BUCHMAN

Contactgegevens BUCHMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUCHMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUCHMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KELLESTRAAT 202; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27621396 (+32-27621396) 27621396 (+32-27621396)

Fax (fax): +32 (82) 859-23-16 +32 (82) 859-23-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUCHMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUCHMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUCHMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUCHMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUCHMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUCHMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUCHMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUCHMAN
Products information BUCHMAN

BTW identificatienummer (tax): BE08393249511
Ondernemingsnummer: 1316680908
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 811,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in BUCHMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse textielproducten Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUCHMAN
(Get full report from official database of BE for BUCHMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUCHMAN
Addition kinds of activities for BUCHMAN

355699. Voedingsmiddelen machines, nec | Food products machinery, nec
508404. Petroleumindustrie machines | Petroleum industry machinery
22960103. Glasbandkoorden en bandkoordstoffen | Glass tire cords and tire cord fabrics
29110505. Wegenmateriaal, bitumineus | Road materials, bituminous
35560212. Persen, voedsel: kaas, biet, cider en suikerriet | Presses, food: cheese, beet, cider, and sugarcane
37140407. Thermostaten, motorvoertuig | Thermostats, motor vehicle
51119901. Fijn papier | Fine paper
51929901. Boeken | Books
55510102. Binnenboord buitenboten | Inboard outdrive boats

Werken bij BUCHMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUCHMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUCHMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUCHMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je behandelt het OCF-proces (offerte - contract - facturatie) van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop. Je volgt de bestellingen, contracten en facturen nauwkeurig op en zorgt nadien voor het correct archiveren van deze gegevens. Daarnaast ben je een kei in het snel formuleren van antwoorden wanneer (interne) klanten jou contacteren met vragen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal voornamelijk naar klanten gaan in regio Merchtem en Meise.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Machelen Ad Leie 8 uren per week (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Machelen aan de Leie.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Sociaal Huis Koekelare

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van periodieke gewone poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijven niet meer zelf kunnen voor instaan

  • Poetshulpen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulpen om via dienstencheques te poetsen bij particulieren. Tewerkstelling in Beerse en omliggende gemeenten, uurrooster naar keuze 13-38 uren per week. Kandidaten hoeven niet ingeschreven te zijn als werkzoekende (ook huisvrouwen zijn welkom).

  • Huishoudhulp regio Varsenare (M/V) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent horeca M/V (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een bijverdienste in de horeca als student? Wij zijn op zoek naar studenten met een eerdere horecaervaring voor het bijspringen op verschillende soorten evenementen in de regio van Deinze. Jij staat in voor het bedienen en afruimen van gasten tijdens evenementen. Hierbij moet je met een plateau kunnen lopen, met borden kunnen lopen, barwerk verrichten en dit steeds met een glimlach.

  • Jobstudent horeca (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Londerzeel zijn wij op zoek naar een jobstudent - horecamedewerker. Dit om te werken op zaterdag en/of zondag. Werkuren van 09.00 17.00 uur. - Jouw takenpakket bestaat uit: - Warme en koude dranken serveren. - Bedienen van klanten. - Bediening in de zaal/op terras. - Afwassen. - Orde behouden in de zaal en aan de toog.

  • Account Manager Zaventem (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Vaste Job

    Wil jij graag jouw sales ervaring verder uitbouwen in een internationale omgeving? Formidabel, voor Lyreco in Zaventem zoeken wij een Account Manager! Lyreco is een multinational die alles levert voor de werkplek – gaande van meubelen tot drankautomaten. Bovendien zijn ze marktleider in de Benelux (met zo’n 213 miljoen euro omzet in 2017)! Als Account Manager ga jij een bestaand klantenbestand van KMO’s pamperen en uitbreiden. Wat doet een Account Manager bij Lyreco? Je doet je ronde van reeds gekende klanten, daarbuiten gaat jouw focus vooral liggen op hunting van nieuwe potentiële klanten Je switcht tussen farming & hunting waardoor het behalen van je omzet & targets volledig van jezelf afhangt Je bent volledig zelf verantwoordelijk voor je administratie en je weekplanning

  • ZELFSTANDIGE, sportieve VERDELERS van voedingssuplementenM/V (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Klusjesman Antwerpen Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • (STAGIAIR) ACCOUNTANT met ambitie - optie zelfstandig - ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672103-inline.html?cid=Partner_VDAB Om de groei van een kwalitatief accountantskantoor regio Zelzate met meerdere vestigingen te kunnen waarborgen, gaan we op zoek naar een toffe dossierbeheerder om het 25-koppige team te vervoegen. JIJ BIEDT: Jouw enthousiasme Jouw kennis en ervaring Jouw toffe persoonlijkheid DIT KANTOOR BIEDT: Kwalitatieve diensten voor interessante klanten (vrije beroepers tot internationale vennootschappen) Werkzekerheid binnen een leuke en stimulerende omgeving: amusement en carrière komen hier samen! Wat zal je doen? Je hebt steeds een team van junior dossierbeheerders die jou graag helpen bij de voorbereidende taken. Je fungeert zelf als klantenadviseur en hebt dan ook voldoende tijd om jouw afwerkende en controlerende taken te volbrengen. Je staat de klant met raad en daad bij en zorgt ervoor dat zij niet meer met vragen blijven zitten.

Zoek naar antwoorden van BUCHMAN in sociale netwerken
Look for responds of BUCHMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUCHMAN. Laat een reactie achter voor BUCHMAN. BUCHMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUCHMAN. Leave a respond for BUCHMAN. BUCHMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUCHMAN op de google maps. Adres en contacten BUCHMAN
Location of BUCHMAN on the google maps. Address and contacts of BUCHMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come BUCHMAN BUCHMAN: FORTIS | JEAN-MICHEL WADIN | FRANCESCO MUSUMECI | PETER MARCON | TOUCH & GO

Other related companies as BUCHMAN: FORTIS | JEAN-MICHEL WADIN | FRANCESCO MUSUMECI | PETER MARCON | TOUCH & GO

BUCHMAN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUCHMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08393249511. Het bedrijf BUCHMAN bevindt zich op het adres: KELLESTRAAT 202; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 811,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse textielproducten Fab. Producten gemaakt in BUCHMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUCHMAN is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUCHMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUCHMAN, openstaande posities, locatie van BUCHMAN op de kaart.

BUCHMAN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUCHMAN, company assigned to the tax number BE08393249511. The company BUCHMAN is located at the address: KELLESTRAAT 202; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 811,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse textielproducten Fab. Products created in BUCHMAN were not found.
The main activity of BUCHMAN is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BUCHMAN is not available. You also can look at reviews of BUCHMAN, open positions, location of BUCHMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUCHMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUCHMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUCHMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUCHMAN, employees, financial statistics.