Merckx Metaalwaren NV

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Merckx Metaalwaren NV
Private companiesDepository Institutions • Merckx Metaalwaren NV

Contactgegevens Merckx Metaalwaren NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Merckx Metaalwaren NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Merckx Metaalwaren NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diestsestraat 187; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 23 79 47 (+32-016 23 79 47) 016 23 79 47 (+32-016 23 79 47)

Fax (fax): 016 22 80 16 (+32-016 22 80 16) 016 22 80 16 (+32-016 22 80 16)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Merckx Metaalwaren NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Merckx Metaalwaren NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Merckx Metaalwaren NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Merckx Metaalwaren NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Merckx Metaalwaren NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Merckx Metaalwaren NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Merckx Metaalwaren NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Merckx Metaalwaren NV
Products information Merckx Metaalwaren NV

BTW identificatienummer (tax): BE08080688476
Ondernemingsnummer: 3076141357
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 250,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Wedding presents - Lists; Hardware - Retail; Tools (Electric); Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Housewares - Retail; Dinner services & cutlery sets - Retail

Product categorie (product category): Do-it-yourself - Articles and materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Merckx Metaalwaren NV
(Get full report from official database of BE for Merckx Metaalwaren NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Merckx Metaalwaren NV
Addition kinds of activities for Merckx Metaalwaren NV

02130000. Hogs | Hogs
22410303. Bandbandjes, geweven of gevlochten | Tie tapes, woven or braided
33390201. Gouden raffinage (primaire) | Gold refining (primary)
35560501. Machines voor de verwerking van vis en schelpdieren | Fish and shellfish processing machinery
39150100. Juweliersbevindingen en materialen | Jewelers' findings and materials
50469900. Commerciële uitrusting, nec, nec | Commercial equipment, nec, nec
59450101. Kunst en ambachtelijke benodigdheden | Arts and crafts supplies

Werken bij Merckx Metaalwaren NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Merckx Metaalwaren NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Merckx Metaalwaren NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Merckx Metaalwaren NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Dreamland regio Zottegem (Lede, Denerleeuw, Ninove en Zottegem) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Customer service representative (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een customer service medewerker. Uw takenpakket zal bestaan uit onderstaande verantwoordelijkheden. Verantwoordelijk voor uw eigen klantenportefeuille Organiseren van de volledige workflow Orders, formulieren, aanvragen verwerken Communicatie en coördinatie met interne departmenten en externe services

  • Lasser samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lasser samensteller gezocht! Ben jij de Lasser samensteller die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons! Voor onze klant in Bocholt zijn we dringend op zoek naar een Lasser samensteller. Samen met je collega's sta je in voor het lassen en samen stellen van containers en persen. Het betreft hier om grote onderdelen zoals trechters, tunnels, bordessen en afscherming; custom made.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Evergem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student(e) verkoop gezocht voor krantenwinkel in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een krantenwinkel in centrum Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks kunnen werken op maandag, dinsdag en/of woensdag. Steeds werken in de voormiddag/namiddag of een volledige dag.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

  • Student bakkerij (regio Oostende) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    GEZOCHT! Enthousiaste, werklustige student (m/v) om tijdens het weekend te werken in een bakkerij regio Oostende en/of De Haan ! Je staat in voor de bediening van klanten in de bakkerij Je staat in voor de orde en netheid in de winkel Je staat in voor het aanvullen van de toonbank en de rekken Je staat in voor het afhandelen van de verkoop aan de kassa

  • Jobstudenten winkelbediende bakkerij (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: I M & S

    Type: Studentenjob

    Klanten verderhelpen in de bakkerij; Rekken aanvullen; Onderhoud van de winkel.

