CEREMONIEMEESTER CLAES E.

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • CEREMONIEMEESTER CLAES E.
Private companiesNonclassifiable Establishments • CEREMONIEMEESTER CLAES E.

Contactgegevens CEREMONIEMEESTER CLAES E.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CEREMONIEMEESTER CLAES E.: address, phone, fax, email, website, opening hours

CEREMONIEMEESTER CLAES E.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 25; 2290; VORSELAAR, België

Telefoon (phone): 14581050 (+32-14581050) 14581050 (+32-14581050)

Fax (fax): +32 (58) 968-12-66 +32 (58) 968-12-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CEREMONIEMEESTER CLAES E.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CEREMONIEMEESTER CLAES E."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CEREMONIEMEESTER CLAES E."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CEREMONIEMEESTER CLAES E., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CEREMONIEMEESTER CLAES E.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CEREMONIEMEESTER CLAES E., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CEREMONIEMEESTER CLAES E.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CEREMONIEMEESTER CLAES E.
Products information CEREMONIEMEESTER CLAES E.

BTW identificatienummer (tax): BE05659576416
Ondernemingsnummer: 3442260742
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in CEREMONIEMEESTER CLAES E. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse persoonlijke diensten; Taxi's speciale diensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CEREMONIEMEESTER CLAES E.
(Get full report from official database of BE for CEREMONIEMEESTER CLAES E.)

Aanvulling soorten activiteiten voor CEREMONIEMEESTER CLAES E.
Addition kinds of activities for CEREMONIEMEESTER CLAES E.

202403. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
239300. Textielzakken | Textile bags
02729904. Mule boerderij | Mule farm
22310105. Suitingen: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Suitings: wool, mohair, or similar fibers
24990205. Schoenbomen | Shoe trees
25120100. Houten gestoffeerde stoelen en banken | Wood upholstered chairs and couches
28690316. Looizuur | Tannic acid
32290300. Glaswerk voor industrieel gebruik | Industrial-use glassware
37219901. Autogiros | Autogiros
86610107. Christelijke en gereformeerde kerk | Christian and reformed church

Werken bij CEREMONIEMEESTER CLAES E.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CEREMONIEMEESTER CLAES E.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CEREMONIEMEESTER CLAES E.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CEREMONIEMEESTER CLAES E.. Looking for open vacancies in other companies

  • Wordt "king of the road" zonder hard labeur - Chauffeur CE - Regio: Lot (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van te rijden door heel het land? Spreek je Nederlands OF Frans en beschik je over een rijbewijs CE met enige ervaring? Pak dan nu je telefoon en bel ons op! Je begint rond 6u 's morgens. In de transport heb je geen 9 to 5 job, maar dat zorgt dan weer voor een zeer mooie verdienste! En als je al in een file terecht komt, worden je uren gewoon verder betaald. Je werkt NOOIT tijdens de weekends, dus voldoende tijd voor Quality-time. Je vervoert palletgoederen met dagelijks nieuwe goederen. En dan moet het beste er nog aankomen.. Je moet zelf nooit laden of lossen. Fysiek heb je dus weinig last. De magazijniers laden en lossen alles in je camion en je bent zo terug op de baan. Als dat geen luxe is in de transportsector?

  • Lasser - constructeur met goede kennis van MIG/MAG (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, specialist in de opbouw van industriële installaties kijken wij momenteel uit naar een constructeur-lasser met een goede kennis van MIG/MAG. Iemand met ervaring in montage en maken van constructies in RVS.

  • ingenieur infrastructuur en riolering (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het huidige team te versterken, zoekt onze klant een ingenieur infrastructuur en riolering.(M/V) De infrastructuurprojecten hebben betrekking op infrastructuur, waterbeheer, landschap, buitenruimte en topografie. De aard van de projecten is erg uiteenlopend:? aanleg van straten, pleinen en parkings,? aanleg van parken, sport- en speelterreinen, herinrichtingen van dorpskernen, doortochten en gevaarlijke kruispunten, verkeerskundige studies, verkavelingen, aanleg van bedrijventerreinen, grondverzetstudies, modelleringen van collectoren en rioleringen, saneren van bestaande rioleringsstelsels, studies voor infiltratie en buffering van regenwater, aanleg van overstromingsgebieden,? haalbaarheidstudies,? Voor dit alles beschikt de afdeling over up-to-date software en performante hardware. Zowel conceptuele, driedimensionale modelleringen als uitvoeringsplannen zullen via hedendaagse pakketten tot een goed einde worden gebracht. De ingenieur infrastructuur en riolering?maakt deel uit van een team bestaande uit ingenieurs, landschapsarchitecten en topografen. Bij dit team kan de opdrachtgever terecht vanaf de eerste conceptschetsen tot de volledige verwezenlijking. Onze klant vertrekt steeds van een omvattende ontwerpbenadering hetgeen, in combinatie met een verfrissende, creatieve input en een stevige, technische onderbouwing steeds kwaliteitsvolle projecten oplevert. ? De projectingenieur zal vooral meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Hij/zij zal berekeningen uitvoeren voor rioleringen, buffering van regenwater en grondverzet. Samen met zijn team zorgt hij/zij ook voor het opmaken en uittekenen van plannen, het uitwerken van technische details, het aanmaken en updaten van berekeningsbladen en bijstand verlenen aan de werfingenieurs. Hij/zij staat in voor het beheer van het projectdossier en het overleg met de opdrachtgever. Hij/zij kan bij de uitvoering van zijn taken altijd terecht bij ervaren ingenieurs en landschapsarchitecten voor ondersteuning.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Wezembeek-Oppem en omgeving

