Stock Américain Viafobel SA

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Stock Américain Viafobel SA
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Stock Américain Viafobel SA

Contactgegevens Stock Américain Viafobel SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stock Américain Viafobel SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stock Américain Viafobel SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Namur 6; 5070; Fosses-la-Ville, België

Telefoon (phone): 071 71 13 92 (+32-071 71 13 92) 071 71 13 92 (+32-071 71 13 92)

Fax (fax): 071 71 34 01; 071 71 32 55 (+32-071 71 34 01; 071 71 32 55) 071 71 34 01; 071 71 32 55 (+32-071 71 34 01; 071 71 32 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stock Américain Viafobel SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stock Américain Viafobel SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stock Américain Viafobel SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stock Américain Viafobel SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stock Américain Viafobel SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stock Américain Viafobel SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stock Américain Viafobel SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stock Américain Viafobel SA
Products information Stock Américain Viafobel SA

BTW identificatienummer (tax): BE06490142822
Ondernemingsnummer: 5204467773
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Fences; Army surplus stores; Garden houses; Clothing (Industrial) - Mfg. & sales; Caravans & accessories; Tools (Electric); Tools - General; Camping equipment; Hardware - Retail; Furniture - Garden; Trailers for passenger cars; Playground equipment; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Retail; Building materials; Timber; Tiles

Product categorie (product category): Do-it-yourself - Articles and materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stock Américain Viafobel SA
(Get full report from official database of BE for Stock Américain Viafobel SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stock Américain Viafobel SA
Addition kinds of activities for Stock Américain Viafobel SA

367902. Opnemen en afspelen apparaat, inclusief phonograph | Recording and playback apparatus, including phonograph
22119903. Basket weefsels, katoen | Basket weave fabrics, cotton
32920700. Asbest tegels producten | Asbestos tile products
59459900. Hobby-, speelgoed- en speelwinkels, nec | Hobby, toy, and game shops, nec
61410000. Persoonlijke kredietinstellingen | Personal credit institutions

Werken bij Stock Américain Viafobel SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stock Américain Viafobel SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stock Américain Viafobel SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stock Américain Viafobel SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Vlees (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar productiearbeiders. Je staat in voor het verpakken van salami en bent verantwoordelijk voor het nazicht en de controle van de afgewerkte producten. Je werkt hierbij voltijds (38u) op 4 werkdagen. Zo heb je 1 dag in de week vrij. Je start dagelijks om 6u en sluit je werkdag af om 16u30.

  • transportplanner (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een transportplanner (M/V): Je staat in voor de coördinatie en planning van de leveringen bij de klanten binnen de beloofde levertermijnen. Je stelt hiervoor de transportschema’s op voor onze 5 vrachtwagens. Je lost eventuele problemen op met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Hiervoor heb je vaak contact met klanten, werfleiders, chauffeurs, transporteurs en natuurlijk je collega’s.  

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • Junior Calculator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Berekenen van addenda aan contracten. Deze contracten hebben als inhoud het onderhoud van technische installaties in gebouwen - Het opstellen van de contractteksten, horende bij deze addenda

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp - Voltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • STUDENT Loketbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een student bediende. U zal klanten te woord staan aan het loket.

  • Pijpfitter (GELEEN)

    Regio: GELEEN

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Vaste Job

    Bent u een ervaren pijpfitter of studeert u zopas af in dit vakgebied? Wij komen graag met u in contact! Voor verschillende opdrachtgevers uit de regio Limburg (NL) zijn we direct opzoek naar pijpfitters en lassers. Als u over de juiste certificaten beschikt kunnen we u een mooie carriere aanbieden op zeer lange termijn.

