A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN
Private companiesApparel and Accessory Stores • A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN

Contactgegevens A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Craeyenhemstraat 2; 2280; Grobbendonk, België

Telefoon (phone): 014 51 79 71 (+32-014 51 79 71) 014 51 79 71 (+32-014 51 79 71)

Fax (fax): 014 51 79 71 (+32-014 51 79 71) 014 51 79 71 (+32-014 51 79 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN
Products information A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN

BTW identificatienummer (tax): BE08894226074
Ondernemingsnummer: 4665313720
Hoofdstad (capital): 153,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 568,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Door & gate openers (Automatic)

Product categorie (product category): Doors - Sliding and overhead type

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN
(Get full report from official database of BE for A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN
Addition kinds of activities for A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN

205100. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
35990000. Industriële machines, nec | Industrial machinery, nec
38250325. stroboscopen | Stroboscopes
50230104. Glaswerk | Glassware
59991101. Aquarium levert | Aquarium supplies

Werken bij A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Operatiekwartier Voltijds, Regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige met ervaring op het operatiekwartier? Heb jij ervaring met anesthesie? Wil jij graag werken in een ziekenhuis? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in Ieper zijn wij op zoek naar verpleegkundige om hun team in het operatiekwartier te versterken. Als verpleegkundige in het operatiekwartier bereid je het Operatiekwartier voor. Alsook, assisteer je de arts en de anesthesist en begeleid je patiënten (zowel verpleegkundig als psychosociaal) om een veilig en vlot verloop van de ingreep te garanderen.

  • Projectingenieur Bouwkunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontwerp en de bouw van drinkwaterinstallaties, zoals waterproductiecentra, reservoirs en watertorens. De te realiseren projecten zijn zeer divers en kunnen zowel renovaties en optimalisaties van bestaande installaties zijn, als volledige nieuwbouwprojecten. Deze projecten werk je uit binnen een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers en aannemersbedrijven. Als projectingenieur sta je in voor het leiden van projecten voor de realisatie van aanpassingen, renovatie en nieuwbouw van installaties voor de productie, transport en opslag van water. Je bent verantwoordelijk vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering van de werken, alsook voor de finale indienststelling. Op dit moment zijn we op zoek naar een ingenieur voor projecten die voornamelijk in de regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant zijn gesitueerd. Voornaamste opdrachten • Je werkt de detailengineering uit (ontwerp t.e.m. de opmaak van plannen, bestek en andere aanbestedingsdocumenten) van de nieuwe waterbehandeling- opslag- en/of pompinstallaties. Dit omvat: o voor de discipline elektromechanica omvat dit het in kaart brengen van de procescomponenten, het hydraulisch en mechanisch ontwerp, het ontwerp van laagspannings- en middenspanningsinstallaties, de uitwerking van concepten voor processturingen,… o voor de discipline bouwkunde omvat dit het vertalen van de ontwerptekeningen van de architect naar een bouwkundig ontwerp, het bepalen van de toe te passen bouwtechnieken, het vooronderzoek van de stabiliteitsaspecten van het gebouw,… o … • Je staat in voor de planning en de volledige coördinatie van de toegewezen projecten: o ontwerpen opmaken en tekenwerk begeleiden, o de volledige gunningsprocedure aansturen, o de planning en het budget opmaken, o de uitvoering van de werven en de indienststelling opvolgen, o de werkzaamheden van het projectteam operationeel organiseren, o de projectcommunicatie en -administratie organiseren, o … • Je stuurt de processen van ontwerp en uitvoering op het gebied van bouwveiligheid, milieuregelgeving en andere wettelijke normeringen. • Je staat in voor de overkoepelende coördinatie van samenlopende of opeenvolgende projecten binnen het grotere bouwproject; • Naast de aansturing van je eigen projecten, voer je knelpuntanalyses uit van bestaande infrastructuren en processen, werk je voorstellen voor herstellingen of verbeteringen uit, bestudeer je nieuwe technische concepten en onderhoudsmethodieken, … • Je werkt mee aan het opstellen van richtlijnen, technische fiches, … met betrekking tot de standaardisatie van materialen, machines, enz. van technische installaties en infrastructuren en met het oog op de uniformisering van werkprocessen.

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • Slager-uitbeender of spekslager - voltijds (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Eernegem zoeken wij een slager-uitbeender of spekslager. Takenpakket slager-uitbeender: Het uitbenen van de runderen Het versnijden van de runderen Takenpakket spekslager: Je voorziet de winkel van vlees Je werkt met een flexibel uurrooster

  • metser-diender (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een metser.

  • monteur bouwliften M/V (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Deurne zijn we op zoek naar ervaren monteurs van bouwliften: Instaan voor het monteren van tijdelijke bouwliften (goederenliften en personenliften) op diverse werven in de bouw en industrie. Het gaat hier om een voltijdse betrekking waarbij je jouw ervaring kan toepassen op verschillende locaties.

  • CNC OPERATOR (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant, leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Zijn wij voor de uitbreiding van ons team te Edegem op zoek naar CNC Operatoren. Als CNC Operator produceer je de onderdelen voor onze tandwielkasten. Je bedient zelfstandig een CNC-gestuurde machine. Je programmeert. Je doet de opspanning Je werkt de stukken af en zorgt voor de eerste kwaliteitscontrole van de werkstukken.

  • HUISHOUDHULP Regio Ardooie en Omstreken (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette woning? Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je betrouwbaar, discreet en kan je zelfstandig werken? Je levert nauwkeurig werk af? Je hebt zin in orde, netheid en hygiëne? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als huishoudhulp. U staat in voor de huishoudelijke schoonmaak bij mensen thuis. Zoals: afstoffen, poetsen, ramen lappen, strijken, eten koken, enz... Uren zelf te kiezen! Wij komen zelf de dienstencheques om de 2 weken ophalen! Vanaf de eerste werkdag heb je maaltijdcheques! Je kan je vlot verplaatsen met de fiets, brommer of wagen?

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GORSEM)

    Regio: GORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • interieurverzorgster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MARYS

    Type: Dienstenchequebaan

    poetsen, strijken bij particuliere klanten thuis met dienstencheques

  • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Flexijob

    wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

Zoek naar antwoorden van A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN in sociale netwerken
Look for responds of A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN. Laat een reactie achter voor A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN. A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN. Leave a respond for A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN. A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN op de google maps. Adres en contacten A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN
Location of A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN on the google maps. Address and contacts of A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN: BANCA NAZIONALE DEL LAVORO | HUIS 'T VELDBOEKET | Horre L | Eric | BUREAU RUTSAERT

Other related companies as A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN: BANCA NAZIONALE DEL LAVORO | HUIS 'T VELDBOEKET | Horre L | Eric | BUREAU RUTSAERT

A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08894226074. Het bedrijf A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN bevindt zich op het adres: Van Craeyenhemstraat 2; 2280; Grobbendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 153,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 568,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Doors - Sliding and overhead type. Lijst met producten zijn Door & gate openers (Automatic).
De hoofdactiviteit van A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN, openstaande posities, locatie van A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN op de kaart.

A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN, company assigned to the tax number BE08894226074. The company A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN is located at the address: Van Craeyenhemstraat 2; 2280; Grobbendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 153,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 568,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Doors - Sliding and overhead type. List of products are Door & gate openers (Automatic).
The main activity of A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN is not available. You also can look at reviews of A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN, open positions, location of A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A.V.B. AUTOMATISATIE ANDRE VAN BYLEN, employees, financial statistics.