VISHANDEL VANELVERDINGHE

Contactgegevens VISHANDEL VANELVERDINGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VISHANDEL VANELVERDINGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VISHANDEL VANELVERDINGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAAI 30; 8620; NIEUWPOORT, België

Telefoon (phone): 58233014 (+32-58233014) 58233014 (+32-58233014)

Fax (fax): +32 (71) 175-78-46 +32 (71) 175-78-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VISHANDEL VANELVERDINGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VISHANDEL VANELVERDINGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VISHANDEL VANELVERDINGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VISHANDEL VANELVERDINGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VISHANDEL VANELVERDINGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VISHANDEL VANELVERDINGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VISHANDEL VANELVERDINGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VISHANDEL VANELVERDINGHE
Products information VISHANDEL VANELVERDINGHE

BTW identificatienummer (tax): BE03278564453
Ondernemingsnummer: 8280364990
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 669,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in VISHANDEL VANELVERDINGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse voedingsmiddelen Gh; Vis and zeevruchten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VISHANDEL VANELVERDINGHE
(Get full report from official database of BE for VISHANDEL VANELVERDINGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VISHANDEL VANELVERDINGHE
Addition kinds of activities for VISHANDEL VANELVERDINGHE

179499. Graafwerkzaamheden, nec | Excavation work, nec
14799902. Amblygoniet mijnbouw | Amblygonite mining
22210308. Zijden weefsels | Silk broadwoven fabrics
23399905. Moederschapskleding | Maternity clothing
23960203. Passementeries | Passementeries
35240201. Grasvangers, grasmaaier | Grass catchers, lawn mower

Werken bij VISHANDEL VANELVERDINGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VISHANDEL VANELVERDINGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VISHANDEL VANELVERDINGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VISHANDEL VANELVERDINGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier bandencentrale m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant - een garage, annex bandencentrale- in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier met kennis van autobanden. Je haalt in het ene depot de banden op ( op basis van picklijsten) die je dan naar de centrale brengt. Je voert ook de banden uit naar verschillende klanten in de regio.

  • Productiemedeweker Chemische Nijverheid Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een logistiek bedrijf in de chemische nijverheid met vestiging in Overpelt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiearbeider om het team van medewerkers te versterken. Je bent allround inzetbaar en je kan zwaarder fysiek werk verrichten. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Goederen verdelen. - Allround magazijnwerk. - Poeders afvullen. - Orderpicken, afvullen en inpakken van chemische producten. Ben jij de flexibele en betrouwbare teamplayer die wij zoeken? Stuur dan zeker jouw cv door!

  • IPC inspector (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Alcon te Puurs (farmaceutisch bedrijf) zijn we op zoek naar een IPC medewerker: Hooftaak: controles uitvoeren in de productie m.b.t. lijnvrijgave. Hier komt o.a. ook administratieve opvolging bij kijken (werken met checklists, procedures volgen, PC werk...), dagdagelijks sta je in contact met de operators in de productiezones zelf

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Ravels (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 32u per week.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Notulist (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons, gesitueerd in Gent - niet ver van Gent- Dampoort,- zijn wij regelmatig op zoek naar notulisten. De bedoeling is dat je tijdens een onderzoek, dat plaats heeft in de vorm van een groepsgesprek of interview, zo goed en nauwkeurig mogelijk uittypt wat er wordt gezegd. Het kan ook zijn dat je het werk van thuis uit kan doen via een link en nadien je werk per mail doorstuurt.

  • Receptionist(e) - Student(e) weekend (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Studentenjob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een student die als receptionist wenst te werken. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • Monteur lichtreclames (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar monteurs lichtreclame. Je gaat met een collega naar klanten om de lichtreclame te onderhouden of te monteren volgens wens van de klant. Dit over heel België.

  • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van VISHANDEL VANELVERDINGHE in sociale netwerken
Look for responds of VISHANDEL VANELVERDINGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VISHANDEL VANELVERDINGHE. Laat een reactie achter voor VISHANDEL VANELVERDINGHE. VISHANDEL VANELVERDINGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VISHANDEL VANELVERDINGHE. Leave a respond for VISHANDEL VANELVERDINGHE. VISHANDEL VANELVERDINGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VISHANDEL VANELVERDINGHE op de google maps. Adres en contacten VISHANDEL VANELVERDINGHE
Location of VISHANDEL VANELVERDINGHE on the google maps. Address and contacts of VISHANDEL VANELVERDINGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come VISHANDEL VANELVERDINGHE VISHANDEL VANELVERDINGHE: LANDBOUWKREDIET | AMCS BVBA | Coin Fleuri (Au) | J. FISSIAUX | THANH-TRUC NGUYEN LE

Other related companies as VISHANDEL VANELVERDINGHE: LANDBOUWKREDIET | AMCS BVBA | Coin Fleuri (Au) | J. FISSIAUX | THANH-TRUC NGUYEN LE

VISHANDEL VANELVERDINGHE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VISHANDEL VANELVERDINGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03278564453. Het bedrijf VISHANDEL VANELVERDINGHE bevindt zich op het adres: KAAI 30; 8620; NIEUWPOORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 669,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse voedingsmiddelen Gh; Vis and zeevruchten. Producten gemaakt in VISHANDEL VANELVERDINGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VISHANDEL VANELVERDINGHE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VISHANDEL VANELVERDINGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VISHANDEL VANELVERDINGHE, openstaande posities, locatie van VISHANDEL VANELVERDINGHE op de kaart.

VISHANDEL VANELVERDINGHE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is VISHANDEL VANELVERDINGHE, company assigned to the tax number BE03278564453. The company VISHANDEL VANELVERDINGHE is located at the address: KAAI 30; 8620; NIEUWPOORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 669,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse voedingsmiddelen Gh; Vis and zeevruchten. Products created in VISHANDEL VANELVERDINGHE were not found.
The main activity of VISHANDEL VANELVERDINGHE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VISHANDEL VANELVERDINGHE is not available. You also can look at reviews of VISHANDEL VANELVERDINGHE, open positions, location of VISHANDEL VANELVERDINGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VISHANDEL VANELVERDINGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VISHANDEL VANELVERDINGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VISHANDEL VANELVERDINGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VISHANDEL VANELVERDINGHE, employees, financial statistics.