  • Safety & Quality Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FREYSSINET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JOUW UITDAGING Je maakt deel uit van het managementteam en neemt het voortouw in nieuwe veiligheidsinitiatieven. · Je analyseert het veiligheidsbewustzijn op de werven, de omgevingsfactoren, de middelen en veiligheidsinstructies. Dit resulteert in het continue verhoging van het veiligheidsniveau binnen de organisatie. · Je bent medeverantwoordelijk voor het implementeren en het uitvoeren van het bestaande internationale veiligheidsplan. · Je verleent specifiek advies en geeft presentaties aan het kader en arbeiders. · Je voert de wettelijk bepaalde taken in het kader van jouw rol als preventieadviseur uit en bent in contact met je buitenlandse collega’s. · Je adviseert het projectmanagement in het uitvoeren van risicoanalyses en organiseert interne audits voor zowel ISO als VCA**. Op basis hiervan neem je de nodige maatregelen en stelt actieplannen op. · Je analyseert incidenten en arbeidsongevallen, geeft gepast advies en neemt de nodige acties. · Je bewaakt de naleving van de veiligheidsvoorschriften en het kwaliteitsmanagementsysteem. · Werfbezoeken en bijwonen van coördinatievergaderingen behoren tot jou dagelijkse taken · Je adviseert de aankoopafdeling aangaande de veiligheidsvereisten bij aankoop van arbeidsmiddelen, PBM, ea. · Je bent een professionele specialist, dus je blijft up-to-date in je domein en zorgt voor de communicatie en toepassing binnen de hele organisatie.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSEBROEK/BRUGGE (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Freelance Payroll Officer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677013-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx.

Zoek naar antwoorden van Stock Américain Viafobel SA in sociale netwerken
Look for responds of Stock Américain Viafobel SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stock Américain Viafobel SA. Laat een reactie achter voor Stock Américain Viafobel SA. Stock Américain Viafobel SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stock Américain Viafobel SA. Leave a respond for Stock Américain Viafobel SA. Stock Américain Viafobel SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stock Américain Viafobel SA op de google maps. Adres en contacten Stock Américain Viafobel SA
Location of Stock Américain Viafobel SA on the google maps. Address and contacts of Stock Américain Viafobel SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Stock Américain Viafobel SA Stock Américain Viafobel SA: PALLEN BVBA | ERIC HERPIGNY | V.C. EGHEZEE | TER DELFT | FRITUUR ANJO

Other related companies as Stock Américain Viafobel SA: PALLEN BVBA | ERIC HERPIGNY | V.C. EGHEZEE | TER DELFT | FRITUUR ANJO

Stock Américain Viafobel SA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stock Américain Viafobel SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06490142822. Het bedrijf Stock Américain Viafobel SA bevindt zich op het adres: Chaussée de Namur 6; 5070; Fosses-la-Ville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Do-it-yourself - Articles and materials. Lijst met producten zijn Fences; Army surplus stores; Garden houses; Clothing (Industrial) - Mfg. & sales; Caravans & accessories; Tools (Electric); Tools - General; Camping equipment; Hardware - Retail; Furniture - Garden; Trailers for passenger cars; Playground equipment; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Retail; Building materials; Timber; Tiles.
De hoofdactiviteit van Stock Américain Viafobel SA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stock Américain Viafobel SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stock Américain Viafobel SA, openstaande posities, locatie van Stock Américain Viafobel SA op de kaart.

Stock Américain Viafobel SA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stock Américain Viafobel SA, company assigned to the tax number BE06490142822. The company Stock Américain Viafobel SA is located at the address: Chaussée de Namur 6; 5070; Fosses-la-Ville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Do-it-yourself - Articles and materials. List of products are Fences; Army surplus stores; Garden houses; Clothing (Industrial) - Mfg. & sales; Caravans & accessories; Tools (Electric); Tools - General; Camping equipment; Hardware - Retail; Furniture - Garden; Trailers for passenger cars; Playground equipment; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Retail; Building materials; Timber; Tiles.
The main activity of Stock Américain Viafobel SA is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Stock Américain Viafobel SA is not available. You also can look at reviews of Stock Américain Viafobel SA, open positions, location of Stock Américain Viafobel SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stock Américain Viafobel SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stock Américain Viafobel SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stock Américain Viafobel SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stock Américain Viafobel SA, employees, financial statistics.