POSTZEGELKRING GERMINAL

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • POSTZEGELKRING GERMINAL
Private companiesFurniture and Fixtures • POSTZEGELKRING GERMINAL

Contactgegevens POSTZEGELKRING GERMINAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POSTZEGELKRING GERMINAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

POSTZEGELKRING GERMINAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EGGESTRAAT 38; 3581; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11343943 (+32-11343943) 11343943 (+32-11343943)

Fax (fax): +32 (69) 417-37-72 +32 (69) 417-37-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POSTZEGELKRING GERMINAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POSTZEGELKRING GERMINAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POSTZEGELKRING GERMINAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POSTZEGELKRING GERMINAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POSTZEGELKRING GERMINAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POSTZEGELKRING GERMINAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POSTZEGELKRING GERMINAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POSTZEGELKRING GERMINAL
Products information POSTZEGELKRING GERMINAL

BTW identificatienummer (tax): BE01753112792
Ondernemingsnummer: 9037872314
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 276,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in POSTZEGELKRING GERMINAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POSTZEGELKRING GERMINAL
(Get full report from official database of BE for POSTZEGELKRING GERMINAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor POSTZEGELKRING GERMINAL
Addition kinds of activities for POSTZEGELKRING GERMINAL

01610201. Engelse Erwtboerderij | English pea farm
14999911. Perliet mijnbouw | Perlite mining
35410103. Afrekenmachines | Countersinking machines
37430304. Spoor locomotieven en onderdelen, elektrisch of niet-elektrisch | Railroad locomotives and parts, electric or nonelectric
38450106. Cystoscopen, electromedical | Cystoscopes, electromedical
72999909. Verhuur van persoonlijke zaken, met uitzondering van recreatie en medisch | Rental of personal items, except for recreation and medical

Werken bij POSTZEGELKRING GERMINAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POSTZEGELKRING GERMINAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POSTZEGELKRING GERMINAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POSTZEGELKRING GERMINAL. Looking for open vacancies in other companies

  • PROJECT MANAGER WAREHOUSING (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De bestaande magazijnprocessen analyseren en evalueren Nieuwe procedures opstellen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie De lay-out van het magazijn evalueren om de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te vergroten De verdeling en het bereik van de magazijnactiviteiten en -taken evalueren Coachen en trainen van een team van orderverzamelaars   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas ben ik op zoek naar een tijdelijke project manager om het warehouse te optimaliseren. Deze opdracht zal minstens 6 maand tot 1 jaar duren.  

  • Schoonmaker(ster) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een schoonmaker (M/V) met talent. Je werkt elke dag van 6u tot 10u. Je bent in het bezit van een rijbewijs B + eigen wagen

  • Hulpmonteur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbewerkingsbedrijf zijn wij opzoek naar een hulmonteur om in het atelier te werken. Dit om te schijven, ponsen, gaatjes af te tekenen, enz.

  • Magazijnier (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als je om 7u start is je taak vooral het leeggoed sorteren en ordenen. Vanaf 12u30 worden aan de hand van bestelbonnen de bestellingen voor hun verschillende filialen klaargezet. Je staat in voor de ontvangst, opslag en het klaarmaken van bestellingen. Je kijkt de lading na en verzamelt de orders. Je werkt in een team van 5 personen. Je verplaatst manueel lasten.

  • HVAC technieker Warmtepompen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Service Technieker HVAC Warmtepompen sta je in voor het onderhoud van HVAC installaties bij onze klanten, zowel voor preventief als curatief onderhoud. Na een opleidingsperiode maak je deel uit van het Service Team. Je werkt aan de meest moderne HVAC installaties die gebruikt worden bij onze klanten. De Service Technieker (m/v) rapporteert aan de Teamleader. Je zal voornamelijk werken op sites van onze klanten. In deze functie verzorg je het: • Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud van HVAC installaties. • Behandelen en verhelpen van storingen aan verwarmings- en koelinstallaties, klimatisatie installaties. • Monteren van aanpassingen of uitbreidingen op bestaande installaties. • Monteren van nieuwe installaties. • Onderhouden van contact met klanten. • Afhankelijk van je werkervaring en kennisniveau zal je eveneens instaan voor het inbedrijfstellen van nieuwe installaties.

  • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (voltijds) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • G2 Recruitment Solutions - Data Analyst (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp are in need of a Data Analyst for a freelance mission of 3-6 months to start ASAP. Role 3 years experience as a Data Analyst Marketing Background Dutch and English Speaking, French is a bonus If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

  • FLEXI Verkoper / Verkoopster slagerij m/v (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Jij helpt met de glimlach elke klant verder die de winkel binnen komt. Je snijdt charcuterie, verpakt alles netjes en rekent af met de klanten. Je geeft advies waar nodig.

  • Enthousiaste keukenmedewerker weekend (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Respecteren veiligheidsnormen

Zoek naar antwoorden van POSTZEGELKRING GERMINAL in sociale netwerken
Look for responds of POSTZEGELKRING GERMINAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor POSTZEGELKRING GERMINAL. Laat een reactie achter voor POSTZEGELKRING GERMINAL. POSTZEGELKRING GERMINAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POSTZEGELKRING GERMINAL. Leave a respond for POSTZEGELKRING GERMINAL. POSTZEGELKRING GERMINAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POSTZEGELKRING GERMINAL op de google maps. Adres en contacten POSTZEGELKRING GERMINAL
Location of POSTZEGELKRING GERMINAL on the google maps. Address and contacts of POSTZEGELKRING GERMINAL

Andere gerelateerde bedrijven als come POSTZEGELKRING GERMINAL POSTZEGELKRING GERMINAL: LANDBOUWKREDIET | COIFFURE MONIQUE | VERSTEGEN GRIJPERS BELGIUM | VAMAREIN | ZAKENKANTOOR APERS

Other related companies as POSTZEGELKRING GERMINAL: LANDBOUWKREDIET | COIFFURE MONIQUE | VERSTEGEN GRIJPERS BELGIUM | VAMAREIN | ZAKENKANTOOR APERS

POSTZEGELKRING GERMINAL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POSTZEGELKRING GERMINAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01753112792. Het bedrijf POSTZEGELKRING GERMINAL bevindt zich op het adres: EGGESTRAAT 38; 3581; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 276,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Producten gemaakt in POSTZEGELKRING GERMINAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POSTZEGELKRING GERMINAL is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POSTZEGELKRING GERMINAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POSTZEGELKRING GERMINAL, openstaande posities, locatie van POSTZEGELKRING GERMINAL op de kaart.

POSTZEGELKRING GERMINAL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is POSTZEGELKRING GERMINAL, company assigned to the tax number BE01753112792. The company POSTZEGELKRING GERMINAL is located at the address: EGGESTRAAT 38; 3581; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 276,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Products created in POSTZEGELKRING GERMINAL were not found.
The main activity of POSTZEGELKRING GERMINAL is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of POSTZEGELKRING GERMINAL is not available. You also can look at reviews of POSTZEGELKRING GERMINAL, open positions, location of POSTZEGELKRING GERMINAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POSTZEGELKRING GERMINAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POSTZEGELKRING GERMINAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POSTZEGELKRING GERMINAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POSTZEGELKRING GERMINAL, employees, financial statistics.