Dalmatien (Au)

Contactgegevens Dalmatien (Au): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dalmatien (Au): address, phone, fax, email, website, opening hours

Dalmatien (Au)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Reneubois 52; 4652; Herve (Xhendelesse), België

Telefoon (phone): 087 33 81 04 (+32-087 33 81 04) 087 33 81 04 (+32-087 33 81 04)

Fax (fax): +32 (87) 281-39-11 +32 (87) 281-39-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dalmatien (Au): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dalmatien (Au)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dalmatien (Au)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dalmatien (Au), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dalmatien (Au). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dalmatien (Au), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dalmatien (Au). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dalmatien (Au)
Products information Dalmatien (Au)

BTW identificatienummer (tax): BE09997802734
Ondernemingsnummer: 6298431396
Hoofdstad (capital): 698,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Dalmatien (Au) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog - Grooming

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dalmatien (Au)
(Get full report from official database of BE for Dalmatien (Au))

Aanvulling soorten activiteiten voor Dalmatien (Au)
Addition kinds of activities for Dalmatien (Au)

371102. Vrachtwagen- en trekkerconstructie | Truck and tractor truck assembly
10210102. Open pit koperertsmijnbouw | Open pit copper ore mining
20489903. Droog huisdieren (behalve hond en kat) | Dry pet food (except dog and cat)
26310402. Klei bekleed bord | Clay coated board
35370000. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
36510106. Compact disc-spelers | Compact disk players
60999906. Vreemde valuta wisselkoers | Foreign currency exchange
73539901. Kranen en luchtinstallaties, verhuur of leasing | Cranes and aerial lift equipment, rental or leasing
78220200. Film verhuur diensten | Film rental services

Werken bij Dalmatien (Au): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dalmatien (Au): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dalmatien (Au). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dalmatien (Au). Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende || Technische Affiniteit || SNELLE OPSTART VERZEKERD! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratieve ondersteuning Het beheren van de mailbox, agenda, planaanvragen, transport en materiaalbeheer Planning opmaken van kleine aannemerswerken Input van de gevens in de tool van onze klant Stockbeheer van de gebruikte materialen Signalisatievergunningen aanvragen Meetstalen en bestelbonnen opmaken Aanvragen en beheer van Klip/Klim

  • Persoperator (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lanklaar zoeken wij een operator. Je staat in voor het manueel aanvullen van de pers en het instellen van de pers. De functie van persoperator is een fysiek belastende job door enerzijds het tillen van lasten en anderzijds de warmte.  Met 2 operators wordt 1 perskant bediend, waar de extrusies (loopvlakken) worden ingetrokken (automatisch) in een pers en onder hoge druk en temperatuur wordt de rubber gevulcaniseerd in een vorm (mal) met de profieltekening van het loopvlak.  Dit vereist enige technische handigheid en een goede fysieke geschiktheid. In een 2de gesprek wordt de werkplaats bezocht met jou.

  • ateliermedewerker rubber (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een ateliermedewerker voor onze klant actief in de rubbersector. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de orders, kwaliteitscontrole en voorraadbeheer. bedienen van machines/ plaatsen van snaren/ bekleden van trommels Uw doel is om afgewerkte producten af te leveren met oog op precisie en kwaliteit. U werkt in dagregimeµ U ziet werk

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

  • Traineeship customer journey (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675235-inline.html?cid=Partner_VDAB ING wants to go into a complete new direction. They want to grow and compete with the big technology companies. All this to give the end customer a better experience. ING and ORMIT are looking for 10 young talents for their 24-months Traineeship customer journey. A unique traineeship to develop your leadership potential while working as an Customer Journey Expert on innovative projects within ING. Are you the Customer Journey Expert we're looking for? you can't just let things take their course. you understand the needs of a customer. you see how to improve things. you are prepared to take action? In simple terms: Someone who makes the journey of a customer clearer, simpler and better. A process manager, product manager, formula manager and marketeer all-in-one. What's in it for you? Learning about all the different aspects of ING. Working on a variety of projects. With impact on millions of customers. Increasing responsibility. Redefine and improve the customer experience at ING. Discovering what you're really good at. Learning to work in an agile way in multidisciplinary squads and tribes. What after the 24-month Customer Journey Track? You start as an experienced Customer Journey Expert at ING. Everything is possible at ING. The ball's in your court. Nearer the time you'll be able to identify the right role for you.

