BUREAU LEYSEN IGNACE

Contactgegevens BUREAU LEYSEN IGNACE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU LEYSEN IGNACE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU LEYSEN IGNACE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORP 76; 2820; BONHEIDEN, België

Telefoon (phone): 15528328 (+32-15528328) 15528328 (+32-15528328)

Fax (fax): +32 (61) 145-71-18 +32 (61) 145-71-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU LEYSEN IGNACE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU LEYSEN IGNACE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU LEYSEN IGNACE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU LEYSEN IGNACE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU LEYSEN IGNACE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU LEYSEN IGNACE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU LEYSEN IGNACE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU LEYSEN IGNACE
Products information BUREAU LEYSEN IGNACE

BTW identificatienummer (tax): BE08032348632
Ondernemingsnummer: 6068817138
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 478,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in BUREAU LEYSEN IGNACE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse zakelijke dienstverlening; Immobili?nkantoren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU LEYSEN IGNACE
(Get full report from official database of BE for BUREAU LEYSEN IGNACE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU LEYSEN IGNACE
Addition kinds of activities for BUREAU LEYSEN IGNACE

17529904. Keramische vloertegel installatie | Ceramic floor tile installation
20150601. Pluimvee, verwerkt, NSK | Poultry, processed, nsk
24360000. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
26760301. Luiers, papier (wegwerp): gemaakt van gekocht papier | Diapers, paper (disposable): made from purchased paper
38120302. Binnacles (kompasbehuizingen) | Binnacles (compass housings)
38210112. Laboratoriumapparatuur: dampkappen, distillatieracks, enz. | Laboratory equipment: fume hoods, distillation racks, etc.
97119907. Marine | Navy

Werken bij BUREAU LEYSEN IGNACE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU LEYSEN IGNACE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU LEYSEN IGNACE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU LEYSEN IGNACE. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker /38 uren (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een schoonmaker voor een winkel in Denderleeuw. Steek jij graag de handen uit de mouwen en houd jij van poetsen Je zal instaan voor algemene schoonmaak van van de winkelruimte, bureau's, sanitair, eetruimtes, polyvalente ruimtes, .... Een kein overzicht van mogelijke taken: vuilbakken ledigen, dweilen, stofzuigen, toiletten reinigen,.. U zal werken van maandag tot zaterdag (dinsdag vrije dag), full time 38 uren/week

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • polyvalent magazijnmedewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent magazijnmedewerker sta je in voor : Het voorbereiden en klaarzetten van klantorders. Laden & lossen van goederen. Kwaliteitscontrole bij inkomende goederen. Onderhouden van toonzaal. Begeleiden en voorbereiden van opnames in fotostudio. Monteren van meubelen. Beheer volledig beursmateriaal 'wanden dekoratie verlichting enz...) Op en afbouw beurzen begeleiden.

  • Student Weekendverkoper (M/V) | Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Niklaas zijn wij opzoek naar een enthousiaste en klantgerichte student om tijdens de weekends te werken als verkoper. Deze staat in voor de begeleiding en het verstrekken van advies in de showroom.

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • Vrijwillige THERAPEUTEN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek therapie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de animator tijdens de animatie-activiteiten Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • JOBSTUDENTEN / MEDEWERKERS AFSLANK- EN SPORTCENTRUM (M/V) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: BODY AND HEALTH CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Voor ons afslank- en sportcentrum Body&Health Concept zijn we op zoen naar een aantal jobstudenten. We combineren EMS ( electro Fitness) met personal training en afslanken. De functie zal voornamelijk bestaan uit het geven van persoonlijke trainingen. Eventueel geven jullie ook wat voedingsadvies of voeren jullie passieve behandelingen uit met afslanktoestellen.

  • Accountant / Dossierbeheerder - Focus op adviesverlening! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een accountantskantoor in Brasschaat is al sinds 1996 een financiële dienstverlener waar eenmanszaken, vrije beroepers en (internationale) KMO's beroep op kunnen doen inzake hun accounting, fiscale en juridische vraagstukken. Ze verrichten niet enkel het pure cijferwerk maar leggen eerder een sterke focus op het adviserend aspect binnen de Accountancy. Momenteel zijn ze werkzaam met ongeveer 25 medewerkers vanuit hun mooi en modern pand maar zijn dringend op zoek naar versterking van dit team. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Na je inwerkperiode werk je zelfstandig je eigen dossiers van A tot Z af. Dit gebeurt ook wel eens op locatie bij de klant maar voornamelijk op kantoor. Je hebt een sterk adviserende functie naar je klanten. Je verwerkt hun boekhoudkundige en fiscale cijfers naar optimaal en doelgericht advies. De junior accountants binnen het kantoor rekenen op jouw begeleiding. Je overziet ook hun werkzaamheden en stuurt bij waar nodig.

  • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

  • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • DOCENTEN ENGELS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Engels aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Inpak(st)er(s) gezocht! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Je zal een uitgebreid takkenpakket hebben waaronder het bedienen van de chocolade lijn, het verpakken van de confiserie artikelen, onderhoud en proper houden van de productie, machines en materieel.

Zoek naar antwoorden van BUREAU LEYSEN IGNACE in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU LEYSEN IGNACE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU LEYSEN IGNACE. Laat een reactie achter voor BUREAU LEYSEN IGNACE. BUREAU LEYSEN IGNACE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU LEYSEN IGNACE. Leave a respond for BUREAU LEYSEN IGNACE. BUREAU LEYSEN IGNACE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU LEYSEN IGNACE op de google maps. Adres en contacten BUREAU LEYSEN IGNACE
Location of BUREAU LEYSEN IGNACE on the google maps. Address and contacts of BUREAU LEYSEN IGNACE

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU LEYSEN IGNACE BUREAU LEYSEN IGNACE: Gustin | RESTAURANT MOREDO | K. DEBODE | GEORGES DUPONT | CROIX-ROUGE DE BELGIQUE

Other related companies as BUREAU LEYSEN IGNACE: Gustin | RESTAURANT MOREDO | K. DEBODE | GEORGES DUPONT | CROIX-ROUGE DE BELGIQUE

BUREAU LEYSEN IGNACE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU LEYSEN IGNACE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08032348632. Het bedrijf BUREAU LEYSEN IGNACE bevindt zich op het adres: DORP 76; 2820; BONHEIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 478,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse zakelijke dienstverlening; Immobili?nkantoren. Producten gemaakt in BUREAU LEYSEN IGNACE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU LEYSEN IGNACE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU LEYSEN IGNACE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU LEYSEN IGNACE, openstaande posities, locatie van BUREAU LEYSEN IGNACE op de kaart.

BUREAU LEYSEN IGNACE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU LEYSEN IGNACE, company assigned to the tax number BE08032348632. The company BUREAU LEYSEN IGNACE is located at the address: DORP 76; 2820; BONHEIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 478,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse zakelijke dienstverlening; Immobili?nkantoren. Products created in BUREAU LEYSEN IGNACE were not found.
The main activity of BUREAU LEYSEN IGNACE is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU LEYSEN IGNACE is not available. You also can look at reviews of BUREAU LEYSEN IGNACE, open positions, location of BUREAU LEYSEN IGNACE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU LEYSEN IGNACE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU LEYSEN IGNACE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU LEYSEN IGNACE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU LEYSEN IGNACE, employees, financial statistics.