D'Heldt

Contactgegevens D'Heldt: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'Heldt: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'Heldt

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg op Mol 34; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 41 40 66 (+32-014 41 40 66) 014 41 40 66 (+32-014 41 40 66)

Fax (fax): 014 42 15 81 (+32-014 42 15 81) 014 42 15 81 (+32-014 42 15 81)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'Heldt: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'Heldt"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'Heldt"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'Heldt, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'Heldt. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'Heldt, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'Heldt. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'Heldt
Products information D'Heldt

BTW identificatienummer (tax): BE02773193359
Ondernemingsnummer: 1112884521
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Roasting - Spits & ovens; Industrial kitchens - Installation & equipment; Meat & meat products - Machines & Supplies; Vacuum machinery & equipment; Food manufacturing equipment; Scales; Dishwashing machines (Industrial); Restaurants - Installation & equipment

Product categorie (product category): Bakers - Equipment and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'Heldt
(Get full report from official database of BE for D'Heldt)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'Heldt
Addition kinds of activities for D'Heldt

152100. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
17999937. Centrale stofzuiger installatie | Central vacuum cleaning system installation
35370204. Auto's en vrachtwagens, voor industriële mijnbouw | Cars and trucks, for industrial mining
36120105. Voedingsspanning boosters (elektrische transformatoren) | Feeder voltage boosters (electric transformers)
36130209. Stroomschakelapparatuur | Power switching equipment

Werken bij D'Heldt: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'Heldt: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'Heldt. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'Heldt. Looking for open vacancies in other companies

  • Schilder Pontons/schepen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aangenaam familiebedrijf dat gespecialiseerd is in scheepsherstellingen zijn we op zoek naar iemand die instaat voor het schilderen van de schepen en de pontons. Als hier niet voldoende te doen is, of het weer laat dit niet toe zal je ook gevraagd worden om af en toe wat onderhoudswerken te doen.

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • Schrijnwerker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van buitenschrijnwerk, zijn wij op zoek naar een schrijnwerker regio Westerlo. Je gaat mee plaatsen bij klanten. In het atelier sta je mee in voor de voorbereiding van de bestelde goederen.  Je maakt buitendeuren, houten bijgebouwen, speeltoestellen, ...    

  • Bediende Expeditie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie (m/v) Je behandelt de volledige opvolging van elk expeditiedossier (import/export) en doet de bijhorende administratie gaande van het registeren van binnenkomende opdrachten, het aanmaken van expeditiedossiers t.e.m. de facturatie tot het stockbeheer. Je beheert je eigen klantenportefeuille. Je communiceert met klanten en leveranciers. Je werkt nauw samen met collega's in binnen- en buitenland. Je bent administratief heel sterk.

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Afwerker natuursteenbewerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: KEMPENLAND

    Type: Vaste Job

    Als afwerker gebruik je technieken als manueel frainen, kappen, profileren (maluurkes maken) om verzaagde elementen zoals marmer, arduin of graniet af te werken zodat er afgewerkte elementen voor de bekleding van gebouwen zoals dorpels, deuromlijstingen, trappen, elementen en bladen voor keukens en badkamer ontstaan.

  • OPERATOR 5-PLOEGEN- HOOG LOON/VEEL VRIJE TIJD- VAST CONTRACT (MATER)

    Regio: MATER

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners ter uitbreiding. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een nette en stofvrije omgevingJe werkt in een volcontinu ploegensysteem ( 2 weekends op de 5 volledig vrij, sowieso 2 à 3 dagen per week thuis) met een gunstige vakantieregeling.

  • VASTGOEDMAKELAAR INKOOP/VERKOOP (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: VASTGOED DE ZWAANTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Aankoop en verkoop van vastgoed realiseren - Begeleiding van kandidaten tijdens het bezoek aan de panden - Onderhandelingen met potentiële kopers/huurders met eigenaars - Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoop/verhuurproces - Panden beoordelen en presenteren

  • Docent Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Telemarketing Consultant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en dynamische part-time medewerkers (bedienden, jobstudenten of werkstudenten) voor de uitvoering van onze telemarketing activiteiten. ALGEMENE MISSIE U bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte telefonische behandeling van uitgaande oproepen. Hiervoor voorziet u een optimale commerciële verzorging van het prospectie bestand. VERANTWOORDELIJKHEDEN Kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte behandeling van uitgaande oproepen, volgens vooropgesteld script; Kwalitatieve, schriftelijke rapportering van uitgaande oproepen volgens standaard procedure

  • FRITUURHULP (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

    Type: Flexijob

    In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

Zoek naar antwoorden van D'Heldt in sociale netwerken
Look for responds of D'Heldt in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'Heldt. Laat een reactie achter voor D'Heldt. D'Heldt bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'Heldt. Leave a respond for D'Heldt. D'Heldt on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'Heldt op de google maps. Adres en contacten D'Heldt
Location of D'Heldt on the google maps. Address and contacts of D'Heldt

Andere gerelateerde bedrijven als come D'Heldt D'Heldt: ANHYP | ASLK-CGER Bank | RFC QUEUE-BOIS-BELLAIRE | San Bao | FIRMIN ALAERTS

Other related companies as D'Heldt: ANHYP | ASLK-CGER Bank | RFC QUEUE-BOIS-BELLAIRE | San Bao | FIRMIN ALAERTS

D'Heldt is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'Heldt, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02773193359. Het bedrijf D'Heldt bevindt zich op het adres: Steenweg op Mol 34; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bakers - Equipment and Supplies. Lijst met producten zijn Roasting - Spits & ovens; Industrial kitchens - Installation & equipment; Meat & meat products - Machines & Supplies; Vacuum machinery & equipment; Food manufacturing equipment; Scales; Dishwashing machines (Industrial); Restaurants - Installation & equipment.
De hoofdactiviteit van D'Heldt is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'Heldt is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'Heldt, openstaande posities, locatie van D'Heldt op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D'Heldt is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'Heldt, company assigned to the tax number BE02773193359. The company D'Heldt is located at the address: Steenweg op Mol 34; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bakers - Equipment and Supplies. List of products are Roasting - Spits & ovens; Industrial kitchens - Installation & equipment; Meat & meat products - Machines & Supplies; Vacuum machinery & equipment; Food manufacturing equipment; Scales; Dishwashing machines (Industrial); Restaurants - Installation & equipment.
The main activity of D'Heldt is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of D'Heldt is not available. You also can look at reviews of D'Heldt, open positions, location of D'Heldt on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'Heldt, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'Heldt, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'Heldt, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'Heldt, employees, financial statistics.