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • Relatiebeheerder verzekeringen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Ik heb jouw cv gezien op de site van Stepstone en vroeg mij af of u soms nog op zoek bent naar een nieuwe uitdaging ? Voor een verzekeringsmakelaar in Gent gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen ben ik nog op zoek naar een account advisor en een account manager . Onze klant is sinds 25 jaar een gevestigde waarde in de verzekeringswereld en in de top 10 van beste verzekeringsmakelaars van België. Ze werken met een team van 28 experten in hun vak. Wat zijn de taken? (account advisor)  U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden voor de u toegewezen ondernemingsklanten.  U verzorgt het polisbeheer voor deze klanten.  Voor de u toegewezen klanten bent u een bereikbaar aanspreekpunt voor alle courante wijzigingen in hun dossier.  U ondersteunt de Account manager in de commerciële relatie met de klant. Wat zijn de taken (account manager )  Actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen;  Uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk;  Adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten. Dit uiteraard met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers;  Correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • Bedrijfsleider voor start-up (SaaS) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het idee is er, het prototype is zo goed als af en zit in test naar de finale marktversie toe. Nu is er nood aan een Wijze Raaf die het product in de markt zal helpen zetten, in alle opzichten: je werkt en schrijft het business plan uit, je bepaalt -in overleg met de founders- de commerciële strategie, je zoekt naar de beste financiering. Je neemt dus de lead in een uitdagend, ambitieus project met groot potentieel. Deze Wijze Raaf heeft ervaring met een start up en beschikt over het financieel comfort om een startperiode te overbruggen. Ervaring met SaaS oplossingen en resellerkanalen is een plus.

  • Thuisverpleegkundige (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MET EEN HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging op zelfstanidge basid, in het tofste team uit de regio. Goeie rondes, goeie verdiensten en leuke collega's

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

  • Service Advisor (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VERTOMMEN Rudy

    Type: Werfreserve

    U staat in voor het klantencontact, telefonisch en aan de ontvangstbalie. U maakt werkorders aan: u noteert welke herstellingen moet worden uitgevoerd aan de wagen. U maakt de planning voor de werkplaats op. U staat in voor de facturatie. U beheert ook het vervangwagenpark.

Zoek naar antwoorden van Dalmatien (Au) in sociale netwerken
Look for responds of Dalmatien (Au) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dalmatien (Au). Laat een reactie achter voor Dalmatien (Au). Dalmatien (Au) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dalmatien (Au). Leave a respond for Dalmatien (Au). Dalmatien (Au) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dalmatien (Au) op de google maps. Adres en contacten Dalmatien (Au)
Location of Dalmatien (Au) on the google maps. Address and contacts of Dalmatien (Au)

Andere gerelateerde bedrijven als come Dalmatien (Au) Dalmatien (Au): M?NUIS. BERTRAND & GUY | Jacobs Ramen & Deuren | Dupont P (Ets) | VAN ONGEVALLE | Biotech Engineering SPRL

Other related companies as Dalmatien (Au): M?NUIS. BERTRAND & GUY | Jacobs Ramen & Deuren | Dupont P (Ets) | VAN ONGEVALLE | Biotech Engineering SPRL

Dalmatien (Au) is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dalmatien (Au), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09997802734. Het bedrijf Dalmatien (Au) bevindt zich op het adres: Reneubois 52; 4652; Herve (Xhendelesse). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 698,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 323,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dog - Grooming. Producten gemaakt in Dalmatien (Au) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dalmatien (Au) is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dalmatien (Au) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dalmatien (Au), openstaande posities, locatie van Dalmatien (Au) op de kaart.

Dalmatien (Au) is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dalmatien (Au), company assigned to the tax number BE09997802734. The company Dalmatien (Au) is located at the address: Reneubois 52; 4652; Herve (Xhendelesse). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 698,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 323,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dog - Grooming. Products created in Dalmatien (Au) were not found.
The main activity of Dalmatien (Au) is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dalmatien (Au) is not available. You also can look at reviews of Dalmatien (Au), open positions, location of Dalmatien (Au) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dalmatien (Au), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dalmatien (Au), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dalmatien (Au), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dalmatien (Au), employees, financial statistics.