Les Sharpei du grand bambou

Contactgegevens Les Sharpei du grand bambou: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Les Sharpei du grand bambou: address, phone, fax, email, website, opening hours

Les Sharpei du grand bambou

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Tailleurs de Pierre 8; 7810; Ath (Maffle), België

Telefoon (phone): 068 84 34 14; 0476 92 77 41 (+32-068 84 34 14; 0476 92 77 41) 068 84 34 14; 0476 92 77 41 (+32-068 84 34 14; 0476 92 77 41)

Fax (fax): 068 84 34 14 (+32-068 84 34 14) 068 84 34 14 (+32-068 84 34 14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Les Sharpei du grand bambou: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Les Sharpei du grand bambou"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Les Sharpei du grand bambou"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Les Sharpei du grand bambou, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Les Sharpei du grand bambou. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Les Sharpei du grand bambou, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Les Sharpei du grand bambou. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Les Sharpei du grand bambou
Products information Les Sharpei du grand bambou

BTW identificatienummer (tax): BE04035522460
Ondernemingsnummer: 2326873779
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 588,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Les Sharpei du grand bambou zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog - Breeding and selling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Les Sharpei du grand bambou
(Get full report from official database of BE for Les Sharpei du grand bambou)

Aanvulling soorten activiteiten voor Les Sharpei du grand bambou
Addition kinds of activities for Les Sharpei du grand bambou

3462. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
02719901. Chinchilla boerderij | Chinchilla farm
07429902. Dierenarts, dierlijke specialiteiten | Veterinarian, animal specialties
22690301. Gevlochten goederen: bleken, verven of andere afwerkingen | Braided goods: bleaching, dyeing, or other finishings
33219900. Grijze en gietijzeren gieterijen, nec | Gray and ductile iron foundries, nec
52110102. Millwork en timmerhout | Millwork and lumber
52610202. Fonteinen, buiten | Fountains, outdoor
59991702. Opleidingsmateriaal, elektronisch | Training materials, electronic

Werken bij Les Sharpei du grand bambou: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Les Sharpei du grand bambou: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Les Sharpei du grand bambou. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Les Sharpei du grand bambou. Looking for open vacancies in other companies

  • MRP PLANNER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een MRP planner. Ben je in het bezit van een bachelorsdiploma logistiek? Heb je reeds een eerste relevante werkervaring achter de rug? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als MRP planner zal je zorgen voor een correcte en tijdige productbeschikbaarheid van de grondstoffen. je zet voorstellen om in orders je zorgt voor optimale voorraadniveaus je houdt rekening met het voorziene budget je staat in voor de follow-up met de leveranciers en magazijniers je zorgt er voor dat de leveringen tijdig kunnen gebeuren je staat in voor de follow-up van de contracten met de klanten je staat in contact met de inkoopafdeling enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren. Je zal opstarten op interimbasis. Voorlopig is dit om de drukte op te vangen, een vast contract kan dus niet gegarandeerd worden.

  • Plaatser buitenschrijnwerk | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaats aluminium ramen, deuren en gevels voor zowel de particuliere als de projectmarkt. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het plaatsen van terrasoverkappingen en zonnepanelen. Je volgt de planning strikt op en staat in voor de kwaliteit van het gemonteerde buitenschrijnwerk. Je communiceert met je collega's over de vooruitgang van werven, problemen en oplossingen. Respect voor materiaal en je werk en het volgen van de veiligheidsvoorschriften zijn vanzelfsprekend.

  • Tekenaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Malle/Zoersel zijn wij op zoek naar een mechanisch tekenaar (M/V) Functieomschrijving: U staat in voor het maken van tekeningen en ontwerpen in Autocad (2D) en Solid Works (3D) U biedt assistentie bij het proces van offerte tot productie en indienstname bij de klant. In die optiek volgt u ook de projecten op in de werkplaats. Afhankelijk van het te produceren stuk bepaald u de technische specificaties (persluchtcilinders, kettinglengte, motoren,...) en instellen van machines Tevens neemt u contact op met leveranciers voor aankoop van materiaal en volgt dit dossier verder op 

  • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Huishoudhulp regio Tremelo - Rotselaar (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (deeltijds - zelf te kiezen) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Vliegende schoonmaakmedewerker dienstencheques (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    wij zijn op zoek naar een vliegende schoonmaakmedewerker. Je wil parttime of fulltime werken en kan zich vlot verplaatsen in de regio van Brugge/Varsenaere/Wingene. Je bent veelzijdig en kan zich vlot aanpassen aan iedere klant

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • Student with knowledge of the Cherokee language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the Cherokee language and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • CHAUFFEUR CE (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ALLRENBO

    Type: Vaste Job

    Taak: vervoer van afvalcontainers (op- en afladen). Startpunt: Roksem. Werkuren: tussen 6 en 18u.

  • Flexijob arbeider - opbouw outletverkoop evenement- 04/10 & 05/10 - Brabanthal Leuven M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Voor de opbouw van een mega-outlet evenement in de Brabanthal te Leuven zoeken we voor naar sterke mensen om de vrachtwagens te helpen lossen en de standen (voor outletverkoop) op te zetten. Deze personen moeten ook in staat zijn om rolrekken te heffen van de vrachtwagen. Dit is een opdracht van 2 dagen: donderdag 4 oktober: 19u30 - +-24u vrijdag 5 oktober: 6u - +-12u Ook gepensioneerden komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van Les Sharpei du grand bambou in sociale netwerken
Look for responds of Les Sharpei du grand bambou in social networks

Lees alle opmerkingen voor Les Sharpei du grand bambou. Laat een reactie achter voor Les Sharpei du grand bambou. Les Sharpei du grand bambou bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Les Sharpei du grand bambou. Leave a respond for Les Sharpei du grand bambou. Les Sharpei du grand bambou on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Les Sharpei du grand bambou op de google maps. Adres en contacten Les Sharpei du grand bambou
Location of Les Sharpei du grand bambou on the google maps. Address and contacts of Les Sharpei du grand bambou

Andere gerelateerde bedrijven als come Les Sharpei du grand bambou Les Sharpei du grand bambou: CENTEA | SA GONTHIER | Technal SPRL | WERRENS | Verbruggen-Sodivin SA

Other related companies as Les Sharpei du grand bambou: CENTEA | SA GONTHIER | Technal SPRL | WERRENS | Verbruggen-Sodivin SA

Les Sharpei du grand bambou is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Les Sharpei du grand bambou, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04035522460. Het bedrijf Les Sharpei du grand bambou bevindt zich op het adres: Rue des Tailleurs de Pierre 8; 7810; Ath (Maffle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 588,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dog - Breeding and selling. Producten gemaakt in Les Sharpei du grand bambou zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Les Sharpei du grand bambou is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Les Sharpei du grand bambou is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Les Sharpei du grand bambou, openstaande posities, locatie van Les Sharpei du grand bambou op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Les Sharpei du grand bambou is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Les Sharpei du grand bambou, company assigned to the tax number BE04035522460. The company Les Sharpei du grand bambou is located at the address: Rue des Tailleurs de Pierre 8; 7810; Ath (Maffle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 588,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dog - Breeding and selling. Products created in Les Sharpei du grand bambou were not found.
The main activity of Les Sharpei du grand bambou is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Les Sharpei du grand bambou is not available. You also can look at reviews of Les Sharpei du grand bambou, open positions, location of Les Sharpei du grand bambou on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Les Sharpei du grand bambou, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Les Sharpei du grand bambou, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Les Sharpei du grand bambou, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Les Sharpei du grand bambou, employees, financial statistics.