Brasschaatse Woning Service

Contactgegevens Brasschaatse Woning Service: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brasschaatse Woning Service: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brasschaatse Woning Service

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortestraat 3; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 651 35 05; 0477 29 47 77 (+32-03 651 35 05; 0477 29 47 77) 03 651 35 05; 0477 29 47 77 (+32-03 651 35 05; 0477 29 47 77)

Fax (fax): 03 653 09 38 (+32-03 653 09 38) 03 653 09 38 (+32-03 653 09 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brasschaatse Woning Service: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brasschaatse Woning Service"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brasschaatse Woning Service"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brasschaatse Woning Service, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brasschaatse Woning Service. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brasschaatse Woning Service, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brasschaatse Woning Service. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brasschaatse Woning Service
Products information Brasschaatse Woning Service

BTW identificatienummer (tax): BE03719390869
Ondernemingsnummer: 4921020507
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 104,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Shutters; Solar protection - Outside; Door & gate openers (Automatic)

Product categorie (product category): Doors - Sliding and overhead type

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brasschaatse Woning Service
(Get full report from official database of BE for Brasschaatse Woning Service)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brasschaatse Woning Service
Addition kinds of activities for Brasschaatse Woning Service

375101. Motorfietsen en aanverwante onderdelen | Motorcycles and related parts
35890205. Vloerwas- en polijstenmachines, commercieel | Floor washing and polishing machines, commercial
36729900. Afgedrukte printplaten, nv | Printed circuit boards, nec
63619902. Vastgoed titel verzekering | Real estate title insurance
75380000. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops

Werken bij Brasschaatse Woning Service: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brasschaatse Woning Service: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brasschaatse Woning Service. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brasschaatse Woning Service. Looking for open vacancies in other companies

  • POETSHULP REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs B dit om naar de verschillende werkplaatsen te rijden. Je hebt minstens 6 maand als professionele poetshulp gewerkt. Je zal voor deze opdracht samenwerken met een Franstalige collega een goede kennis van het Frans is hierbij aangewezen. Je bent bereid om op te starten om 5.30u 's morgens. Je kan je flexibel opstellen op vlak van beschikbaarheid.

  • Elektromechanieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet op onze productiesite te Oudenaarde. Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van alle betonverwerkingsinstallaties. Je gaat ook preventief te werk, zodat de productie steeds optimaal blijft functioneren. Je waakt hierdoor een veilige werkomgeving. Er wordt een interne opleiding voorzien.

  • Administratief bediende regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende zal je instaan voor volgende taken: - Opmaken van offertes - Briefwisseling - Kopieerwerk - Contact met sociaal bureau, alle sociale documenten in orde brengen van het personeel - Klassement - ...

  • .net developer (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

  • Gepassioneerde Shopmanager met gevoel voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde Shopmanager om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent een energiek en postief persoon, dat het team begeleid en ondersteund om het beste uit henzelf te halen * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren peoplemanager die samen met het team wilt bouwen aan een ultieme shopervaring voor de klant. * Je bent een echte uitblinker als het aankomt op klantenservice en verkoop. * Je bent verantoordelijk voor het commerciële resultaat van de vestiging. * Waarden zoals discipline, respect en integriteit draag je hoog in het vaandel. * Je zorgt voor een correcte kassa afsluiting en spoort eventuele kasverschillen op. * Klantcontacten onderhouden (informeren, adviseren, klachtbehandeling, retouren...) * Wekelijks overleg met de commercieel manager om toekomstige ontwikkelingen, acties en verbeteringen te bespreken. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

  • Hulpboekhouder - regio Erembodegem (optie vast) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Hulpboekhouder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Erembodegem. De verantwoordelijkheden als Hulpboekhouder zijn: Voorbereiding van de algemene boekhouding; Aan- en verkoopfacturen inboeken; Verwerken van financiële verrichtingen; Voorbereiding van BTW aangiftes; Onderhouden van klanten- en leverancierscontacten; Algemene administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Bediende Centraal Magazijn - Herbevoorrading en bestelopvolging (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende herbevoorrading en bestelopvolging in het Centraal Magazijn sta je in voor volgende taken: Borgen van een optimale herbevoorrading van het Centraal Magazijn Ontvangen en verwerken van orderbevestigingen Opvolgen van bestellingen; je communiceert met de verschillende afdelingen en leveranciers Oplossen van problemen met geblokkeerde facturen; je werkt nauw samen met de meestergast en de facturatieafdeling actief deelnemen aan verbeteringsprojecten