  • ADVISORS ENECO (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: IN2COM

    Type: Vaste Job

    Voor de energieleverancier Eneco zijn we op zoek naar commerciële profielen. De Advisors krijgen inkomende oproepen van mensen die meer informatie wensen over de verschillende producten van Eneco. Het is dan aan de Advisors om de potentiële klanten te overtuigen een contract bij Eneco te nemen. Door middel van een aantal gerichte vragen kunnen ze een persoonlijk interessant voorstel doen. We zoeken dus empathische profielen die de behoeften van de prospecten kunnen vaststellen en zo de juiste Eneco producten kunnen voorstellen als oplossingen op maat. Bij Eneco staat klantvriendelijkheid centraal: een beleefde houding en een glimlach in de stem zijn noodzakelijk. Daarnaast volgen de Advisors hun dossiers via outbound campagnes persoonlijk op. Andere outbound activiteiten betreffen het terugbellen van klanten, bellen naar mensen die aangeven te verhuizen en dergelijke. Cold calling behoort niet tot het takenpakket. We zijn op zoek naar collega’s die een uitdaging niet uit de weg gaan en zich constant willen verbeteren waarbij wij hen de nodige ondersteuning en hulp op maat bieden. Er is een initiële opleiding voorzien die wordt aangevuld met workshops en refreshes doorheen de carrière bij in2com.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Zelfst. ondernemers in de dienstensector gezocht (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GDS & CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door het groeiende succes zijn we op zoek naar ondernemers op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep. Je helpt mensen besparen op hun maandelijkse facturen. Je vergelijkt de huidige facturen van de klant met het zeer competitieve aanbod van onze partners en sluit zo de contracten af. Je krijgt hiervoor een officiële licentie als verdeler van enkele grote spelers in de markt. Je bezoekt zowel particuliere klanten als zelfstandigen. Door ons uniek referentieprogramma kom je automatisch bij nieuwe klanten terecht, dus koude prospectie is niet noodzakelijk. Je krijgt de nodige opleiding en begeleiding door een ervaren expert. Plaats van samenkomst en meteen ook onze uitvalsbasis is de Ghelamco Arena.

  • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: TESTA ROSSI

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

Zoek naar antwoorden van Merckx Metaalwaren NV in sociale netwerken
Look for responds of Merckx Metaalwaren NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Merckx Metaalwaren NV. Laat een reactie achter voor Merckx Metaalwaren NV. Merckx Metaalwaren NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Merckx Metaalwaren NV. Leave a respond for Merckx Metaalwaren NV. Merckx Metaalwaren NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Merckx Metaalwaren NV op de google maps. Adres en contacten Merckx Metaalwaren NV
Location of Merckx Metaalwaren NV on the google maps. Address and contacts of Merckx Metaalwaren NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Merckx Metaalwaren NV Merckx Metaalwaren NV: Bruker Belgium SA | CUISINES FOSSOISES | VAN MALDEREN OFFICE | GAR SCHYNS | Minimal Movements

Other related companies as Merckx Metaalwaren NV: Bruker Belgium SA | CUISINES FOSSOISES | VAN MALDEREN OFFICE | GAR SCHYNS | Minimal Movements

Merckx Metaalwaren NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Merckx Metaalwaren NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080688476. Het bedrijf Merckx Metaalwaren NV bevindt zich op het adres: Diestsestraat 187; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 250,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Do-it-yourself - Articles and materials. Lijst met producten zijn Wedding presents - Lists; Hardware - Retail; Tools (Electric); Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Housewares - Retail; Dinner services & cutlery sets - Retail.
De hoofdactiviteit van Merckx Metaalwaren NV is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Merckx Metaalwaren NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Merckx Metaalwaren NV, openstaande posities, locatie van Merckx Metaalwaren NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Merckx Metaalwaren NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Merckx Metaalwaren NV, company assigned to the tax number BE08080688476. The company Merckx Metaalwaren NV is located at the address: Diestsestraat 187; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 250,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Do-it-yourself - Articles and materials. List of products are Wedding presents - Lists; Hardware - Retail; Tools (Electric); Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Housewares - Retail; Dinner services & cutlery sets - Retail.
The main activity of Merckx Metaalwaren NV is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Merckx Metaalwaren NV is not available. You also can look at reviews of Merckx Metaalwaren NV, open positions, location of Merckx Metaalwaren NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Merckx Metaalwaren NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Merckx Metaalwaren NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Merckx Metaalwaren NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Merckx Metaalwaren NV, employees, financial statistics.