Belson Security

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Belson Security

Contactgegevens Belson Security: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belson Security: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belson Security

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Combattants 39-41; 7070; Le Roeulx (Mignault), België

Telefoon (phone): 067 48 53 99; 0800 900 04 (+32-067 48 53 99; 0800 900 04) 067 48 53 99; 0800 900 04 (+32-067 48 53 99; 0800 900 04)

Fax (fax): 067 48 55 54 (+32-067 48 55 54) 067 48 55 54 (+32-067 48 55 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belson Security: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belson Security"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belson Security"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belson Security, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belson Security. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belson Security, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belson Security. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belson Security
Products information Belson Security

BTW identificatienummer (tax): BE01568817138
Ondernemingsnummer: 9197448730
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 191,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Alarm systems - Installation

Product categorie (product category): Door operating equipment and videophones

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belson Security
(Get full report from official database of BE for Belson Security)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belson Security
Addition kinds of activities for Belson Security

0259. Pluimvee en eieren, niet inbegrepen | Poultry and eggs, nec
399102. Verf en vernisborstels | Paint and varnish brushes
26780202. Papierpapier en pads: gemaakt van aangekochte materialen | Newsprint tablets and pads: made from purchased materials
33121002. Gegalvaniseerde pijpen, platen, lakens, enz.: Ijzer en staal | Galvanized pipes, plates, sheets, etc.: iron and steel
36459907. Tafellampen | Table lamps
38430205. Denture materialen | Denture materials
49410000. Water voorraad | Water supply
51310102. kaasdoek | Cheesecloth
73890000. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec

Werken bij Belson Security: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belson Security: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belson Security. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belson Security. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (M/V) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Langemark zijn we op zoek naar een chauffeur CE! Deze klant is gespecialiseerd in het leveren van stookolie. Als chauffeur CE sta je in voor het bevoorraden van particulieren regio West-Vlaanderen. Opstarten om 8u 's morgens.

  • Chauffeur CE m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vertrekkende vanuit Dottenijs bestaat jouw hoofdtaak uit het beleveren van klanten Je belevert ook de andere vestigingen (intercompany). Het lossen van de goederen gebeurt met kooiaap (Manitou). Daarnaast sta je ook het team bij in het laden van andere vrachtwagens.

  • Jobstudenten woensdagmiddag (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Poperinge zijn we op zoek naar jobstudenten die tijdens de week 1 dag kunnen meehelpen in het magazijn. Je helpt mee met het ordenen van de kledij, labellen van kledij, laden en lossen, ed . Indien er later een verkoop is, kan je ook op zaterdag helpen.

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een schoonma(a)k(st)er om op het politiekantoor van Herentals te poetsen: Maandag van 9u00 - 14u30 Dinsdag van 9u00 - 12u00 Woensdag van 9u00 - 12u00 Donderdag van 9u00 - 12u00 Vrijdag van 9u00 - 14u30

  • Studenten Evenement zondag 7 oktober (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Beste student, op zondag 7 oktober vindt Open Bedrijvendag plaats bij de firma Van Hool. Om dit grootse evenement in goede banen te leiden, rekenen zij graag op enkele gemotiveerde studenten (m/v) voor een professionele ontvangst. Je bent het visitekaartje van het bedrijf! Je werkt van 09u-17u (pauze is voorzien). Je werkt op het onthaal waar je alle geïnteresserden vriendelijk ontvangt en verder verwijst, of op de parking waar je zorgt dat alle wagens netjes kunnen binnenrijden en -parkeren.

  • Telefoondispatcher/studentenjob (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Studentenjob

    Telefonische oproepen beantwoorden en ritten verdelen. Ritverwerking via computersysteem. Planmatig kunnen werken. Weekendwerk/nachtdienst.Aangename manier om als student een centje bij te verdienen. U dient wel 18 jaar te zijn

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • Student Poetshulp vrijdags (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vrijdags een 4- tal uurtjes te komen poetsen in een B&B, u staat in voor het onderhoud van = - een 5 tal kamers - Een gezamelijke leefruimte

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Restaurantmedewerker - TOTAL Nazareth (richting Gent) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Nazareth (E17 Kortrijk-Gent) zijn we op zoek naar een Lunch Garden medewerker. Je zorgt voor een vlotte en aangename bediening van de klanten in het buffetrestaurant. Daarnaast sta je in voor het maken van kleine gerechtjes en het proper houden van het restaurant. Het gaat om een Deeltijdse functie in een Weekend regime (+/- 15u per weekend)

  • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

  • Teamleader Schoonmaak Nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Voor onze klant Volvo Group Gent zijn we op zoek naar een meewerkend verantwoordelijjke voor onze nachtdienst: • Begeleiden, motiveren en coachen van medewerkers; • Het volgen van de afgesproken kwaliteitsnormen; • Het volgen van de veiligheidsvoorschriften; • Het signaleren van knelpunten en tijdig ingrijpen indien nodig; • Het geven van de nodige feedback; • Contact met externe partners en andere teamleaders; • Opleidingen geven aan medewerkers; • Rapporteren aan Supervisor; • Bijspringen waar nodig (hands-on). Je zal werken volgens onderstaand werkschema. MA - DO: 21u00 - 05u00 (30m pauze) VRIJ: 21u30 - 05u00 (30m pauze)

Zoek naar antwoorden van Belson Security in sociale netwerken
Look for responds of Belson Security in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belson Security. Laat een reactie achter voor Belson Security. Belson Security bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belson Security. Leave a respond for Belson Security. Belson Security on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belson Security op de google maps. Adres en contacten Belson Security
Location of Belson Security on the google maps. Address and contacts of Belson Security

Andere gerelateerde bedrijven als come Belson Security Belson Security: Dekoninck BVBA | Degouis | OLIVIER DACHKIN | Partec Engineering NV | MICHEL SAINTVITEUX

Other related companies as Belson Security: Dekoninck BVBA | Degouis | OLIVIER DACHKIN | Partec Engineering NV | MICHEL SAINTVITEUX

Belson Security is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belson Security, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01568817138. Het bedrijf Belson Security bevindt zich op het adres: Rue des Combattants 39-41; 7070; Le Roeulx (Mignault). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 191,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Door operating equipment and videophones. Lijst met producten zijn Alarm systems - Installation.
De hoofdactiviteit van Belson Security is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belson Security is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belson Security, openstaande posities, locatie van Belson Security op de kaart.

Belson Security is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belson Security, company assigned to the tax number BE01568817138. The company Belson Security is located at the address: Rue des Combattants 39-41; 7070; Le Roeulx (Mignault). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 191,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Door operating equipment and videophones. List of products are Alarm systems - Installation.
The main activity of Belson Security is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Belson Security is not available. You also can look at reviews of Belson Security, open positions, location of Belson Security on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belson Security, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belson Security, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belson Security, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belson Security, employees, financial statistics.