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Payroll Manager (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Zet je HR carrière verder op de hoofdzetel van Burger Brands Belgium! In deze rol krijg je een belangrijke plek in het centrale HR team en fungeer je als "sparring partner" voor de Head of HR Belux. Je neemt de lead in de implementatie van een nieuw tijdsregistratiesysteem.  Als expert kunnen de werknemers van het bedrijf bij jou terecht voor de meer complexe vragen omtrent loon- en payrolladministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor 2 collega’s die instaan voor een correcte payroll en administratieve taken zoals verwerking van afwezigheden, tijdsregistratie, sociale documenten, thematische verloven, verzekeringen, eindejaarspremies, vakantie. Je blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen payroll en sociale wetgeving en doet voorstellen om HR processen te optimaliseren en de kwaliteit te garanderen. Bedrijfsprofiel: Burger Brands Belgium NV met hoofdkantoor in Antwerpen exploiteert de bekende merken Quick en Burger King® in België en Luxemburg.  De onderneming met een dynamische, jonge en innovatieve geest telt een toegewijd team van ongeveer 550 medewerkers die de 4 bedrijfswaarden “ondernemerschap, teamgeest, respect en klantgerichtheid” uitdragen. Het merk Quick dat in 1971 zijn intrede deed in België was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien marktleider met zijn iconische Giant. Burger King® werd opgericht in 1954 in Miami en is wereldwijd de tweede grootste hamburgerketen met zijn niet minder iconische Whopper®.  Burger King® heeft in 2017 zijn eerste restaurants in België geopend.

  • Hulpkoks (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TRACK 75

    Type: Vaste Job

    Je staat de chef dagelijks bij in het doorgeven van de gerechten, mise en place en denkt graag mee over nieuwe mogelijkheden/gerechten. Na een korte inlooptijd neem je echt de verantwoordelijkheid voor jouw deel van de keuken.

  • Schrijnwerker Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijwerker/klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LA VIGNETTE

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van Brasschaatse Woning Service in sociale netwerken
Look for responds of Brasschaatse Woning Service in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brasschaatse Woning Service. Laat een reactie achter voor Brasschaatse Woning Service. Brasschaatse Woning Service bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brasschaatse Woning Service. Leave a respond for Brasschaatse Woning Service. Brasschaatse Woning Service on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brasschaatse Woning Service op de google maps. Adres en contacten Brasschaatse Woning Service
Location of Brasschaatse Woning Service on the google maps. Address and contacts of Brasschaatse Woning Service

Andere gerelateerde bedrijven als come Brasschaatse Woning Service Brasschaatse Woning Service: KERREMANS WILLY & ALBERT | J.V.G. BOUWPROJECTEN | JOHANNES VOERMANS | GARAGE AUTOHANDEL DEBO | Colot M

Other related companies as Brasschaatse Woning Service: KERREMANS WILLY & ALBERT | J.V.G. BOUWPROJECTEN | JOHANNES VOERMANS | GARAGE AUTOHANDEL DEBO | Colot M

Brasschaatse Woning Service is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brasschaatse Woning Service, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03719390869. Het bedrijf Brasschaatse Woning Service bevindt zich op het adres: Kortestraat 3; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 104,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Doors - Sliding and overhead type. Lijst met producten zijn Shutters; Solar protection - Outside; Door & gate openers (Automatic).
De hoofdactiviteit van Brasschaatse Woning Service is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brasschaatse Woning Service is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brasschaatse Woning Service, openstaande posities, locatie van Brasschaatse Woning Service op de kaart.

Brasschaatse Woning Service is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brasschaatse Woning Service, company assigned to the tax number BE03719390869. The company Brasschaatse Woning Service is located at the address: Kortestraat 3; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 104,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Doors - Sliding and overhead type. List of products are Shutters; Solar protection - Outside; Door & gate openers (Automatic).
The main activity of Brasschaatse Woning Service is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Brasschaatse Woning Service is not available. You also can look at reviews of Brasschaatse Woning Service, open positions, location of Brasschaatse Woning Service on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brasschaatse Woning Service, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brasschaatse Woning Service, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brasschaatse Woning Service, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brasschaatse Woning Service, employees, financial statistics.