HOGER INST.KUNSTGESCHIED.

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • HOGER INST.KUNSTGESCHIED.
Private companiesPersonal Services • HOGER INST.KUNSTGESCHIED.

Contactgegevens HOGER INST.KUNSTGESCHIED.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOGER INST.KUNSTGESCHIED.: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOGER INST.KUNSTGESCHIED.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANS VAN CAUWELAERTLAAN 179; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37769077 (+32-37769077) 37769077 (+32-37769077)

Fax (fax): +32 (65) 299-94-64 +32 (65) 299-94-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOGER INST.KUNSTGESCHIED.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOGER INST.KUNSTGESCHIED."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOGER INST.KUNSTGESCHIED."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOGER INST.KUNSTGESCHIED., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOGER INST.KUNSTGESCHIED.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOGER INST.KUNSTGESCHIED., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOGER INST.KUNSTGESCHIED.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOGER INST.KUNSTGESCHIED.
Products information HOGER INST.KUNSTGESCHIED.

BTW identificatienummer (tax): BE05517028808
Ondernemingsnummer: 8380889892
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in HOGER INST.KUNSTGESCHIED. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse zakelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOGER INST.KUNSTGESCHIED.
(Get full report from official database of BE for HOGER INST.KUNSTGESCHIED.)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOGER INST.KUNSTGESCHIED.
Addition kinds of activities for HOGER INST.KUNSTGESCHIED.

281301. Kooldioxide | Carbon dioxide
14110104. Kalksteen, afmeting-steengroeven | Limestone, dimension-quarrying
20990101. Ahornsiroop | Maple syrup
22990300. Garen en draad, gemaakt van niet-stoffen materialen | Yarns and thread, made from non-fabric materials
34480108. Zonnekamers, geprefabriceerde metalen | Sunrooms, prefabricated metal
87480102. Testen service, onderwijs of personeel | Testing service, educational or personnel

Werken bij HOGER INST.KUNSTGESCHIED.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOGER INST.KUNSTGESCHIED.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOGER INST.KUNSTGESCHIED.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOGER INST.KUNSTGESCHIED.. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijds, tijdelijke laborant voor regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse medewerker voor het labo. Je bent binnen dit labo te Gent verantwoordelijk voor de verwerking van bloedzakjes (uitpakken, registreren, centrifugeren en sorteren). Jij zorgt er op die manier voor dat de stalen perfect verwerkt worden. Je krijgt een opleiding aan de start van de terwerkstelling en daarna werk je zelfstandig aan de verwerking. Je helpt bij het verwerken van de bloedzakjes: registratie in informaticasysteem, centrifugeren, wegen en etiketteren van producten. Je staat in voor het bereiden van bloedcomponenten uit volbloed.

  • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Schilders (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Vacature | Sales Medewerker (Duitstalig) | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales medewerker slaag je erin prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van de klant. Jouw rol bestaat uit twee delen een commercieel aspect en de administratieve opvolging ervan.

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, boodschappen doen, koken, ramen wassen, toezien op productvoorraad, enz.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent verkoop kleding M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je zin om een centje bij te verdienen in een hippe kledingzaak? Wij zoeken studenten, die graag in de verkoop willen werken. Je helpt met de leveringen en in de stock, je plooit en labelt de kledij. Je houdt de winkel en paskamers netjes en helpt de klanten waar nodig. Na verloop van tijd bedien je de klanten aan de kassa. Uiteraard doe je dit alles met een grote glimlach!

