GROENENDALER - TERVUREN

Contactgegevens GROENENDALER - TERVUREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROENENDALER - TERVUREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROENENDALER - TERVUREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Luikerveld 67; 9520; Sint-Lievens-Houtem (Vlierzele), België

Telefoon (phone): 053 62 74 94 (+32-053 62 74 94) 053 62 74 94 (+32-053 62 74 94)

Fax (fax): 053 62 74 94 (+32-053 62 74 94) 053 62 74 94 (+32-053 62 74 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROENENDALER - TERVUREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROENENDALER - TERVUREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROENENDALER - TERVUREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROENENDALER - TERVUREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROENENDALER - TERVUREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROENENDALER - TERVUREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROENENDALER - TERVUREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROENENDALER - TERVUREN
Products information GROENENDALER - TERVUREN

BTW identificatienummer (tax): BE06101226806
Ondernemingsnummer: 4736450195
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in GROENENDALER - TERVUREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog - Breeding and selling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROENENDALER - TERVUREN
(Get full report from official database of BE for GROENENDALER - TERVUREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROENENDALER - TERVUREN
Addition kinds of activities for GROENENDALER - TERVUREN

0179. Vruchten en boom noten, nec | Fruits and tree nuts, nec
27549912. Menu's: gravure printing | Menus: gravure printing
33390000. Primaire nonferro metalen, nec | Primary nonferrous metals, nec
36749901. Brandstofcellen, vaste toestand | Fuel cells, solid state
59630301. Boekverkoop, huis-naar-huis | Book sales, house-to-house
87449900. Facilitaire ondersteuningsdiensten, nv | Facilities support services, nec

Werken bij GROENENDALER - TERVUREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROENENDALER - TERVUREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROENENDALER - TERVUREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROENENDALER - TERVUREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - magazijnier (vaste nachtploeg) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de distributieafdeling zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die instaat voor het leveren, laden en lossen van goederen tussen de verschillende sites in de afdeling in Aalter. Je helpt bij het beheer van het magazijn en zorgt ervoor dat alle filialen de juiste producten krijgen. Bij piekmomenten ben je bereid om mee te helpen bij het orderpicken. Je bent bereid te werken in een vaste nachtploeg van 22u tot 6u in de voormiddag. Je beschikt over een rijbewijs C. Een heftruck- of reachtruckattest is een pluspunt.

  • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

  • Magazijnier met rijbewijs C (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterke waarde in de regio, zijn wij opzoek naar een Magazijnier met rijbewijs C voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je vervoert, per vrachtwagen, kunststofonderdelen van het bedrijf naar het magazijn, of omgekeerd, langs de openbare weg. Je zorgt voor het transport van die onderdelen in het bedrijf en je helpt in het magazijn van de afdeling kunststoffen.

  • Loodgieter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een bloeiend bedrijf in de bouw, bestaat sinds 2001. Gelegen in de omgeving van Wilrijk met 4 kernactiviteiten. - Totaal projecten van begin tot einde voor zowel bouw als industrie. - Metaal - Electriciteit - HVAC Op de verschillende werven sta je in voor de montage van sanitaire- en verwarmingsinstallaties, dit is zowel bouw als industrie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van sanitaire elementen alsook HVAC en centrale verwarming. Je kan zelfstandig toestellen installeren en afkitten. Je staat in voor de installatie van A tot Z.

  • Monteur hoogspanning (klimmer) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur hoogspanning (klimmer) regio Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met zin om er in te vliegen. Je zal verschillende werkzaamheden uitvoeren waaronder: het oprichten en in elkaar zetten van hoogspanningsmasten; het plaatsen en vervangen van uitrustingen van hoogspanningslijnen en van sferische bakens; het afrollen en vervangen van hoogspanningslijnen (volgens de klassieke methode/helikopter/trekrobot/?); diverse werken in de hoogte die professionele alpinisten vereisen (pylonen/grote stellingen/antennes/klimwerken); het werken op hoogtes tot wel 120 meter.