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio St. LIevens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • ijsverkoper jobstudent (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: ALEXAMER

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt ijs op een vaste ronde en evenementen. weekdagen en/of weekends

  • Bijlesgever wiskunde (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • FREELANCE ACCOUNTANT (M/V) (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet op heel diverse accountancy projecten in boekhoudkantoren en/of bedrijven Je staat in voor input van de boekhouding, het afsluiten voor BTW, de voorbereiding van aangiftes en jaarafsluitingen,... Je weet uw klanten te adviseren en te begeleiden

  • Psycholoog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum BalanSS is op zoek naar een collega om uit te bereiden. Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen plek kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij! Wil je graag je meer stabiliteit in je eigen klantenbestand? In ons multidisciplinair centrum zijn we op zoek naar een toffe collega psycholoog Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig te kunnen werken, te kunnen plannen. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken! Tot binnenkort!

  • Interim Verpleegkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis willen bijwerken (volgens de eigen beschikbaarheden).

Zoek naar antwoorden van CEREMONIEMEESTER CLAES E. in sociale netwerken
Look for responds of CEREMONIEMEESTER CLAES E. in social networks

Lees alle opmerkingen voor CEREMONIEMEESTER CLAES E.. Laat een reactie achter voor CEREMONIEMEESTER CLAES E.. CEREMONIEMEESTER CLAES E. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CEREMONIEMEESTER CLAES E.. Leave a respond for CEREMONIEMEESTER CLAES E.. CEREMONIEMEESTER CLAES E. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CEREMONIEMEESTER CLAES E. op de google maps. Adres en contacten CEREMONIEMEESTER CLAES E.
Location of CEREMONIEMEESTER CLAES E. on the google maps. Address and contacts of CEREMONIEMEESTER CLAES E.

Andere gerelateerde bedrijven als come CEREMONIEMEESTER CLAES E. CEREMONIEMEESTER CLAES E.: SALONS ROTHSCHILD | Beyens BVBA | VAN GORP | SORTIMO | Interbike BVBA

Other related companies as CEREMONIEMEESTER CLAES E.: SALONS ROTHSCHILD | Beyens BVBA | VAN GORP | SORTIMO | Interbike BVBA

CEREMONIEMEESTER CLAES E. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CEREMONIEMEESTER CLAES E., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05659576416. Het bedrijf CEREMONIEMEESTER CLAES E. bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 25; 2290; VORSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 486,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse persoonlijke diensten; Taxi's speciale diensten. Producten gemaakt in CEREMONIEMEESTER CLAES E. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CEREMONIEMEESTER CLAES E. is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CEREMONIEMEESTER CLAES E. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CEREMONIEMEESTER CLAES E., openstaande posities, locatie van CEREMONIEMEESTER CLAES E. op de kaart.

CEREMONIEMEESTER CLAES E. is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CEREMONIEMEESTER CLAES E., company assigned to the tax number BE05659576416. The company CEREMONIEMEESTER CLAES E. is located at the address: MOLENSTRAAT 25; 2290; VORSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 486,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse persoonlijke diensten; Taxi's speciale diensten. Products created in CEREMONIEMEESTER CLAES E. were not found.
The main activity of CEREMONIEMEESTER CLAES E. is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CEREMONIEMEESTER CLAES E. is not available. You also can look at reviews of CEREMONIEMEESTER CLAES E., open positions, location of CEREMONIEMEESTER CLAES E. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CEREMONIEMEESTER CLAES E., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CEREMONIEMEESTER CLAES E., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CEREMONIEMEESTER CLAES E., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CEREMONIEMEESTER CLAES E., employees, financial statistics.