Portomatic

Contactgegevens Portomatic: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Portomatic: address, phone, fax, email, website, opening hours

Portomatic

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eekhoornstraat 17; 3070; Kortenberg, België

Telefoon (phone): 02 759 66 30; 0475 27 11 40 (+32-02 759 66 30; 0475 27 11 40) 02 759 66 30; 0475 27 11 40 (+32-02 759 66 30; 0475 27 11 40)

Fax (fax): 02 759 66 30 (+32-02 759 66 30) 02 759 66 30 (+32-02 759 66 30)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Portomatic: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Portomatic"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Portomatic"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Portomatic, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Portomatic. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Portomatic, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Portomatic. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Portomatic
Products information Portomatic

BTW identificatienummer (tax): BE01097778320
Ondernemingsnummer: 9927215576
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 599,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Access-control (Systems for); Doors - Sliding & overhead type

Product categorie (product category): Door and gate openers Automatic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Portomatic
(Get full report from official database of BE for Portomatic)

Aanvulling soorten activiteiten voor Portomatic
Addition kinds of activities for Portomatic

873401. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories
953204. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, bestuursniveau | Urban and community development, level of government
13890304. Reinigingsputten | Cleaning wells
23950000. Plekken en stiksel | Pleating and stitching
34319902. Waskabels, gelakt ijzer of ander metaal | Laundry tubs, enameled iron or other metal
35640201. Vliegtuigen (blower) | Aircurtains (blower)
37130208. Farm truck bodies | Farm truck bodies
38250308. Frequentiemeters: elektrisch, mechanisch en elektronisch | Frequency meters: electrical, mechanical, and electronic
51310115. Rayon stoffen | Rayon fabrics
78129901. Audiovisuele programma productie | Audio-visual program production

Werken bij Portomatic: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Portomatic: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Portomatic. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Portomatic. Looking for open vacancies in other companies

  • Stafmedewerker digitalisering in de transport-logistieke sector (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Verdere uitbouw van een inhoudelijk programma en werking rond digitalisering in de transport-logistieke sector: opmaak van een breed gedragen strategische visie en de vertaling daarvan in een concreet meerjarig programma en actieplan met het oog op de transformatie van West-Vlaanderen richting het Physical Internet en de vertaling van deze strategische visie naar een actieplan en de daaraan gekoppelde KPI’s; realisatie en inhoudelijke invulling van een Demonstrator - Physical Internet in Zeebrugge, onder meer via een gedragen business plan en projectacquisitie in, samenwerking met partners en stakeholders ; aangaan van strategische partnerschappen, het verankeren van deze partnerschappen in overeenkomsten en/of overlegstructuren, en het invulling geven aan deze partnerschappen via concrete acties. nodige afstemming met de overige activiteiten van de POM.

  • Return goods medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Maasmechelen zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de afdeling return goods. Je zal zowel de nieuwe producten als teruggestuurde producten controleren obv de kwaliteitsrichtlijnen. Hierna moeten deze producten herverpakt worden.

  • Verhuizer (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een Verhuizer M/V: Je vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen Verhuizen van alle soorten instrumenten zoals orgels en piano's hoort er ook bij

  • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

  • TIG lasser dagwerk (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in balustrades zijn wij op zoek naar een TIG lasser. Je staat in voor de constructie van metalen en aluminium onderdelen aan de hand van plannen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Toffe supermarkt in Beringen zoekt studenten (m/v) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe supermarkt in Beringen zoeken we naar studenten (m/v) die beschikbaar zijn om door de week na schooltijd te werken. Je word afhankelijk van jouw schooluren ingepland, dit kan bijvoorbeeld van 17u tot 20u zijn. Tevens kan je ook in het weekend ingeschakeld worden. Wij houden rekening met dagen van beschikbaarheid die jij doorgeeft. In de winkel word je voornamelijk ingeschakeld om aan te vullen, bakkerij of traiteur te ondersteunen. Interesse? Mail jouw cv naar [email protected]

  • Jobstudent (weekend en/of verlofperiodes) verzorging (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: Anima Cura - WZC Philemon & Baucis

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Philemon en Baucis zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige / verpleegkundige (weekendwerk en/of vankantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde hotel en huishoudelijke taken zoals meehelpen bij het ochtendtoilet,voedselbedeling, orde van de eetzaal, bewoners begeleiden van leefzaal naar eetzaal, afwas en je werkt mee aan een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor de autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • Accountant (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als accountant zorg je voor algemene boekhoudkundige verwerking, inclusief controles en tijdige rapporteringen en aangiftes. Rekening houdend met de wettelijk verplichtingen en termijnen. Daarnaast hou je je ook  bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

  • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: O I P

    Type: Vaste Job

    OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

  • RECRUITER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Je zorgt voor de personeelsbezetting van alle technische projecten binnen het bedrijf; Je bepaalt, in overleg met de manager, de behoeften en de benodigde profielen; Je kiest de meest geschikte en doeltreffende sourcingstrategie (klassieke kanalen, sociale media, specifieke events...); Je beheert het selectieproces van a tot z en kiest de methode die het meest voldoet aan de behoeften en de eisen van je interne klant; Je onderhoudt nauwe contacten met de managers en de lokale HR-diensten waarvoor je mensen aanwerft, zodat je hun personeelspartner en -adviseur wordt. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevende dienstverlener actief over heel de Benelux is op zoek naar een Recruiter. Hierbij werk je vanuit centrum Brussel, maar ben je ook bereid je te verplaatsen in een wijdere regio rond Brussel.

  • TECHNIEKERS (C1 - C3) (NIEUWRODE)

    Regio: NIEUWRODE

    Bedrijf: CREMATORIUM HOFHEIDE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van de crematieovens en de afwerking van de crematies. Je staat in voor het technisch onderhoud van de installaties en de gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van het gebouw, de omgeving en de begraafplaats. Je zorgt voor het onthaal van de begrafenisondernemers en leveranciers. Je neemt ook andere taken waar, volgens de noodwendigheid van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Portomatic in sociale netwerken
Look for responds of Portomatic in social networks

Lees alle opmerkingen voor Portomatic. Laat een reactie achter voor Portomatic. Portomatic bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Portomatic. Leave a respond for Portomatic. Portomatic on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Portomatic op de google maps. Adres en contacten Portomatic
Location of Portomatic on the google maps. Address and contacts of Portomatic

Andere gerelateerde bedrijven als come Portomatic Portomatic: BBL | PRESS SHOP | VCLB-CENTRUM | LINDA HONORE | M. JACQUEMIN

Other related companies as Portomatic: BBL | PRESS SHOP | VCLB-CENTRUM | LINDA HONORE | M. JACQUEMIN

Portomatic is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Portomatic, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01097778320. Het bedrijf Portomatic bevindt zich op het adres: Eekhoornstraat 17; 3070; Kortenberg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 599,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Door and gate openers Automatic. Lijst met producten zijn Access-control (Systems for); Doors - Sliding & overhead type.
De hoofdactiviteit van Portomatic is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Portomatic is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Portomatic, openstaande posities, locatie van Portomatic op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Portomatic is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Portomatic, company assigned to the tax number BE01097778320. The company Portomatic is located at the address: Eekhoornstraat 17; 3070; Kortenberg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 599,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Door and gate openers Automatic. List of products are Access-control (Systems for); Doors - Sliding & overhead type.
The main activity of Portomatic is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Portomatic is not available. You also can look at reviews of Portomatic, open positions, location of Portomatic on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Portomatic, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Portomatic, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Portomatic, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Portomatic, employees, financial statistics.