ALLROUND STAGE CREW

Contactgegevens ALLROUND STAGE CREW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALLROUND STAGE CREW: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALLROUND STAGE CREW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EIKENLAAN 1; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89418938 (+32-89418938) 89418938 (+32-89418938)

Fax (fax): +32 (61) 990-27-72 +32 (61) 990-27-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALLROUND STAGE CREW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALLROUND STAGE CREW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALLROUND STAGE CREW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALLROUND STAGE CREW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALLROUND STAGE CREW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALLROUND STAGE CREW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALLROUND STAGE CREW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALLROUND STAGE CREW
Products information ALLROUND STAGE CREW

BTW identificatienummer (tax): BE02012115478
Ondernemingsnummer: 1798706054
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 374,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in ALLROUND STAGE CREW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse zakelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALLROUND STAGE CREW
(Get full report from official database of BE for ALLROUND STAGE CREW)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALLROUND STAGE CREW
Addition kinds of activities for ALLROUND STAGE CREW

25129902. Woonkamermeubels: gestoffeerd op houten kaders | Living room furniture: upholstered on wood frames
25149900. Metaal huishoudelijke meubels, NEC | Metal household furniture, nec
35320408. Schraperladers, ondergronds | Scraper loaders, underground
35590602. Ovens, chemicaliën | Kilns, chemical
38290114. Watertemperatuurmeter, motorvoertuig | Water temperature gauges, motor vehicle
67949901. Auteursrechten kopen en licenties | Copyright buying and licensing

Werken bij ALLROUND STAGE CREW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALLROUND STAGE CREW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALLROUND STAGE CREW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALLROUND STAGE CREW. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleging Van Loy (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,...  Bedrijfsprofiel: Een thuisverpleging organisatie in Herentals is op zoek naar een verpleegkundige die asap zou kunnen inspringen voor een periode van minimum 3 maanden.  De jobtime is bespreekbaar tussen 50%-100%, verlening is ook mogelijk. De ochtenddiensten zijn telkens van 6u30-12u of 13u, de avonddienst is van 17u-21u.  De organisatie staat bekend om zijn hoogstaande kwalitatieve zorg en respect voor het personeel.  Voor deze opdracht dien je in het bezit te zijn van een auto, alle gereden km in functie van de job worden vergoed. 

  • ALUMINIUM LASSER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Pittem zijn wij opzoek naar een ervaren aluminium lasser.

  • Service-/Storingstechnieker (intern) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan op zoek naar een service-/storingstechnieker (m/v) voor onze klant te Genk. Wij zoeken een gedreven allround service/storingstechnieker, die daar intern de huidige ploeg wilt versterken. Naast het monteren van metalen constructies voer je ook onderhoudswerken uit aan machines, alsook het samenstellen van nieuwe machines.

  • Loodgieter (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oostende zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je staat in voor montage van de leidingen, kraanwerk, sanitaire toestellen en de supports van de sanitaire installaties. Het gaat meestal over kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en ziekenhuizen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student - monteur/mecanicien - projecten - regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Lebbeke op zoek naar een student - monteur/mecanicien. Binnen de firma zijn voornamelijk lassers, monteurs, mecaniciens... aan de slag. Er wordt hoofdzakelijk projectmatig gewerkt, dus vertrekken doe je vanuit het hoofdkantoor te Lebbeke. Hierna ga je samen met je collega\\\'s aan de slag bij een klant, waar je instaat voor het uitvoeren van montage- of onderhoudswerken.

  • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: LC & DV

    Type: Studentenjob

    je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Boutique Merchandiser NESPRESSO - LEUVEN (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en hands-on? Dan heeft Europromotion NV dé perfecte job voor jou! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die als merchandiser in de Boutique van NESPRESSO willen werken. Als Boutique Merchandiser maak je de bestellingen nauwkeurig klaar en vul je de 'walls' aan met de diverse capsules. Ook openstaande vacatures in volgende regio's: Leuven - Brussel - Woluwe - Antwerpen - Wijnegem - Luik - Brugge Welke dagen? Voltijds of deeltijds? Dit is samen te bespreken/overleggen: stuur ons hiervoor alvast een e-mail met je beschikbaarheden, aub (welke weekdagen, zaterdagen, zondagen,..): [email protected] Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding en ben jij snel beschikbaar? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

  • Commerciële Binnendienst Medewerker Export (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: · De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem · Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) · Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant · Het opvolgen van de leveringstermijnen · Het checken van de openstaande vorderingen · Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport · Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control. Je volgt een klantenportefeuille op van A tot Z, maar bent ook back-up voor jouw collega’s bij afwezigheid.

  • Make-up Promoters (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

Zoek naar antwoorden van ALLROUND STAGE CREW in sociale netwerken
Look for responds of ALLROUND STAGE CREW in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALLROUND STAGE CREW. Laat een reactie achter voor ALLROUND STAGE CREW. ALLROUND STAGE CREW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALLROUND STAGE CREW. Leave a respond for ALLROUND STAGE CREW. ALLROUND STAGE CREW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALLROUND STAGE CREW op de google maps. Adres en contacten ALLROUND STAGE CREW
Location of ALLROUND STAGE CREW on the google maps. Address and contacts of ALLROUND STAGE CREW

Andere gerelateerde bedrijven als come ALLROUND STAGE CREW ALLROUND STAGE CREW: DIDIER HOGGE | Meuris Ch | Gustin P | MIREILLE | C.F.C.S.

Other related companies as ALLROUND STAGE CREW: DIDIER HOGGE | Meuris Ch | Gustin P | MIREILLE | C.F.C.S.

ALLROUND STAGE CREW is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALLROUND STAGE CREW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02012115478. Het bedrijf ALLROUND STAGE CREW bevindt zich op het adres: EIKENLAAN 1; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 374,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse zakelijke dienstverlening. Producten gemaakt in ALLROUND STAGE CREW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALLROUND STAGE CREW is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALLROUND STAGE CREW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALLROUND STAGE CREW, openstaande posities, locatie van ALLROUND STAGE CREW op de kaart.

ALLROUND STAGE CREW is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALLROUND STAGE CREW, company assigned to the tax number BE02012115478. The company ALLROUND STAGE CREW is located at the address: EIKENLAAN 1; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 374,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse zakelijke dienstverlening. Products created in ALLROUND STAGE CREW were not found.
The main activity of ALLROUND STAGE CREW is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALLROUND STAGE CREW is not available. You also can look at reviews of ALLROUND STAGE CREW, open positions, location of ALLROUND STAGE CREW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALLROUND STAGE CREW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALLROUND STAGE CREW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALLROUND STAGE CREW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALLROUND STAGE CREW, employees, financial statistics.