Albo alu-werken B.V.B.A.

Contactgegevens Albo alu-werken B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Albo alu-werken B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Albo alu-werken B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noordlaan 16 8520 Kuurne, België

Telefoon (phone): 56 (+32-56) 56 (+32-56)

Fax (fax): 56 (+32-56) 56 (+32-56)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Albo alu-werken B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Albo alu-werken B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Albo alu-werken B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Albo alu-werken B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Albo alu-werken B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Albo alu-werken B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Albo alu-werken B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Albo alu-werken B.V.B.A.
Products information Albo alu-werken B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06463775634
Ondernemingsnummer: 9291381835
Hoofdstad (capital): 121,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 201,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Furniture fittings; Furniture knobs and handles; Mailbox plates; Mailboxes; Metal surface finishing; Varnishing firms,industrial varnishing

Product categorie (product category): Door Handles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Albo alu-werken B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Albo alu-werken B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Albo alu-werken B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Albo alu-werken B.V.B.A.

0172. druiven | Grapes
919901. Overheidsadministratie | General government administration
07820209. Sprigging diensten, gazon | Sprigging services, lawn
20829905. Portier (alcoholische drank) | Porter (alcoholic beverage)
22210408. Polypropyleen breedgeweven stoffen | Polypropylene broadwoven fabrics
22820300. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens: draaien, wikkelen, spoelen | Natural and animal fiber yarns: twisting, winding, spooling
33669905. Gietstukken (behalve sterven), nec, koper en koper-basislegering | Castings (except die), nec, copper and copper-base alloy
97210403. Internationale zaken, provincie overheid | International affairs, county government

Werken bij Albo alu-werken B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Albo alu-werken B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Albo alu-werken B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Albo alu-werken B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator (volcontinu) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: RANDSTAD inhouse services

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator sta je in voor het sturen en opvolgen van de indamp-en drooginstallatie voor de productie van melkpoeder en melkderivaten volgens opgegeven productspecificaties en de vooropgestelde kwaliteitseisen. Je staat in voor het controleren van de installatie zodat het productieproces optimaal verloopt op vlak van zowel kwaliteit als kwantiteit. Je houdt het proces visueel in de gaten op de verschillende computerschermen en gaat aan de slag bij het instellen van de installatie, uitvoeren van tussentijdse controles (temperatuur, dichtheid...), opvolgen en uitvoeren van de correcte hygiëneregels. Daarnaast stuur je bij waar nodig.

  • MONTEUR 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie firma te Waregem die gespecialiseerd is in zonneweringen en terrasoverkappingen, zijn we op zoek naar kandidaten om deze terrasoverkappingen te monteren in het atelier. Jouw takenpakket omvat: Door middel van een montageplan alle types terrasoverkappingen monteren Hanteren van verschillende handwerktuigen (afkortzaag, verstekzaag,...) Deze job zal in het atelier zijn en dus niet op verplaatsing

  • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

  • ETIKETTEERDER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker/medewerkster etiketteerlijn ben je verantwoordelijk voor het etiketteren van voorverpakte goederen en nadien klaarmaken voor verzending. Via scanning-systeem worden nadien de nodige documenten aangevuld. Dit vleesverwerkend bedrijf zoekt een medewerker met een flexibele ingesteldheid. Werken in een koude omgeving vormt ook geen probleem voor u.

  • Vacature | Plaatslager | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als plaatslager/carrossier zorg je voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. Herstel of vervang je beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Voer je activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Breng je de aangepaste kit aan. Meet en controleer je met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Behandel je de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Breng je grondlagen en grondverf aan. Lijm/las je koetswerkonderdelen. Breng je de eind laag verf aan.

  • Store manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

  • Jobstudent weekendwerk (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Commerciële Binnendienst Medewerker Export (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: · De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem · Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) · Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant · Het opvolgen van de leveringstermijnen · Het checken van de openstaande vorderingen · Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport · Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control. Je volgt een klantenportefeuille op van A tot Z, maar bent ook back-up voor jouw collega’s bij afwezigheid.

  • Klinisch Psycholoog (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: DE PIRAMIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Piramide is op zoek naar een klinisch psycholoog om het kinderteam binnen onze praktijk te versterken. Als klinisch psycholoog zal u binnen onze groepspraktijk kinderen met emotionele, gedrags- en relationele problemen begeleiden. Zowel therapeutisch werken alsook diagnostisch kunnen werken is noodzakelijk.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Vacature diëtist (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, diëtiste (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen en/ of kinderen.

  • Installateur centrale verwarming en schouwrenovatie (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MEULEMANS MICHAEL

    Type: Leercontract

    Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

Zoek naar antwoorden van Albo alu-werken B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Albo alu-werken B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Albo alu-werken B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Albo alu-werken B.V.B.A.. Albo alu-werken B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Albo alu-werken B.V.B.A.. Leave a respond for Albo alu-werken B.V.B.A.. Albo alu-werken B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Albo alu-werken B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Albo alu-werken B.V.B.A.
Location of Albo alu-werken B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Albo alu-werken B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Albo alu-werken B.V.B.A. Albo alu-werken B.V.B.A.: Rigole N | PRONTI | ADMINISTRATION COMMUNALE | JOSEPH PIRONT | WILLY DERYCKER

Other related companies as Albo alu-werken B.V.B.A.: Rigole N | PRONTI | ADMINISTRATION COMMUNALE | JOSEPH PIRONT | WILLY DERYCKER

Albo alu-werken B.V.B.A. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Albo alu-werken B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06463775634. Het bedrijf Albo alu-werken B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Noordlaan 16 8520 Kuurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 121,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 201,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Door Handles. Lijst met producten zijn Furniture fittings; Furniture knobs and handles; Mailbox plates; Mailboxes; Metal surface finishing; Varnishing firms,industrial varnishing.
De hoofdactiviteit van Albo alu-werken B.V.B.A. is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Albo alu-werken B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Albo alu-werken B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Albo alu-werken B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Albo alu-werken B.V.B.A. is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Albo alu-werken B.V.B.A., company assigned to the tax number BE06463775634. The company Albo alu-werken B.V.B.A. is located at the address: Noordlaan 16 8520 Kuurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 121,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 201,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Door Handles. List of products are Furniture fittings; Furniture knobs and handles; Mailbox plates; Mailboxes; Metal surface finishing; Varnishing firms,industrial varnishing.
The main activity of Albo alu-werken B.V.B.A. is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Albo alu-werken B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Albo alu-werken B.V.B.A., open positions, location of Albo alu-werken B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Albo alu-werken B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Albo alu-werken B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Albo alu-werken B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Albo alu-werken B.V.B.A., employees, financial statistics.