Bichonnerie (La)

Contactgegevens Bichonnerie (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bichonnerie (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Bichonnerie (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Sur les Biez 20; 4870; Trooz (Forêt), België

Telefoon (phone): 04 351 77 29 (+32-04 351 77 29) 04 351 77 29 (+32-04 351 77 29)

Fax (fax): 04 351 77 29 (+32-04 351 77 29) 04 351 77 29 (+32-04 351 77 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bichonnerie (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bichonnerie (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bichonnerie (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bichonnerie (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bichonnerie (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bichonnerie (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bichonnerie (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bichonnerie (La)
Products information Bichonnerie (La)

BTW identificatienummer (tax): BE05212982177
Ondernemingsnummer: 1226867675
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 373,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Bichonnerie (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog - Grooming

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bichonnerie (La)
(Get full report from official database of BE for Bichonnerie (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Bichonnerie (La)
Addition kinds of activities for Bichonnerie (La)

372101. Gemotoriseerde vliegtuigen | Motorized aircraft
804201. Gespecialiseerde optometristen | Specialized optometrists
20239903. Caseïne, droog of nat | Casein, dry or wet
20410107. Granulaire tarwemeel | Granular wheat flour
34990104. Linnen, kluis en kluis: metaal | Linings, safe and vault: metal
79990200. Golfdiensten en professionals | Golf services and professionals

Werken bij Bichonnerie (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bichonnerie (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bichonnerie (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bichonnerie (La). Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent bediende met AUTOCAD (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent goed met administratieve taken. Je belt klanten op en maakt afspraken (commerciële). Je wordt ingeschakeld op andere afdelingen. Je verwerkt informatie met het MS Office pakket en daarnaast werk je vlot met autocad/tekenprogramma's.

  • Import Inside Sales medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Import Inside Sales medewerker (m/v) Doel van de afdeling en functie: Coördineren van offertes met daaraan gekoppelde vrachtreservaties voor een toegewezen vaargebied. Onderhouden en ontwikkelen van inside sales activiteiten voor het desbetreffend vaargebied.Omschrijving van de werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het toegewezen vaargebied. Je negotieert tussen klant en hoofdkantoor, offertes opmaken aan klanten en opvolging ervan. Identificatie van de markt a.d.h.v.: bezoeken van outside sales, sales leads van overzeese agenten, nieuwe vrachtaanvragen, prospects, statistieken, kranten, advertenties,... Registratie van de marktinformatie in LISA CRM. Werken via de systemen LISA CRM - LARA Quotation & CRM. Budgetten maken in samenwerking met import sales manager. Maandelijks sales rapporten opstellen: markt situatie, prestaties aan de hand van statistieken, belangrijke trafieken,... Netwerken: commerciële activiteiten bijwonen + bezoeken van voornaamste klanten binnen het toegewezen vaargebied. Trouble shooting/geschillen oplossen - assistentie customer service desk. Global offer & presentaties up to date houden bij wijzigen in het toegewezen vaargebied.

  • HUISHOUDHULP VOOR ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zwijnaarde.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

     Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

  • Enquêteurs (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Leuven zijn we op zoek naar enquêteurs. Je belt mensen op om enquêtes af te nemen.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • BUITENSCHRIJNWERKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, actief in allerhande renovatiewerken bij particulieren, zijn we op zoek naar een buitenschrijnwerker. In deze job zal je o.a. instaan voor het volgende: Plaatsen van ramen en deuren in PVC, hout - aluminium Plaatsen van handbediende en geautomatiseerde poorten Maken van gebintes voor daken en platformen Veranda's met hout-, PVC- en aluminiumstructuur

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • Bouwkundig tekenaar-projectvoorbereider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Voor onze bouw afdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerd bouwkundig tekenaar/projectvoorbereider. Schoolverlaters komen uiteraard ook in aanmerking. Op basis van aangeleverde architectuur- en stabiliteitsplannen creëer jij zelf een 2D - 3D ruwbouwmodel. Vanuit dit model maak je detailtekeningen die dienen voor productie prefab metselwanden, betonwanden en betonbalken. Nadien vertaal je de productietekeningen naar montageplannen die bruikbaar zijn voor uitvoering op de werven. Bijkomend ben je ook verantwoordelijk voor de bestellingen intern-extern. Tot slot behoort productieopvolging en aansturen van eigen personeel ook tot het takenpakket.

  • PRODUCTIEOPERATOR AFZAKMACHINE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Je bedient ons modern computergestuurd machinepark. · Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. · Je voert de producten met de heftruck af naar de juiste plaats op de site.

  • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

Zoek naar antwoorden van Bichonnerie (La) in sociale netwerken
Look for responds of Bichonnerie (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bichonnerie (La). Laat een reactie achter voor Bichonnerie (La). Bichonnerie (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bichonnerie (La). Leave a respond for Bichonnerie (La). Bichonnerie (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bichonnerie (La) op de google maps. Adres en contacten Bichonnerie (La)
Location of Bichonnerie (La) on the google maps. Address and contacts of Bichonnerie (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Bichonnerie (La) Bichonnerie (La): PARTENA | FERNAND VANSTECHELMAN | CHRISTIAN VAN DAMME | HORECA EXPRESS/VELLE JOHAN NV | BERNADETTE DEJONG

Other related companies as Bichonnerie (La): PARTENA | FERNAND VANSTECHELMAN | CHRISTIAN VAN DAMME | HORECA EXPRESS/VELLE JOHAN NV | BERNADETTE DEJONG

Bichonnerie (La) is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bichonnerie (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05212982177. Het bedrijf Bichonnerie (La) bevindt zich op het adres: Rue Sur les Biez 20; 4870; Trooz (Forêt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 373,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dog - Grooming. Producten gemaakt in Bichonnerie (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bichonnerie (La) is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bichonnerie (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bichonnerie (La), openstaande posities, locatie van Bichonnerie (La) op de kaart.

Bichonnerie (La) is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bichonnerie (La), company assigned to the tax number BE05212982177. The company Bichonnerie (La) is located at the address: Rue Sur les Biez 20; 4870; Trooz (Forêt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 373,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dog - Grooming. Products created in Bichonnerie (La) were not found.
The main activity of Bichonnerie (La) is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bichonnerie (La) is not available. You also can look at reviews of Bichonnerie (La), open positions, location of Bichonnerie (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bichonnerie (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bichonnerie (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bichonnerie (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bichonnerie (La), employees, financial statistics.