.L.M. Liebenguth, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.L.M. Liebenguth, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.L.M. Liebenguth, employees, financial statistics.