LE CELLIER & EPICURE

Contactgegevens LE CELLIER & EPICURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE CELLIER & EPICURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE CELLIER & EPICURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERLOOSE STEENWEG 1469; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23748533 (+32-23748533) 23748533 (+32-23748533)

Fax (fax): +32 (61) 971-74-79 +32 (61) 971-74-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE CELLIER & EPICURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE CELLIER & EPICURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE CELLIER & EPICURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE CELLIER & EPICURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE CELLIER & EPICURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE CELLIER & EPICURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE CELLIER & EPICURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE CELLIER & EPICURE
Products information LE CELLIER & EPICURE

BTW identificatienummer (tax): BE02257385253
Ondernemingsnummer: 4000640869
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 764,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in LE CELLIER & EPICURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse producten Gh; Dranken; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten; Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE CELLIER & EPICURE
(Get full report from official database of BE for LE CELLIER & EPICURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE CELLIER & EPICURE
Addition kinds of activities for LE CELLIER & EPICURE

5813. Drinkplaatsen | Drinking places
22110201. Corset stoffen, katoen | Corset fabrics, cotton
27310200. Boeken, uitgeverij en drukwerk | Books, publishing and printing
34430200. Warmtewisselaars, condensatoren en componenten | Heat exchangers, condensers, and components
39650203. Veiligheidsspelden | Safety pins
39650300. Fasteners | Fasteners
72991102. Coin-operated service machines: schalen, schoen, enz. | Coin-operated service machines: scales, shoe shine, etc.
73639901. Chauffeur service | Chauffeur service

Werken bij LE CELLIER & EPICURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE CELLIER & EPICURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE CELLIER & EPICURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE CELLIER & EPICURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kapellen zijn we op zoek naar een ERVAREN LOODGIETER.  Het bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in badkamerrenovaties.  Je zal douches en sanitaire elementen installeren, verwarming aansluiten, ... 

  • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Samen met de directie sta je in voor de klantenontvangst- en begeleiding. - Je verzorgt de administratieve opvolging. - Je ontvangt klanten en geeft ze informatie over de woningen. - Je begeleidt hen bij een bezoek aan een modelwoning.

  • Poetshulp regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag je klanten tevreden stellen? Dan is werken voor Easy Life zeker iets voor jou! Spring gerust even binnen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Waregem - dringend! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Studenten (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een toffe studentenjob?  Wij zoeken regelmatig studenten voor een magazijn in Genk.  Je maakt bestellingen klaar voor leverancier.   Dit zijn vooral pakketjes van online webshops.  Je bent tijdens de week 1 of meerdere dagen beschikbaar.

  • Sales Promotor | Kobo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • Jobstudent(e) / Sales representant(e) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Studentenjob

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant.

  • Student Promotor | West-Vlaanderen | A-Brands (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Commercieel talent en zin in een leuke bijverdienste? Dat treft, want Hamilton Bright is op zoek naar vlotte studenten die aan de slag gaan voor topmerken zoals Samsung, Unilever, Philips en Nespresso!  Wat ga je doen? Als promotor treed je op als vertegenwoordiger voor jouw merk. Je spreekt potentiële klanten aan op de winkelvloer en enthousiasmeert hen voor jouw product. Je geeft regelmatig productdemonstraties en zorgt voor een fijne winkelbeleving van de klant.

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • Teamleiders 2 ploegen/weekend/nacht bij ARDO Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ARDO

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten van een groep arbeiders en het productieproces/verpakkingsproces om toe te zien op de naleving van enerzijds de planning en anderzijds de kwaliteit van het werk. Technische interventies bij het productieproces/verpakkingsproces Algemeen onderhoud Onthaal en opleiding van nieuwe mensen ondersteunen Inplannen en instaan voor orde, hygiëne en veiligheid in de werkomgeving (aansturen van het team ...) Evaluaties van medewerkers

  • Verkopers M/V regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties open houdt, als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van LE CELLIER & EPICURE in sociale netwerken
Look for responds of LE CELLIER & EPICURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE CELLIER & EPICURE. Laat een reactie achter voor LE CELLIER & EPICURE. LE CELLIER & EPICURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE CELLIER & EPICURE. Leave a respond for LE CELLIER & EPICURE. LE CELLIER & EPICURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE CELLIER & EPICURE op de google maps. Adres en contacten LE CELLIER & EPICURE
Location of LE CELLIER & EPICURE on the google maps. Address and contacts of LE CELLIER & EPICURE

Andere gerelateerde bedrijven als come LE CELLIER & EPICURE LE CELLIER & EPICURE: TAR FREIGHT | Number 1 Cleaning | Watch Us | Grosfils F | RACOUR ROGER

Other related companies as LE CELLIER & EPICURE: TAR FREIGHT | Number 1 Cleaning | Watch Us | Grosfils F | RACOUR ROGER

LE CELLIER & EPICURE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE CELLIER & EPICURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02257385253. Het bedrijf LE CELLIER & EPICURE bevindt zich op het adres: WATERLOOSE STEENWEG 1469; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 764,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse producten Gh; Dranken; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten; Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in LE CELLIER & EPICURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE CELLIER & EPICURE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE CELLIER & EPICURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE CELLIER & EPICURE, openstaande posities, locatie van LE CELLIER & EPICURE op de kaart.

LE CELLIER & EPICURE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE CELLIER & EPICURE, company assigned to the tax number BE02257385253. The company LE CELLIER & EPICURE is located at the address: WATERLOOSE STEENWEG 1469; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 764,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse producten Gh; Dranken; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten; Voedingsspeciaalzaken. Products created in LE CELLIER & EPICURE were not found.
The main activity of LE CELLIER & EPICURE is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LE CELLIER & EPICURE is not available. You also can look at reviews of LE CELLIER & EPICURE, open positions, location of LE CELLIER & EPICURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE CELLIER & EPICURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE CELLIER & EPICURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE CELLIER & EPICURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE CELLIER & EPICURE, employees, financial statistics.