COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV

Contactgegevens COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Venlosesteenweg 71; 3640; Kinrooi (Ophoven), België

Telefoon (phone): 089 56 44 13 (+32-089 56 44 13) 089 56 44 13 (+32-089 56 44 13)

Fax (fax): 089 56 38 79 (+32-089 56 38 79) 089 56 38 79 (+32-089 56 38 79)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV
Products information COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV

BTW identificatienummer (tax): BE01996185302
Ondernemingsnummer: 4830383300
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 713,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Timber

Product categorie (product category): Do-it-yourself - Articles and materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV
(Get full report from official database of BE for COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV
Addition kinds of activities for COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV

7513. Verhuur van vrachtwagens en verhuur, zonder chauffeurs | Truck rental and leasing, without drivers
244902. Vaten, baden en vaten: hout, gecoördineerd | Barrels, tubs and vats: wood, coopered
20910201. Kruimels, bewaard of gehard | Clams, preserved or cured
28190410. Natriumsulfiden | Sodium sulfides
31999902. Verbrande lederwaren | Burnt leather goods
39440601. Vliegtuigen, speelgoed | Airplanes, toy

Werken bij COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

  • Productiemedewerker lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld op de afdeling afwerking. Je moet kunststofonderdelen (50cm groot)  die gelakt moeten worden op een rooster leggen. Kwaliteitscontrole en inpakken van onderdelen. De firma zoekt kandidaten die zich kunnen engageren op lange termijn aangezien je een opleiding krijgt.

  • Maintenance Engineer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Maintenance Engineer. Je verantwoordelijkheden zijn: - Het opstellen en optimaliseren van onderhoudsschema's - Voorstellen van verbeteringen en aanpassingen aan machines en installaties - Je analyseert terugkerende fouten en werkt oplossingen uit - Je zoekt naar mogelijkheden om de onderhoudskosten te reduceren

  • Chauffeur CE m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiele onderneming gevestigd in Ieper zoeken we een chauffeur CE trekker-oplegger! Uurrooster is bespreekbaar! Vooral rijden regio Duitsland - keuze tussen dagritten of uitslapen in de vrachtwagen.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Snellegem - Zedelgem - Oostkamp (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Snellegem, Zedelgem, Oostkamp en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 16 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • freelance social media coordinator & marketeer (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Zelfstandige activiteit

    opvolging social media * facebook * instagram opmaken van wedstrijden en verkoopacties meewerken aan nieuwe concepten en commerciele vertaling ervan inhoud website beheren schriftelijk, visuele en audiovisuele communicatie uitwerken logistieke uitvoering van communicatie, acties plannen kwaliteit van verspreide informatie controleren sociale media-toepassingen inzetten in professionele processen

  • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV in sociale netwerken
Look for responds of COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV. Laat een reactie achter voor COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV. COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV. Leave a respond for COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV. COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV op de google maps. Adres en contacten COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV
Location of COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV on the google maps. Address and contacts of COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV

Andere gerelateerde bedrijven als come COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV: Blanckaert Filip | GUY OP DE BEECK | POLICE F?D?RALE | AAB DU NAMUROIS | MAARTEN DEVROEI

Other related companies as COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV: Blanckaert Filip | GUY OP DE BEECK | POLICE F?D?RALE | AAB DU NAMUROIS | MAARTEN DEVROEI

COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01996185302. Het bedrijf COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV bevindt zich op het adres: Venlosesteenweg 71; 3640; Kinrooi (Ophoven). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 713,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Do-it-yourself - Articles and materials. Lijst met producten zijn Timber.
De hoofdactiviteit van COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV, openstaande posities, locatie van COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV, company assigned to the tax number BE01996185302. The company COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV is located at the address: Venlosesteenweg 71; 3640; Kinrooi (Ophoven). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 713,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Do-it-yourself - Articles and materials. List of products are Timber.
The main activity of COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV is not available. You also can look at reviews of COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV, open positions, location of COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COOLEN DOE HET ZELF SHOP NV, employees, financial statistics.