Hondensalon Trees

Contactgegevens Hondensalon Trees: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hondensalon Trees: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hondensalon Trees

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Varentstraat 31; 8572; Anzegem (Kaster), België

Telefoon (phone): 056 68 08 88 (+32-056 68 08 88) 056 68 08 88 (+32-056 68 08 88)

Fax (fax): +32 (81) 402-53-63 +32 (81) 402-53-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hondensalon Trees: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hondensalon Trees"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hondensalon Trees"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hondensalon Trees, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hondensalon Trees. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hondensalon Trees, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hondensalon Trees. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hondensalon Trees
Products information Hondensalon Trees

BTW identificatienummer (tax): BE04218170166
Ondernemingsnummer: 1860229492
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 708,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Hondensalon Trees zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog - Grooming

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hondensalon Trees
(Get full report from official database of BE for Hondensalon Trees)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hondensalon Trees
Addition kinds of activities for Hondensalon Trees

28239902. Sigaretrek, cellulosevezel | Cigarette tow, cellulosic fiber
36990405. Onderwater geluidsapparatuur | Underwater sound equipment
37329900. Bootbouw en reparatie, nec | Boatbuilding and repairing, nec
47890202. Zaalauto diensten | Parlor car services
61530201. Factoren van commercieel papier | Factors of commercial paper

Werken bij Hondensalon Trees: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hondensalon Trees: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hondensalon Trees. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hondensalon Trees. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mol – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

  • HOSTESS / HOST HORECABEURS (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student die beschikbaar is om te werken op de horecabeurs van 19/11 tot en met 22/11 Horecabeurs gaat door in Expo Gent. Taken : onthaal en bediening op de stand maandag starten om 12u, andere dagen om 13u, te werken tot maximum 19u

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

  • Tandtechnisch adviseur m/v (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ELYSEE DENTAL BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je werkt nauw samen met de andere collegae tandtechniek en orderproces. Je begeleidt (complexe) werkstukken en communiceert hierover telefonisch met de tandartsen, alsook schriftelijk met de productie in het Engels. je bent nauwkeurig en flexibel ingesteld.

  • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen of vaste nacht) (M/V) (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Aviko Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in onze technische dienst waar je zorgt voor de uitvoering van het mechanisch en/of elektrisch onderhoud in onze fabriek. Samen met je collega's houd je onze productie- en inpaklijnen in topconditie! Zowel storingen oplossen als preventief onderhoud behoren tot jouw takenpakket. Je werkt bovendien actief mee aan 5S en bent bereid om ook medewerkers de nodige informatie/uitleg ivm machines te geven.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Advocaat Publiek Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat met een sterke interesse in het publiek recht, en in het bijzonder het omgevingsrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in binnen het publiek en administratief recht en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

  • Brainbridge - Senior SAP Plant Maintenance Site Implementation Coordinator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Miscellaneous Description Vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein (Area Brussel) Begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Aanbieden van lokale ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Plannen, organiseren en geven van opleidingen aan sleutel-en eindgebruikers. Fungeren als contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Responsibilities Je vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Je biedt lokaal ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Je plant, organiseert en geeft opleidingen aan sleutel -en eindgebruikers. Je bent het contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Je rapporteert aan het Project Management van het SAP PM-project of een van de teamleads in het project Profile Technical skills: Project Management ervaring Ervaring met werken in SAP Kennis Onderprocessen en best praktijken Veranderingsbeheer MS Office Visio Personal skills: Teamplayer Proactief Self starter, in staat te werken met beperkte supervisie

Zoek naar antwoorden van Hondensalon Trees in sociale netwerken
Look for responds of Hondensalon Trees in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hondensalon Trees. Laat een reactie achter voor Hondensalon Trees. Hondensalon Trees bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hondensalon Trees. Leave a respond for Hondensalon Trees. Hondensalon Trees on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hondensalon Trees op de google maps. Adres en contacten Hondensalon Trees
Location of Hondensalon Trees on the google maps. Address and contacts of Hondensalon Trees

Andere gerelateerde bedrijven als come Hondensalon Trees Hondensalon Trees: MDS Computer Services | C.A.W. DE PAPAVER | Bornéo | Alexandre Ch | Brosser (Den)

Other related companies as Hondensalon Trees: MDS Computer Services | C.A.W. DE PAPAVER | Bornéo | Alexandre Ch | Brosser (Den)

Hondensalon Trees is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hondensalon Trees, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04218170166. Het bedrijf Hondensalon Trees bevindt zich op het adres: Varentstraat 31; 8572; Anzegem (Kaster). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 708,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dog - Grooming. Producten gemaakt in Hondensalon Trees zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hondensalon Trees is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hondensalon Trees is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hondensalon Trees, openstaande posities, locatie van Hondensalon Trees op de kaart.

Hondensalon Trees is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hondensalon Trees, company assigned to the tax number BE04218170166. The company Hondensalon Trees is located at the address: Varentstraat 31; 8572; Anzegem (Kaster). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 708,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dog - Grooming. Products created in Hondensalon Trees were not found.
The main activity of Hondensalon Trees is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hondensalon Trees is not available. You also can look at reviews of Hondensalon Trees, open positions, location of Hondensalon Trees on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hondensalon Trees, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hondensalon Trees, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hondensalon Trees, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hondensalon Trees, employees, financial statistics.