Jentges J

Contactgegevens Jentges J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jentges J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jentges J

Regio (region): Bastogne, België

Adres (address): Rue des Hêtres 124; 6600; Bastogne, België

Telefoon (phone): 061 21 49 57 (+32-061 21 49 57) 061 21 49 57 (+32-061 21 49 57)

Fax (fax): 061 21 58 62 (+32-061 21 58 62) 061 21 58 62 (+32-061 21 58 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jentges J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jentges J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jentges J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jentges J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jentges J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jentges J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jentges J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jentges J
Products information Jentges J

BTW identificatienummer (tax): BE01519653320
Ondernemingsnummer: 7536590576
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 436,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Jentges J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bailiffs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jentges J
(Get full report from official database of BE for Jentges J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jentges J
Addition kinds of activities for Jentges J

2231. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
807200. Tandheelkundige laboratoria | Dental laboratories
15220000. Woningbouw, nv | Residential construction, nec
17990502. Reinigen van nieuwe gebouwen na de bouw | Cleaning new buildings after construction
36740201. Computer logica modules | Computer logic modules

Werken bij Jentges J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jentges J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jentges J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jentges J. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker torenkranen (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Elektomechanieker torenkranen: - Je staat in voor zowel het mechanische als het elektrische onderhoud van torenkraanonderdelen. Taken: - Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan kraanonderdelen in het atelier - Preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren - Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen - De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren - Opsporen van elektronische storingen en zorgen voor een oplossing - Herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren - ...

  • Orderpicker | Geel | Voltijds | 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je takenpakket bestaat uit volgende taken: Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpalet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijnier.

  • Lasser (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    we zoeken een polyvalente metaalbewerker een lasser die heel flexibel is om ons team te versterken. Ben jij onze hardwerkende kandidaat aarzel dan niet ons te contacteren

  • DRINGEND Kassier (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote multi-media winkel te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij dringend op zoek naar extra kassamedewerkers voor de komende weken. Als kassamedewerker zal je instaan voor: - onthalen van de klant - scannen van de producten - betalingen ontvangen - ...

  • Calculator (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mijn opdrachtgever is dé specialist op het gebied van isolatie, stellingbouw en asbestverwijdering in de (petro-)chemische en voedingsindustrie, nucleaire en elektrische energiecentrales en de civiele bouw.  Ze hebben ruim 450 werknemers in dienst, op diverse projecten in de Benelux. Om onze calculatiedienst verder te kunnen uitbreiden, en de groeiende vraag van onze klanten te kunnen beantwoorden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Calculator. U bent verantwoordelijk voor het opstellen van de prijsoffertes, na uw technische studie van de prijsaanvragen. Deze studie behelst een volledige analyse van de benodigde materialen, transportkosten, werkuren etc. Dit alles in overleg met de onze Hoofdverantwoordelijke Calculatie en onze ervaren projectleiders en werfverantwoordelijken. U schrikt er niet van terug om ter plaatse op onze werven (in de Benelux) de prijsvragen in detail te bestuderen. Naast onze disciplines Isolatie en Stellingbouw word je ook betrokken in onze andere disciplines zoals tracing, schilderwerken, …. Zowel interne als externe opleidingen worden voorzien door het bedrijf.

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • monteur bouwliften M/V (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Deurne zijn we op zoek naar ervaren monteurs van bouwliften: Instaan voor het monteren van tijdelijke bouwliften (goederenliften en personenliften) op diverse werven in de bouw en industrie. Het gaat hier om een voltijdse betrekking waarbij je jouw ervaring kan toepassen op verschillende locaties.

  • Huishoudhulp Regio Zelzate/Wachtebeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Zelzate en Wachtebeke Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

  • Medewerker TOP doe-het-zelfzaak voor afdeling BOUW optie VAST (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een TOP doe- het – zelfzaak zijn wij op zoek naar een voltijdse vaste medewerker. Je zal werken op de afdeling BOUW als vaste basis en ook hulp bij de seizoenartikelen. Dat is bijvoorbeeld de campingartikelen in de zomer en de kerstbomen uitzetten in de winter. Taken: Aanvullen van bvb: riolen, cement, gyproc, Hulp bij adviseren van klanten met vragen ivm bouwmaterialen Stock aanvullen Bestellingen plaatsen Kerstbomen uitvouwen en opzetten Ook allerhande artikelen uit de stock halen en deze labelen Basis computerwerk Rijden met de heftruck Je moet niet aan de kassa staan!

  • Young Potentials Sales (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als jonge starter bij Jet Import krijg je meteen flink wat verantwoordelijkheid. Je wordt natuurlijk van dichtbij gecoacht door een Senior Sales en steekt heel wat op in onze Jet Academy. Naast het opvolgen van een bestaand klantenbestand, zoek je ook actief naar nieuwe klanten en stuur je enkele externe medewerkers aan die in jouw regio een goede opvolging helpen te verzekeren.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Brugge - Westkust (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1551526-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van Jentges J in sociale netwerken
Look for responds of Jentges J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jentges J. Laat een reactie achter voor Jentges J. Jentges J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jentges J. Leave a respond for Jentges J. Jentges J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jentges J op de google maps. Adres en contacten Jentges J
Location of Jentges J on the google maps. Address and contacts of Jentges J

Andere gerelateerde bedrijven als come Jentges J Jentges J: KOENRAAD VAN MELCKEBEKE | Deguelde A | Claire | SADINTER SOGECOMEX | CHRISTINE DECHAMPS

Other related companies as Jentges J: KOENRAAD VAN MELCKEBEKE | Deguelde A | Claire | SADINTER SOGECOMEX | CHRISTINE DECHAMPS

Jentges J is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Bastogne, België. De volledige naam van het bedrijf is Jentges J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01519653320. Het bedrijf Jentges J bevindt zich op het adres: Rue des Hêtres 124; 6600; Bastogne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 436,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bailiffs. Producten gemaakt in Jentges J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jentges J is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jentges J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jentges J, openstaande posities, locatie van Jentges J op de kaart.

Jentges J is a company, that was registered 2010 in Bastogne region, Belgium. Full name of company is Jentges J, company assigned to the tax number BE01519653320. The company Jentges J is located at the address: Rue des Hêtres 124; 6600; Bastogne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 436,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bailiffs. Products created in Jentges J were not found.
The main activity of Jentges J is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Jentges J is not available. You also can look at reviews of Jentges J, open positions, location of Jentges J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jentges J, Bastogne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jentges J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jentges J, Bastogne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jentges J, employees, financial statistics.