ELECTRO VEREENOOGHE NOEL

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • ELECTRO VEREENOOGHE NOEL
Private companiesDepository Institutions • ELECTRO VEREENOOGHE NOEL

Contactgegevens ELECTRO VEREENOOGHE NOEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRO VEREENOOGHE NOEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRO VEREENOOGHE NOEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Reigerstraat 19; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 20 25 88; 051 22 32 15 (+32-051 20 25 88; 051 22 32 15) 051 20 25 88; 051 22 32 15 (+32-051 20 25 88; 051 22 32 15)

Fax (fax): +32 (58) 306-35-60 +32 (58) 306-35-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRO VEREENOOGHE NOEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRO VEREENOOGHE NOEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRO VEREENOOGHE NOEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRO VEREENOOGHE NOEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRO VEREENOOGHE NOEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRO VEREENOOGHE NOEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRO VEREENOOGHE NOEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRO VEREENOOGHE NOEL
Products information ELECTRO VEREENOOGHE NOEL

BTW identificatienummer (tax): BE04334625244
Ondernemingsnummer: 8559692382
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in ELECTRO VEREENOOGHE NOEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Door and gate openers Automatic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRO VEREENOOGHE NOEL
(Get full report from official database of BE for ELECTRO VEREENOOGHE NOEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRO VEREENOOGHE NOEL
Addition kinds of activities for ELECTRO VEREENOOGHE NOEL

367900. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
543100. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
871102. Industriële ingenieurs | Industrial engineers
20150405. Spel, klein: geslacht en gekleed | Game, small: slaughtered and dressed
20610101. Verduidelijke rietsuiker | Clarified cane sugar
39310121. Riet, orgaan | Reeds, organ
82999905. Kookschool | Cooking school

Werken bij ELECTRO VEREENOOGHE NOEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRO VEREENOOGHE NOEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRO VEREENOOGHE NOEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRO VEREENOOGHE NOEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Exclusieve Huishoudhulp te Drongen (M/V), 8u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Drongen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het zijn/haar eigen huishouden betreft. Je werkt 8u/week bij dit gezin, planning mogelijk in samenspraak met het gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Poetshulp Steenokkerzeel (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis: -Afwisselend werk met dienstencheques -Algemeen onderhoud van de woning -Wassen en strijken -Voorbereidend werk en (helpen bij het) koken -Boodschappen doen -Kleine naai- en verstelwerkjes

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Tongeren, 10 uur per week (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Tongeren. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

  • ENTHOUSIASTE STUDENTEN VOOR JUICE BAR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Studentenjob

    - Hartelijk verwelkomen van klanten - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Sappen en smoothies « à la minute » maken - Opening en sluiting van de winkel

  • ARBEIDER BOUW (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VG-BUILD

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde all round arbeider bouw.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Diëtist/ diëtiste (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Dit om ons aanbod van dieetkunde verder vorm te geven en uit te bouwen. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie. Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

  • Chauffeur Huisartsenwachtpost regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Flexijob

    Als chauffeur van de huisartsenwachtpost werk je in het weekend en op feestdagen. Je begeleidt dokters naar hun afspraken overdag en 's nachts. Enkele belangrijke competenties: Stressbestendig Rustgevend Beleefd en vriendelijk Verzorgd voorkomen Ervaring en kennis van het wegennetwerk

Zoek naar antwoorden van ELECTRO VEREENOOGHE NOEL in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRO VEREENOOGHE NOEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRO VEREENOOGHE NOEL. Laat een reactie achter voor ELECTRO VEREENOOGHE NOEL. ELECTRO VEREENOOGHE NOEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRO VEREENOOGHE NOEL. Leave a respond for ELECTRO VEREENOOGHE NOEL. ELECTRO VEREENOOGHE NOEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRO VEREENOOGHE NOEL op de google maps. Adres en contacten ELECTRO VEREENOOGHE NOEL
Location of ELECTRO VEREENOOGHE NOEL on the google maps. Address and contacts of ELECTRO VEREENOOGHE NOEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRO VEREENOOGHE NOEL ELECTRO VEREENOOGHE NOEL: COIFFURE FILIPPO | Renommée (La) | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Agence To Be | JEAN-PIERRE DUMORTIER

Other related companies as ELECTRO VEREENOOGHE NOEL: COIFFURE FILIPPO | Renommée (La) | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Agence To Be | JEAN-PIERRE DUMORTIER

ELECTRO VEREENOOGHE NOEL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRO VEREENOOGHE NOEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04334625244. Het bedrijf ELECTRO VEREENOOGHE NOEL bevindt zich op het adres: Reigerstraat 19; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 634,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Door and gate openers Automatic. Producten gemaakt in ELECTRO VEREENOOGHE NOEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELECTRO VEREENOOGHE NOEL is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRO VEREENOOGHE NOEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRO VEREENOOGHE NOEL, openstaande posities, locatie van ELECTRO VEREENOOGHE NOEL op de kaart.

ELECTRO VEREENOOGHE NOEL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTRO VEREENOOGHE NOEL, company assigned to the tax number BE04334625244. The company ELECTRO VEREENOOGHE NOEL is located at the address: Reigerstraat 19; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 634,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Door and gate openers Automatic. Products created in ELECTRO VEREENOOGHE NOEL were not found.
The main activity of ELECTRO VEREENOOGHE NOEL is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRO VEREENOOGHE NOEL is not available. You also can look at reviews of ELECTRO VEREENOOGHE NOEL, open positions, location of ELECTRO VEREENOOGHE NOEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRO VEREENOOGHE NOEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRO VEREENOOGHE NOEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRO VEREENOOGHE NOEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRO VEREENOOGHE NOEL, employees, financial statistics.