  • Swapper België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAPFIETS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Vacature: Swapper PART-TIME · (Gent-Leuven-Antwerpen) Ken jij de stad op je duimpie? Ben jij die multitasker die een klant vriendelijk te woord kan staan terwijl je een hellingproef doet voor een stoplicht? Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan bij een snelgroeiende startup? Zoek dan niet verder! Het is onze missie om te zorgen dat fietsen alleen maar voordelen heeft. Hoe dan? Swapfiets is voor een vast bedrag per maand altijd een werkende fiets. Jij krijgt van ons een fiets en wij zorgen ervoor dat 'ie het altijd doet. Gaat je fiets stuk? Wij zorgen ervoor dat er binnen 12 uur een werkende fiets voor je deur staat. Dus nooit meer gedoe met je fiets! Jij bent verantwoordelijk voor de "te gekke" service die Swapfiets levert. Dit ga je doen: Het uitvoeren van Swaps Het uitvoeren van on site repairs Het opnemen van aangifte in geval van diefstal of vernieling Het uitvoeren van preventief onderhoud aan Swapfietsen Dit maakt jou beter dan goed: Je hebt minimaal 6 maanden je rijbewijs Het is handig als je minimaal 1.75 m lang bent (om fietsen van de auto te kunnen tillen) Je kent de algemene voorwaarden van Swapfiets uit je hoofd Je hebt affiniteit met fietstechniek Je bent de vrolijkheid zelve Wil je dit? Kan gewoon! We zoeken momenteel alleen Swappers in: Leuven Antwerpen Gent Solliciteer nu! https://www.jobs-swapfiets.be/swapper-belgie/nl

  • Make-up demonstratrice (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als make-up demonstratrice krijg je een opleiding over de inhoud en gebruik van onze produkten. Je gaat mensen in een ongedwongen sfeer leren maquileren. En dit in groepjes van 6 tot 8 personen. Je krijgt het nodige werkmateriaal ter beschikking om op te starten.

  • KASSABEDIENDE PLANTENCENTRUM - FLEXIJOB - WEEKENDWERK -HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GRUUN - TUINEN

    Type: Flexijob

    Gruun-Tuinen is een plantencentrum regio Herenthout en is momenteel op zoek aan een enthousiaste kassabediende die in de weekends wat wil bijverdienen via een flexijob.

Zoek naar antwoorden van HOGER INST.KUNSTGESCHIED. in sociale netwerken
Look for responds of HOGER INST.KUNSTGESCHIED. in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOGER INST.KUNSTGESCHIED.. Laat een reactie achter voor HOGER INST.KUNSTGESCHIED.. HOGER INST.KUNSTGESCHIED. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOGER INST.KUNSTGESCHIED.. Leave a respond for HOGER INST.KUNSTGESCHIED.. HOGER INST.KUNSTGESCHIED. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOGER INST.KUNSTGESCHIED. op de google maps. Adres en contacten HOGER INST.KUNSTGESCHIED.
Location of HOGER INST.KUNSTGESCHIED. on the google maps. Address and contacts of HOGER INST.KUNSTGESCHIED.

Andere gerelateerde bedrijven als come HOGER INST.KUNSTGESCHIED. HOGER INST.KUNSTGESCHIED.: HEGGE INVEST NV | LOUIS DELHAIZE | P. LION | CUISINES VERLAINE | Pauwels International

Other related companies as HOGER INST.KUNSTGESCHIED.: HEGGE INVEST NV | LOUIS DELHAIZE | P. LION | CUISINES VERLAINE | Pauwels International

HOGER INST.KUNSTGESCHIED. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOGER INST.KUNSTGESCHIED., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05517028808. Het bedrijf HOGER INST.KUNSTGESCHIED. bevindt zich op het adres: FRANS VAN CAUWELAERTLAAN 179; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse zakelijke dienstverlening. Producten gemaakt in HOGER INST.KUNSTGESCHIED. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOGER INST.KUNSTGESCHIED. is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOGER INST.KUNSTGESCHIED. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOGER INST.KUNSTGESCHIED., openstaande posities, locatie van HOGER INST.KUNSTGESCHIED. op de kaart.

HOGER INST.KUNSTGESCHIED. is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOGER INST.KUNSTGESCHIED., company assigned to the tax number BE05517028808. The company HOGER INST.KUNSTGESCHIED. is located at the address: FRANS VAN CAUWELAERTLAAN 179; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse zakelijke dienstverlening. Products created in HOGER INST.KUNSTGESCHIED. were not found.
The main activity of HOGER INST.KUNSTGESCHIED. is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HOGER INST.KUNSTGESCHIED. is not available. You also can look at reviews of HOGER INST.KUNSTGESCHIED., open positions, location of HOGER INST.KUNSTGESCHIED. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOGER INST.KUNSTGESCHIED., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOGER INST.KUNSTGESCHIED., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOGER INST.KUNSTGESCHIED., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOGER INST.KUNSTGESCHIED., employees, financial statistics.