RESTAURANT SIRE PYNNOCK

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • RESTAURANT SIRE PYNNOCK
Private companiesGeneral Merchandise Stores • RESTAURANT SIRE PYNNOCK

Contactgegevens RESTAURANT SIRE PYNNOCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT SIRE PYNNOCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT SIRE PYNNOCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOGESCHOOLPLEIN 10; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16202532 (+32-16202532) 16202532 (+32-16202532)

Fax (fax): +32 (83) 858-15-93 +32 (83) 858-15-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT SIRE PYNNOCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT SIRE PYNNOCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT SIRE PYNNOCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT SIRE PYNNOCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT SIRE PYNNOCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT SIRE PYNNOCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT SIRE PYNNOCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT SIRE PYNNOCK
Products information RESTAURANT SIRE PYNNOCK

BTW identificatienummer (tax): BE06501953125
Ondernemingsnummer: 5905120849
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 190,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in RESTAURANT SIRE PYNNOCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse persoonlijke diensten; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT SIRE PYNNOCK
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT SIRE PYNNOCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT SIRE PYNNOCK
Addition kinds of activities for RESTAURANT SIRE PYNNOCK

228201. Naald- en ambachtelijke garens, draaien, wikkelen of spoelen | Needle and handicraft yarns, twisting, winding, or spooling
327499. Kalk, nec | Lime, nec
422500. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage
20130202. Ham, gekookt: uit gekocht vlees | Ham, boiled: from purchased meat
27419905. Patronen, papier: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Patterns, paper: publishing only, not printed on site
33340101. Ingots (primair), aluminium | Ingots (primary), aluminum
38120124. Positie indicatoren voor vliegtuigapparatuur | Position indicators for aircraft equipment

Werken bij RESTAURANT SIRE PYNNOCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT SIRE PYNNOCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT SIRE PYNNOCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT SIRE PYNNOCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers - tijdelijk (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC Glass Europe in Mol is op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling Kempenglas. Deze afdeling produceert beglazing voor de bouwsector. Als productiemedewerker kan je tewerkgesteld worden in verschillende functies: operator aan de automatische snijlijnen of afwerker-binderconditionering. Als operator snijlijn zal je enkel glas snijden en stapelen met een geautomatiseerde installatie, zodanig dat de bestellingen tijdig en conform de kwaliteitsvoorsschriften geproduceerd kunnen worden. Een greep uit het takenpakket: Verrichten van voorbereidende taken, Instellen en bedienen van de snij-installaties volgens snij-programma, Breken en stapelen van glas, Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, Net en op orde houden van de werkplaats. Als afwerker-binder conditionering zal je bokken controleren op juistheid van aantal en kwaliteit en het vervolledigen en binden van bokken.

  • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

  • Technisch operator m/v (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de productiemachines, je bent multi-inzetbaar (verschillende productie afdelingen) - Je zorgt dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen - Je stuurt kleine problemen bij en je kan vlot werken met handgereedschap - Je stelt zelf de machine om - Je zorgt voor het naleven van de interne veiligheid en orde

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Bouwel (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk, Bevel, Bouwel Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoop (met lesvrije dagen) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • Jobstudent zaalmedewerker (M/V) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Ingelmunster zijn we op zoek naar een zaalmedewerker. Er wordt verwacht dat je een sociaal en warm persoon bent, want je staat in voor het onthaal van de klanten, opnemen en bedienen van klanten. Je helpt mee aan de netheid van de zaak. Je helpt mee alles op te ruimen.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Verkoper (M/V) Webdesign regio W/O - Vlaanderen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SITEFIRMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een gedreven verkoper? Is de digitale snelweg jouw passie? Werk jij graag op basis van een scherpe commissie? Dan ben jij misschien wel het team lid waarnaar wij opzoek zijn. Als ervaren verkoper sta je in voor het opstellen en opvolgen van een eigen klantenbestand waarbij je de verschillende producten en diensten van Sitefirma toelicht en gewild maakt bij de klant. Daarbij sta je in als communicatiemedium tussen klant en het development team. Je bent een luisterend oor voor de klant waarna je een oplossing formuleert die de wensen van de klant vervult. Je hebt uitbundig veel interesse in de digitale wereld en blijft actueel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de sector.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT SIRE PYNNOCK in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT SIRE PYNNOCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT SIRE PYNNOCK. Laat een reactie achter voor RESTAURANT SIRE PYNNOCK. RESTAURANT SIRE PYNNOCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT SIRE PYNNOCK. Leave a respond for RESTAURANT SIRE PYNNOCK. RESTAURANT SIRE PYNNOCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT SIRE PYNNOCK op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT SIRE PYNNOCK
Location of RESTAURANT SIRE PYNNOCK on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT SIRE PYNNOCK

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT SIRE PYNNOCK RESTAURANT SIRE PYNNOCK: Travsart SC | RADIO NOSTALGIE | SOLCARLUX | JOZEF ROIJEN | AU PECH? MIGNON

Other related companies as RESTAURANT SIRE PYNNOCK: Travsart SC | RADIO NOSTALGIE | SOLCARLUX | JOZEF ROIJEN | AU PECH? MIGNON

RESTAURANT SIRE PYNNOCK is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT SIRE PYNNOCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06501953125. Het bedrijf RESTAURANT SIRE PYNNOCK bevindt zich op het adres: HOGESCHOOLPLEIN 10; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 190,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse persoonlijke diensten; Restaurants. Producten gemaakt in RESTAURANT SIRE PYNNOCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RESTAURANT SIRE PYNNOCK is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT SIRE PYNNOCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT SIRE PYNNOCK, openstaande posities, locatie van RESTAURANT SIRE PYNNOCK op de kaart.

RESTAURANT SIRE PYNNOCK is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT SIRE PYNNOCK, company assigned to the tax number BE06501953125. The company RESTAURANT SIRE PYNNOCK is located at the address: HOGESCHOOLPLEIN 10; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 190,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse persoonlijke diensten; Restaurants. Products created in RESTAURANT SIRE PYNNOCK were not found.
The main activity of RESTAURANT SIRE PYNNOCK is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT SIRE PYNNOCK is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT SIRE PYNNOCK, open positions, location of RESTAURANT SIRE PYNNOCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT SIRE PYNNOCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT SIRE PYNNOCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT SIRE PYNNOCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT SIRE PYNNOCK, employees, financial statistics.