Elektriciteitswerken Meurs J

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • Elektriciteitswerken Meurs J
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • Elektriciteitswerken Meurs J

Contactgegevens Elektriciteitswerken Meurs J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elektriciteitswerken Meurs J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elektriciteitswerken Meurs J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lindestraat 10; 3950; Bocholt, België

Telefoon (phone): 089 46 33 10; 0495 61 03 02 (+32-089 46 33 10; 0495 61 03 02) 089 46 33 10; 0495 61 03 02 (+32-089 46 33 10; 0495 61 03 02)

Fax (fax): 089 46 33 10 (+32-089 46 33 10) 089 46 33 10 (+32-089 46 33 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elektriciteitswerken Meurs J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elektriciteitswerken Meurs J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elektriciteitswerken Meurs J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elektriciteitswerken Meurs J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elektriciteitswerken Meurs J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elektriciteitswerken Meurs J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elektriciteitswerken Meurs J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elektriciteitswerken Meurs J
Products information Elektriciteitswerken Meurs J

BTW identificatienummer (tax): BE06096282958
Ondernemingsnummer: 3815246582
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 809,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Electric contractors - Housewiring

Product categorie (product category): Door operating equipment and videophones

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elektriciteitswerken Meurs J
(Get full report from official database of BE for Elektriciteitswerken Meurs J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elektriciteitswerken Meurs J
Addition kinds of activities for Elektriciteitswerken Meurs J

3581. Automatische automaten | Automatic vending machines
5088. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
24490300. Rechthoekige dozen en kratten, hout | Rectangular boxes and crates, wood
50650309. Halfgeleider apparaten | Semiconductor devices
75210203. Parkeerstructuur | Parking structure
79480105. Bootwedstrijden | Boat racing

Werken bij Elektriciteitswerken Meurs J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elektriciteitswerken Meurs J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elektriciteitswerken Meurs J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elektriciteitswerken Meurs J. Looking for open vacancies in other companies

  • Torenkraanmachinist (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar een torenkraanmachinist (m/v) Heb je geen hoogtevrees ? Heb je al ervaring als torenkraanmachinist ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Wij zoeken dringend een torenkraanmachinist voor een werf in Beveren. Je Start om 7u00, tot +/- 17u. Je zal bovenaan in de kraan werken.

  • Productiemedewerker chocolade (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in het ontwikkelen van Belgische pralines en truffels zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Je wilt graag aan de slag in de voedingsector en fysiek, monotoon werk schrikt jou niet af? Aarzel dan niet! Jouw takenpakket is afhankelijk van dag tot dag en bestaat uit: - Het inpakken van pralines en truffels - Kwaliteitscontrole - Het kuisen van de lijnen, de machines en de directe productie omgeving. - Afwassen Bedrijfsprofiel: Een chocoladefabriek te Lier die pralines en truffels vervaardigen.

  • Bediende Boekhouding voor internationale KMO te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel)! (1284155) (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een internationale KMO in volle groei te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel), zijn we momenteel op zoek naar een tweetalig Boekhoudkundig Bediende! Het betreft een voltijdse functie, 37u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Boekhoudkundig Bediende kom je terecht op de financiële afdeling. Onder de supervisie van de Chief Accountant voer je de volgende taken uit: - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z (opmaken en verzenden van facturen, opvolgen van betalingen, sturen van herinneringen en aanmaningen, …); - je staat in voor de opvolging van de wekelijkse en maandelijkse omzetcijfers, je zorgt voor de opmaak van een overzicht in Excel; - je zorgt voor de voorbereiding van de boekhouding, je zorgt voor de voorbereiding van de balansen; - je controleert en encodeert alle bankverrichtingen; - je bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en bereidt incassodossiers voor; - Verder voer je een aantal jobgerelateerde administratieve taken uit, zoals scannen, klassement, …

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Student verkoper ONLY Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Business Development Manager HR Services (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Sales Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

  • Verpleegkundige (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Residentie Milsenhof

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

  • Verpleegkundige voor de dienst Hart -en Vaatheelkunde (m/v) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Functie: Het verpleegkundig departement biedt je de kans om je in alle richtingen te ontplooien en vervolmaken. Je krijgt de kans om samen met je collega's en andere zorgverstrekkers de visie van het ziekenhuis mee gestalte te geven. Je vindt patiënt- en familie georiënteerde zorg belangrijk. Je volgt de nieuwste ontwikkelingen op geneeskundig en verpleegkundig vlak van dichtbij. Op iedere afdeling wordt de zorg ondersteund door een afdelingssecretaresse en een logistiek assistent.

