BUREAU EQUINOXE

Contactgegevens BUREAU EQUINOXE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU EQUINOXE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU EQUINOXE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE LA PROCESSION 239; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65363690 (+32-65363690) 65363690 (+32-65363690)

Fax (fax): +32 (67) 250-22-31 +32 (67) 250-22-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU EQUINOXE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU EQUINOXE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU EQUINOXE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU EQUINOXE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU EQUINOXE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU EQUINOXE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU EQUINOXE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU EQUINOXE
Products information BUREAU EQUINOXE

BTW identificatienummer (tax): BE09482269287
Ondernemingsnummer: 7737365722
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in BUREAU EQUINOXE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse zakelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU EQUINOXE
(Get full report from official database of BE for BUREAU EQUINOXE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU EQUINOXE
Addition kinds of activities for BUREAU EQUINOXE

7382. Beveiligingssystemen diensten | Security systems services
421203. Timmerhout en hout vrachtwagens | Lumber and timber trucking
34480000. Geprefabriceerde metalen gebouwen en componenten | Prefabricated metal buildings and components
38210305. Smeltpunt apparaat, laboratorium | Melting point apparatus, laboratory
39520000. Loodpotloden en kunstgoederen | Lead pencils and art goods
50880000. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
92239907. Gevangenis, overheid | Prison, government

Werken bij BUREAU EQUINOXE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU EQUINOXE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU EQUINOXE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU EQUINOXE. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Delivery Support medewerker (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een tijdelijke service delivery support medewerker. - Telefonisch contact opnemen met garages voor informatie te verlenen in verband met levertermijnen van bestelde wagens - Bestelnummers opvragen bij de garages - Verzamelde informatie invoeren in bedrijfseigen programma - Ingave van verkeersboetes Opstart: zo snel mogelijk

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • betonmixchauffeur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent Logistics Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > U staat in voor het besturen van een betonmixer vrachtwagen > u zal steeds van werf naar werf rijden om de nodige lading beton te storten.

  • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

  • Jobstudent zondagwerk (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Poederlee zijn we op zoek naar een jobstudent die op zondag wil helpen in de winkel. U zal op verschillende plaatsen in de winkel werken. U bedient de klanten en rekent af aan de kassa. U zorgt ervoor dat de winkel netjes en op orde is en vult rekken aan indien nodig.

  • Elektriciens - Belloy Elektrotechniek (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BELLOY ELEKTROTECHNIEK BVBA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een KMO met in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in telecom (industrie), installatie verlichting in kantoren en winkels, middenspanning en laagspanning. Jouw takenpakket: Je werkt meestal op een werf, soms in het atelier Je rijdt samen met één of meerdere collega’s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit Je realiseert tracés voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dicht plamuren,…) Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines, verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je plaatst, monteert en meet glasvezels en datakabels uit

  • Baliebediende met bouwkriebels (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalhandel toonaangevend in werfmaterieel, bouwmachines en -specialiteiten zijn we op zoek naar een commercieel medewerker. Hun vele artikelen worden verkocht aan aannemers en industriële constructiebedrijven. Je bedient de klanten, maakt bonnen aan, volgt de herstellingen van machines op, .... Een bouwplan kunnen lezen is een extra troef.

  • Recruitment Consultant (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: RANDSTAD SOURCERIGHT

    Type: Vaste Job

    Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's. De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten. Om onze groei te ondersteunen zoeken we een Recruitment Consultant Functie Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures. Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces. Taken actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) actieve search via search engines verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool netwerk uitbouwen in de technische sector screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij) onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys) opmaken van een interviewrapport dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners opmaken van een aantrekkelijke jobdescription finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal) Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project. Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!

  • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

  • Wegeniswerker/buizenlegger (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zwevegem zijn wij op zoek naar een wegeniswerker/buizenlegger. Functieomschrijving: - Uitvoeren van grondwerk (nivelleren,...) - Plaatsen van rioleringen, waterslikkers, deksels van inspectieputten, beschoeiingen ... - Plaatsen van boordstenen, klinkers... - Uitvoeren van huisaansluitingen - Sonderen van leidingen - Aanleggen van funderingen - Werken met klein materieel (laser, trilplaat, stamper ...)

  • Zelfstandige Thuisverpleegkundige (Deeltijds) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nieuwe enthousiaste collega verpleegkundige gezocht voor ronde in Alken - Wellen. Ongeveer 8 - 12 dagen per maand (meer of minder bespreekbaar) Op zelfstandige basis

  • AUTOCARBESTUURDER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PELIKAANCARS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bus- en/of autocarbestuurder voor dagreizen in binnen- en buitenland. Je vervoert personen op de weg in de stad, tussen steden, regionaal , nationaal of internationaal. Je bereidt de reisweg voor, controleert voor het vertrek of de wagen technisch in orde is, zorgt ervoor dat de car permanent proper is. Je hebt contact met publiek. Je hebt veel zelfbeheersing en je kan goed tegen stress. Je past de veiligheidsregels , de wegcode en de reglementering inzake vervoer, zoals rij- en rusttijden, strikt toe.

Zoek naar antwoorden van BUREAU EQUINOXE in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU EQUINOXE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU EQUINOXE. Laat een reactie achter voor BUREAU EQUINOXE. BUREAU EQUINOXE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU EQUINOXE. Leave a respond for BUREAU EQUINOXE. BUREAU EQUINOXE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU EQUINOXE op de google maps. Adres en contacten BUREAU EQUINOXE
Location of BUREAU EQUINOXE on the google maps. Address and contacts of BUREAU EQUINOXE

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU EQUINOXE BUREAU EQUINOXE: Scholl SA | United Energy S.A. | VLAAMS ZIEKENFONDS | Atmoz | CERQUA GROUPE

Other related companies as BUREAU EQUINOXE: Scholl SA | United Energy S.A. | VLAAMS ZIEKENFONDS | Atmoz | CERQUA GROUPE

BUREAU EQUINOXE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU EQUINOXE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09482269287. Het bedrijf BUREAU EQUINOXE bevindt zich op het adres: CHEMIN DE LA PROCESSION 239; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 875,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse zakelijke dienstverlening. Producten gemaakt in BUREAU EQUINOXE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU EQUINOXE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU EQUINOXE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU EQUINOXE, openstaande posities, locatie van BUREAU EQUINOXE op de kaart.

BUREAU EQUINOXE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU EQUINOXE, company assigned to the tax number BE09482269287. The company BUREAU EQUINOXE is located at the address: CHEMIN DE LA PROCESSION 239; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 875,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse zakelijke dienstverlening. Products created in BUREAU EQUINOXE were not found.
The main activity of BUREAU EQUINOXE is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU EQUINOXE is not available. You also can look at reviews of BUREAU EQUINOXE, open positions, location of BUREAU EQUINOXE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU EQUINOXE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU EQUINOXE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU EQUINOXE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU EQUINOXE, employees, financial statistics.