AVIRO HOF TER BEEMDEN

Contactgegevens AVIRO HOF TER BEEMDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVIRO HOF TER BEEMDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVIRO HOF TER BEEMDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 'T LINDEKE 2; 8880; LEDEGEM, België

Telefoon (phone): 56505044 (+32-56505044) 56505044 (+32-56505044)

Fax (fax): +32 (14) 209-47-55 +32 (14) 209-47-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVIRO HOF TER BEEMDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVIRO HOF TER BEEMDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVIRO HOF TER BEEMDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVIRO HOF TER BEEMDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVIRO HOF TER BEEMDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVIRO HOF TER BEEMDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVIRO HOF TER BEEMDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVIRO HOF TER BEEMDEN
Products information AVIRO HOF TER BEEMDEN

BTW identificatienummer (tax): BE02736114501
Ondernemingsnummer: 7703857421
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in AVIRO HOF TER BEEMDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse voedingsmiddelen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVIRO HOF TER BEEMDEN
(Get full report from official database of BE for AVIRO HOF TER BEEMDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVIRO HOF TER BEEMDEN
Addition kinds of activities for AVIRO HOF TER BEEMDEN

863199. Arbeidsorganisaties, nec | Labor organizations, nec
14999921. Wollastoniet mijnbouw | Wollastonite mining
33640200. Lood- en zinksterven | Lead and zinc die-castings
36619904. Berichtconcentratoren | Message concentrators
38420417. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped

Werken bij AVIRO HOF TER BEEMDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVIRO HOF TER BEEMDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVIRO HOF TER BEEMDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVIRO HOF TER BEEMDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • Customer service medewerker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant. Je bent in voortdurend contact met hem via telefoon en mail. Je specifieke taken als Customer service medewerker (m/v) zijn: ondersteuning salesteam bestellingen verwerken: aannemen en ingeven in het ERP-systeem telefonische oproepen en schriftelijke aanvragen van klanten en buitendienstmedewerkers beantwoorden (i.v.m. artikelreferenties, productbeschikbaarheid, status van een bestelling, duplicaat van factuur of afleveringsbon...) klachtenbehandeling: aannemen, registreren en opvolgen technische fiches aanvullen en updaten salescatalogus helpen opstellen en aanvullen met de meest recente en relevante informatie

  • Inpakoperator (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verpakt eindproducten volgens de specificaties, de gestelde kwaliteitseisen en opgegeven instructies. Hiervoor stel je de nodige parameters in op de verpakkingsinstallaties en treed je op bij kleine storingen. - Je zorgt voor een correcte belading van het nodige verpakkingsmateriaal. Bij een formaatwissel bouw je efficiënt en gestructureerd de installatie om. - Je controleert de zuiverheid van de gebruikte apparatuur en materiaal (verpakkingsdozen, etiketten, zakken,…).

  • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

  • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp Assebroek M/V (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Recruitment Consultant - Internship (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    CrossInternational is a consultancy firm specialized in Talent Search & HR-expert service. We were founded in 2001 and have offices in Ghent, Brussels & Warsaw. Besides being experts in Executive Search & Sourcing, we offer HR-experts services to our clients. We conduct assessment & Development centers, we offer training & coaching and perform strategic HR consultancy assignments. Are you interested in learning the essentials of recruitment while having a taste of other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a motivated trainee to join its operational team. Location: Ghent Function As an HR trainee you will be involved in the full recruitment process we conduct for our clients. Depending on the state of the business and the projects that are assigned to you, you will have the following tasks: Attend intake-meetings with clients Set-up a first draft of the job description and vacancy Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates Develop an understanding of the ongoing trends in the job-area and the sector Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…) Telephone (screening) interviews Scheduling appointments between candidates and our consultants Report to our Consultants about the status of your assignments Assist in the reporting to our clients Supporting in various HR projects: HR workshops, co-assessor role in assessment or development centers,… Profile Bachelor or Master, preferably in HR Management, Advanced Business Management, Communication or equivalent A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch/French/English fluency mandatory. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Offer We offer the opportunity to learn the essentials of recruitment in an established consultancy firm. You will be offered increased responsibility in a gradual manner and at the pace of your own learning-progress. Our trainees will benefit of our HR expertise and in-house training offers, this will allow you to develop your recruitment and communication skills.

  • Mixerchauffeurs C / CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: YVAGA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren van beton op bouwwerven met de betonmixer voor onze klanten en betoncentrales. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van AVIRO HOF TER BEEMDEN in sociale netwerken
Look for responds of AVIRO HOF TER BEEMDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVIRO HOF TER BEEMDEN. Laat een reactie achter voor AVIRO HOF TER BEEMDEN. AVIRO HOF TER BEEMDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVIRO HOF TER BEEMDEN. Leave a respond for AVIRO HOF TER BEEMDEN. AVIRO HOF TER BEEMDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVIRO HOF TER BEEMDEN op de google maps. Adres en contacten AVIRO HOF TER BEEMDEN
Location of AVIRO HOF TER BEEMDEN on the google maps. Address and contacts of AVIRO HOF TER BEEMDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come AVIRO HOF TER BEEMDEN AVIRO HOF TER BEEMDEN: Sani-Help | Seapane | HANDICAR-ZOERSEL | E.F.L. ST.ALBERT | ?T SMULHOEKJE

Other related companies as AVIRO HOF TER BEEMDEN: Sani-Help | Seapane | HANDICAR-ZOERSEL | E.F.L. ST.ALBERT | ?T SMULHOEKJE

AVIRO HOF TER BEEMDEN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AVIRO HOF TER BEEMDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02736114501. Het bedrijf AVIRO HOF TER BEEMDEN bevindt zich op het adres: 'T LINDEKE 2; 8880; LEDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse voedingsmiddelen Gh. Producten gemaakt in AVIRO HOF TER BEEMDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVIRO HOF TER BEEMDEN is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVIRO HOF TER BEEMDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVIRO HOF TER BEEMDEN, openstaande posities, locatie van AVIRO HOF TER BEEMDEN op de kaart.

AVIRO HOF TER BEEMDEN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is AVIRO HOF TER BEEMDEN, company assigned to the tax number BE02736114501. The company AVIRO HOF TER BEEMDEN is located at the address: 'T LINDEKE 2; 8880; LEDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse voedingsmiddelen Gh. Products created in AVIRO HOF TER BEEMDEN were not found.
The main activity of AVIRO HOF TER BEEMDEN is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AVIRO HOF TER BEEMDEN is not available. You also can look at reviews of AVIRO HOF TER BEEMDEN, open positions, location of AVIRO HOF TER BEEMDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVIRO HOF TER BEEMDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVIRO HOF TER BEEMDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVIRO HOF TER BEEMDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVIRO HOF TER BEEMDEN, employees, financial statistics.