Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF
Private companiesUnited States Postal Service • Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF

Contactgegevens Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Egied De Jonghestraat 79; 2880; Bornem (Hingene), België

Telefoon (phone): 0477 38 43 28 (+32-0477 38 43 28) 0477 38 43 28 (+32-0477 38 43 28)

Fax (fax): +32 (53) 705-93-89 +32 (53) 705-93-89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF
Products information Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF

BTW identificatienummer (tax): BE05286590576
Ondernemingsnummer: 8942565917
Hoofdstad (capital): 253,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 410,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Electric contractors - Housewiring

Product categorie (product category): Domotics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF
(Get full report from official database of BE for Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF
Addition kinds of activities for Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF

02419901. Zweepvarkensvervangende boerderij | Dairy heifer replacement farm
15319900. Operatieve bouwers, nec | Operative builders, nec
34960104. Fourdrinier draaddoek | Fourdrinier wire cloth
59990603. Telefoonapparatuur en -systemen | Telephone equipment and systems
76992100. Gun diensten | Gun services

Werken bij Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF. Looking for open vacancies in other companies

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • Vrachtwagenmechanieker / laadkleptechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een greep uit je takenpakket: Installeren en onderhouden van laadkleppen van camionetten Carrosserieherstellingen Contact leggen met klanten Bestelbonnen opmaken

  • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Linter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verpleegkundige (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: vzw Sint-Elisabeth's Dal

    Type: Vaste Job

    Je voert verpleegkundige taken uit, tevens help je bij de dagelijkse verzorging van de ouderen die hulp nodig hebben bij alle activiteiten van het dagelijks leven.

  • Beleggingsadviseur (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Badenoch & Clark specialiseert zich sinds 1980 in permanente rekrutering en is gevestigd in 13 Europese landen. We maken onderdeel uit van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers, verspreid over 60 landen. Voor onze klant zoeken we een Productieleider regio West-Vlaanderen. ORGANISATIE EN AFDELINGSOMSCHRIJVING In de rol van Beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen en beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook tracht je proactief te werken op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart – doe je een financiële check-up Je houdt rekening met en bent onderlegd in de MIFID wetgeving Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerkingen komen Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal, hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

  • stabiliteitsingenieur/bouwkundig tekenaar (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Deze job is tweeledig: Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert. Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven. Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding. Daarnaast werkt je ook voor een stuk als tekenaar. Als bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de plannen van fundering, betonstructuur, dak- en wandbekleding met inbegrip van de verschillende stuktekeningen van kolommen, balken, dak- & wandelementen dewelke noodzakelijk zijn voor de productie van deze elementen.

  • Autotechnicus met passie voor klassewagens (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoud en herstellingen uit aan personenwagens. Diagnoses stellen behoren ook tot je takenpakket.

  • COMMERCIËLE BINNENDIENST - (SCHOOLVERLATER MOGELIJK) (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Naast een allround administratief takenpakket sta je in voor het dagelijks opvolgen van klantendossiers, orderinput en opvolgen van bestellingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail. Hierbij kan je klanten zeer goed te woord staan in het Nederlands, Frans en Engels.

  • Thuisverpleging Van Loy (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,... 

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: - Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants - Database beheer en update - Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) - Advertenties online plaatsen - Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) - Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers - Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten - Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • Barman / Barvrouw (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt de drankbestellingen uitschenken en klaarzetten. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed.

Zoek naar antwoorden van Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF. Laat een reactie achter voor Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF. Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF. Leave a respond for Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF. Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF op de google maps. Adres en contacten Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF
Location of Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF on the google maps. Address and contacts of Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF: RENATE'S HAARSTUDIO | Maquis Ivoire SPRL | THEODOOR PAESEN | B.e-ONE | FERNAND VAN BELLE

Other related companies as Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF: RENATE'S HAARSTUDIO | Maquis Ivoire SPRL | THEODOOR PAESEN | B.e-ONE | FERNAND VAN BELLE

Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05286590576. Het bedrijf Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF bevindt zich op het adres: Egied De Jonghestraat 79; 2880; Bornem (Hingene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 253,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 410,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Domotics. Lijst met producten zijn Electric contractors - Housewiring.
De hoofdactiviteit van Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF, openstaande posities, locatie van Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF, company assigned to the tax number BE05286590576. The company Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF is located at the address: Egied De Jonghestraat 79; 2880; Bornem (Hingene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 253,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 410,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Domotics. List of products are Electric contractors - Housewiring.
The main activity of Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF is not available. You also can look at reviews of Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF, open positions, location of Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Elektriciteitswerken Klaus Van Reeth VOF, employees, financial statistics.