  • Dierenverzorger (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DIERENHOTEL DE HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verzorgen van honden en katten in het pension. Schoonmaken van de dierenverblijven. Ontvangen/afgeven van de dieren van/aan de eigenaars. Uitlaten van de honden op de speelweiden. Voederen/water geven aan de dieren.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Gentis - Functional Analyst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors and for this position we are looking for a Functional Analyst that can join the company internally. Some of your responsibilities As a Functional Analyst you will interact with suppliers, internal stakeholders and business representatives. Thanks to strong analytical skills, you swiftly gain understanding of the business needs and clarify potential routes, anticipating on defined timelines and hurdles along the way You analyse and assess the impact of business and non-functional requirements you apply a structured business and functional analysis methodology You gather and centralize information and create the business, functional and process documentation where required You participate in the creation and/or execution of end-user trainings. Your experience 5 to 8 years professional experience in a similar role, analysing complex projects in parallel You are at least bilingual with a good understanding of the 3rd language (EN Fluent + NL/FR) and have the necessary business insight Thanks to your proven track record, you have a clear understanding of how to approach both business and functional analysis Proven track in implementation and integration projects Familiar with business modelling tools like, UML, BPM, .. Affinity with general technology concepts like API, SQL/Oracle, ... You combine your abstract reasoning skills & analytical capabilities with common sense. Details Location: Brussels area Duration: 6 months (extension possible)

Zoek naar antwoorden van Elektriciteitswerken Meurs J in sociale netwerken
Look for responds of Elektriciteitswerken Meurs J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elektriciteitswerken Meurs J. Laat een reactie achter voor Elektriciteitswerken Meurs J. Elektriciteitswerken Meurs J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elektriciteitswerken Meurs J. Leave a respond for Elektriciteitswerken Meurs J. Elektriciteitswerken Meurs J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elektriciteitswerken Meurs J op de google maps. Adres en contacten Elektriciteitswerken Meurs J
Location of Elektriciteitswerken Meurs J on the google maps. Address and contacts of Elektriciteitswerken Meurs J

Andere gerelateerde bedrijven als come Elektriciteitswerken Meurs J Elektriciteitswerken Meurs J: WASSALON MADELEINE | DONATO FASCELLA & FILS | PAUL BAECKELANDT | EISCHORN | C. DETOLLENAERE

Other related companies as Elektriciteitswerken Meurs J: WASSALON MADELEINE | DONATO FASCELLA & FILS | PAUL BAECKELANDT | EISCHORN | C. DETOLLENAERE

Elektriciteitswerken Meurs J is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Elektriciteitswerken Meurs J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06096282958. Het bedrijf Elektriciteitswerken Meurs J bevindt zich op het adres: Lindestraat 10; 3950; Bocholt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 809,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Door operating equipment and videophones. Lijst met producten zijn Electric contractors - Housewiring.
De hoofdactiviteit van Elektriciteitswerken Meurs J is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elektriciteitswerken Meurs J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elektriciteitswerken Meurs J, openstaande posities, locatie van Elektriciteitswerken Meurs J op de kaart.

Elektriciteitswerken Meurs J is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Elektriciteitswerken Meurs J, company assigned to the tax number BE06096282958. The company Elektriciteitswerken Meurs J is located at the address: Lindestraat 10; 3950; Bocholt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 809,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Door operating equipment and videophones. List of products are Electric contractors - Housewiring.
The main activity of Elektriciteitswerken Meurs J is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Elektriciteitswerken Meurs J is not available. You also can look at reviews of Elektriciteitswerken Meurs J, open positions, location of Elektriciteitswerken Meurs J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elektriciteitswerken Meurs J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elektriciteitswerken Meurs J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elektriciteitswerken Meurs J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elektriciteitswerken Meurs J, employees, financial statistics.