DISTILLERIE LAMBICOOL

Contactgegevens DISTILLERIE LAMBICOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DISTILLERIE LAMBICOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DISTILLERIE LAMBICOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINTE-ANNE 94; 4460; GRACE-HOLLOGNE, België

Telefoon (phone): 42473814 (+32-42473814) 42473814 (+32-42473814)

Fax (fax): +32 (53) 788-38-73 +32 (53) 788-38-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DISTILLERIE LAMBICOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DISTILLERIE LAMBICOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DISTILLERIE LAMBICOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DISTILLERIE LAMBICOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DISTILLERIE LAMBICOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DISTILLERIE LAMBICOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DISTILLERIE LAMBICOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DISTILLERIE LAMBICOOL
Products information DISTILLERIE LAMBICOOL

BTW identificatienummer (tax): BE03022857666
Ondernemingsnummer: 7133666992
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 502,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in DISTILLERIE LAMBICOOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse producten Gh; Dranken; Gedistilleerde dranken and aperitieven Fab; Wijnen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DISTILLERIE LAMBICOOL
(Get full report from official database of BE for DISTILLERIE LAMBICOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DISTILLERIE LAMBICOOL
Addition kinds of activities for DISTILLERIE LAMBICOOL

3021. Rubber en kunststof schoeisel | Rubber and plastics footwear
281201. alkaliën | Alkalies
27210100. Periodieken, alleen publiceren | Periodicals, publishing only
31110105. Riemleer | Strap leather
50469903. Hotel apparatuur en benodigdheden | Hotel equipment and supplies
87420100. Industriële en arbeidsadviesdiensten | Industrial and labor consulting services

Werken bij DISTILLERIE LAMBICOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DISTILLERIE LAMBICOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DISTILLERIE LAMBICOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DISTILLERIE LAMBICOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAK ONDERDELEN DAGWERK (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf regio Lokeren, zijn wij op zoek naar inpakkers die in dagploeg willen werken. De belangrijkste taken zijn het uitpakken van metalen onderdelen en deze opnieuw inpakken aan de hand van bons voor leveranciers.

  • Tijdelijke medewerker zuivel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de zuivelafdeling. D.w.z dat u de vershoud-datums dagelijks nakijkt en schikt volgens houdbaarheid. U vult de tekorten aan en zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. U helpt klanten bij vragen en blijft steeds vriendelijk. U springt bij waar nodig.

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld voor volgende taken: kassawerk controle kassa uitpakken van goederen aanvullen van rekken spiegelen van producten

  • Studierelevante bijbaan logistieke sector Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Gebeten door de logistieke sector? Ben je op zoek naar een studierelevante bijbaan die je cv kan boosten voor latere? Misschien is dit dan welde job die je zoekt! Voor een 35 jaar bestaand expeditiebedrijf zijn we op zoek naar iemand die kan instaan voor een optimalisatieproject nl dat van wegen en meten. Het project meten en wegen situeert zich binnen het warehouse Doel van deze metingen is dat we correcte informatie hebben om: Klanten op te sporen die niet eerlijk zijn over gewichten/afmetingen van de goederen; De juiste afrekening te doen naar klanten/ongeacht; De trucks correct te beladen met juiste info en correcte CMR's Er moet bepaald worden hoe er gemeten/gewogen dient te worden, maar ook wanneer. Uiteraard VOOR facturatie, VOOR versturen van manifesten. Belangrijk dat proces bekeken wordt en daar beste voorstel voor gezocht wordt, zowel conceptueel als de operationele

  • Tweetalige medewerker webshop (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Functie: •U doet de begeleiding van de e-commerce orders. •U bent productspecialist voor de online webshop. •U beantwoordt specifieke vragen van de Franstalige webklanten. •U werkt full time. (5 dagen per week: van maandag tem vrijdag van 08.30 tem 17.00).

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Auticoach (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren (ook volwassenen) met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Volg de opleiding bediende internationale handel en logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTENSTROOM

    Type: Werfreserve

    Als bediende internationale handel en logistiek kom je in contact met de hele wereld! Je regelt verschillende transportopdrachten van A tot Z. Je zorgt ervoor dat goederen van de plaats van vertrek naar de plaats van bestemming worden gezonden. Je reserveert het gekozen vervoermiddel en maakt de vereiste vervoersdocumenten en douaneformaliteiten in orde. Daarenboven zorg je ervoor dat de voorschriften in het documentair krediet en de verzekering strikt worden nageleefd. Je regelt eventueel de opslag van de goederen en de voorfinanciering van het transport. Iets voor jou? Volg deze gratis opleiding.

  • Zaalmedewerker M/V (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Met 3 borden kunnen lopen Zelfstandig kunnen werken Vlot met plateaus kunnen lopen

Zoek naar antwoorden van DISTILLERIE LAMBICOOL in sociale netwerken
Look for responds of DISTILLERIE LAMBICOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DISTILLERIE LAMBICOOL. Laat een reactie achter voor DISTILLERIE LAMBICOOL. DISTILLERIE LAMBICOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DISTILLERIE LAMBICOOL. Leave a respond for DISTILLERIE LAMBICOOL. DISTILLERIE LAMBICOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DISTILLERIE LAMBICOOL op de google maps. Adres en contacten DISTILLERIE LAMBICOOL
Location of DISTILLERIE LAMBICOOL on the google maps. Address and contacts of DISTILLERIE LAMBICOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come DISTILLERIE LAMBICOOL DISTILLERIE LAMBICOOL: DEXIA | FRANCINE GERARD | ROMANTIC ALHAMBRA | B?N?DICTE GABRIEL | ESPACE JARDIN

Other related companies as DISTILLERIE LAMBICOOL: DEXIA | FRANCINE GERARD | ROMANTIC ALHAMBRA | B?N?DICTE GABRIEL | ESPACE JARDIN

DISTILLERIE LAMBICOOL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DISTILLERIE LAMBICOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03022857666. Het bedrijf DISTILLERIE LAMBICOOL bevindt zich op het adres: RUE SAINTE-ANNE 94; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 502,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse producten Gh; Dranken; Gedistilleerde dranken and aperitieven Fab; Wijnen Fab. Producten gemaakt in DISTILLERIE LAMBICOOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DISTILLERIE LAMBICOOL is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DISTILLERIE LAMBICOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DISTILLERIE LAMBICOOL, openstaande posities, locatie van DISTILLERIE LAMBICOOL op de kaart.

DISTILLERIE LAMBICOOL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is DISTILLERIE LAMBICOOL, company assigned to the tax number BE03022857666. The company DISTILLERIE LAMBICOOL is located at the address: RUE SAINTE-ANNE 94; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 502,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse producten Gh; Dranken; Gedistilleerde dranken and aperitieven Fab; Wijnen Fab. Products created in DISTILLERIE LAMBICOOL were not found.
The main activity of DISTILLERIE LAMBICOOL is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DISTILLERIE LAMBICOOL is not available. You also can look at reviews of DISTILLERIE LAMBICOOL, open positions, location of DISTILLERIE LAMBICOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DISTILLERIE LAMBICOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DISTILLERIE LAMBICOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DISTILLERIE LAMBICOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DISTILLERIE LAMBICOOL, employees, financial statistics.