  • Toonbankverkoper met Kennis SANITAIR (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonbankverkoper ontvang jij de klanten en installateurs die hun bestelling komen afhalen of komen plaatsen. Je zal voornamelijk professionals over de vloer krijgen, maar ook die klussende particulier kan jouw raad komen vragen. Door jouw kennis van sanitair geef je hen dan ook gepast advies omtrend sanitair en verwarmingsinstallaties. Daarnaast maak je hun bestellig volledig klaar. Jij bent de schakel tussen het magazijn en de klanten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Schriek, 8 uur per week (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student supermarkt weekend M/V (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in het weekend en/of ben je ook af en toe vrij in de week? Lees dan snel verder! Voor een leuke supermarkt te Nazareth zijn wij op zoek naar studenten om hun team te versterken. Als student sta je hier heel polyvalent in, je springt bij aan de kassa, je vult de rekken aan, voert kwaliteitscontrole uit,…

  • Jobstudent Chauffeur (16/8-09/09) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je levert medisch materiaal richting apothekers (vaste ronde). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Zolder, een distributiecentrum van medisch materiaal, zoeken wij een jobstudent chauffeur met rijbewijs B. U zorgt door de distributie van medisch materiaal naar apothekers. Duur opdracht : 16/08 - 09/09 Werkuren per dag : 07.21u - 10.15 en 11.39 - 18.15u. (gekapte dienst!)

  • Projectleider machinebouw (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TecQuality Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in machinebouw regio Roeselare, zijn we momenteel op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en coördineren van verschillende projecten - je start vanaf het eerste klantencontact waarbij je ter plaatse de vraag van de klant analyseert, opmeet en aansluitend de lay-out of machine uittekent - je volgt het project op van A tot Z en stuurt bij waar nodig

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van GROENENDALER - TERVUREN in sociale netwerken
Look for responds of GROENENDALER - TERVUREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROENENDALER - TERVUREN. Laat een reactie achter voor GROENENDALER - TERVUREN. GROENENDALER - TERVUREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROENENDALER - TERVUREN. Leave a respond for GROENENDALER - TERVUREN. GROENENDALER - TERVUREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROENENDALER - TERVUREN op de google maps. Adres en contacten GROENENDALER - TERVUREN
Location of GROENENDALER - TERVUREN on the google maps. Address and contacts of GROENENDALER - TERVUREN

Andere gerelateerde bedrijven als come GROENENDALER - TERVUREN GROENENDALER - TERVUREN: Antheunis | CARLO PRINTING | RENE DE RYCK | SIMONNE DE CASTY | Minigrip

Other related companies as GROENENDALER - TERVUREN: Antheunis | CARLO PRINTING | RENE DE RYCK | SIMONNE DE CASTY | Minigrip

GROENENDALER - TERVUREN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GROENENDALER - TERVUREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06101226806. Het bedrijf GROENENDALER - TERVUREN bevindt zich op het adres: Luikerveld 67; 9520; Sint-Lievens-Houtem (Vlierzele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dog - Breeding and selling. Producten gemaakt in GROENENDALER - TERVUREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GROENENDALER - TERVUREN is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROENENDALER - TERVUREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROENENDALER - TERVUREN, openstaande posities, locatie van GROENENDALER - TERVUREN op de kaart.

GROENENDALER - TERVUREN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is GROENENDALER - TERVUREN, company assigned to the tax number BE06101226806. The company GROENENDALER - TERVUREN is located at the address: Luikerveld 67; 9520; Sint-Lievens-Houtem (Vlierzele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dog - Breeding and selling. Products created in GROENENDALER - TERVUREN were not found.
The main activity of GROENENDALER - TERVUREN is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GROENENDALER - TERVUREN is not available. You also can look at reviews of GROENENDALER - TERVUREN, open positions, location of GROENENDALER - TERVUREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROENENDALER - TERVUREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROENENDALER - TERVUREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROENENDALER - TERVUREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROENENDALER - TERVUREN, employees, financial statistics.