ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL

Contactgegevens ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Des Commeres 10 6536 Thuin - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-53-31-49 32-71-53-31-49

Fax (fax): 32-71-53-31-61 32-71-53-31-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL
Products information ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04696624755
Ondernemingsnummer: 7012268066
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 143,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mechanical engineering - custom work

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL
(Get full report from official database of BE for ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL
Addition kinds of activities for ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL

267401. Verzending en boodschappentassen of zakken | Shipping and shopping bags or sacks
344304. Plaatwerk voor de metaalbewerking | Plate work for the metalworking trade
502100. Meubilair | Furniture
17999935. Installatie van de aardolieopslagtank, ondergronds | Petroleum storage tank installation, underground
24210203. Houtspaanders, geproduceerd in molen | Wood chips, produced at mill
35590301. Onderhoudsmiddelen voor auto's | Automotive maintenance equipment
39530102. Datum postzegels, hand: rubber of metaal | Date stamps, hand: rubber or metal

Werken bij ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker labeling VASTE LATE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de afdeling labeling. Je werkt elke dag in de late shift, namelijk van 14.12u tot 22.00u. De labeling afdeling is een enthousiast team dat instaat voor: Het etikketeren van prijskaartjes aan kledij Het aanbrengen van wasvoorschriften Uitvoeren van extra controles Op orde houden van het magazijn

  • Planner (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dispatching van technische interventies. Orderverwerking in combinatie met back-up voor de uitgaande facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch onthaal. Je bent verantwoordelijk voor klachtenbehandeling. Je plant de opdrachten in voor de techniekers. Je hebt veel telefonische klantencontact via mail en telefoon. Je bent ook verantwoordelijk voor de facturatie van de verschillende serviceopdrachten.

  • DRINGEND - Operator 5 ploegen (reservestatuut) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het goede verloop van de productie aan de automatische lijn. Je helpt bij het ombouwen van de machine(s). Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je werkt in een 5-ploegensysteem maar start in het reservestatuut (je werkt dus in de ploegen van de collega's die in verlof/ziek zijn).

  • Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een Commerciële Binnendienst Medewerker (m/v) met kennis Duits, voor een korte opdracht van een zestal maanden. Dit is voor onze klant gelegen in de regio van Kortrijk. Verantwoordelijkheden Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk: je staat in voor de klachtenopvolging op de commerciële binnendienst; je biedt administratieve ondersteuning aan de collega's; je geeft orders in en volgt ze op van a tot z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Assistent ploegbaas (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de hal in Lommel zijn we momenteel op zoek naar een assistent ploegbaas in wisselende posten. Je zal helpen instaan voor dagelijkse opvolging en organisatie. Doel van de functie: Het mee leiding geven en coördineren van een team van 6 à 8 operators. Je staat in voor de operationele opvolging van de dagelijkse werkzaamheden en het beheren van het magazijn en de middelen. Je behandelt klachten en lost eventuele problemen op. Je ziet erop toe dat de hal steeds de meest geschikte en veilige werkwijzen hanteert. (5S)

  • Schrijnwerker atelier M/V (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van schrijnwerker atelier krijg je heel wat taken toegewezen:. Hieronder vindt je een greep uit het overzicht: Het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium; Verzagen van profielen en ze versterken; Het werken met de CNC bewerkingsmachine voor de verschillende infrezingen ontwateringen beslagmontage...; Samen steken van profielen en lassen; Verzagen en monteren van glaslatten.

  • Huishoudhulp regio Oosterzele (M/V) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • HUISHOUDHULP (M/V) JABBEKE (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Telecomtechnieker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Als telecomtechnieker wordt u ingeschakeld om het netwerk sneller te maken door het vervangen van componenten in de hoofdkast. De werken vinden steeds buiten plaats, het gebruik van een ladder is in bepaalde gevallen nodig.

  • Monteurs van luchtkanalen (IBO mogelijk!) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Airtech Ventilatie

    Type: Vaste Job

    Airtech ventilatie is een bedrijf opgericht in 1999. Door constant te groeien hebben we altijd onze grenzen kunnen verleggen. Ons bedrijf staat in voor het plaatsen van airco-systemen, brandwerende omkasting, isolatie en het plaatsen van eenvoudige ventilatiekanalen tot complexe ventilatiesystemen en dit zowel in private woningen als in bedrijven, showrooms, ziekenhuizen, industriële gebouwen, enzovoort. Zie ook onze website : http://airtech.be/ Functie Voor diverse werven in Vlaanderen, zijn wij op zoek naar 6 gemotiveerde medewerkers. Je zal helpen bij het monteren van luchtkanalen en het isoleren van leidingen. Ook het lezen van plannen en het plaatsen van luchtgroepen hoort tot je takenpakket. Indien je geen ervaring hebt, leiden wij jou op tot een volwaardige monteur van luchtkanalen via een IBO!

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Psychiat. Ziekenhuis St-Hieron

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn we op zoek naar: KAPPER/KAPSTER samenwerking op zelfstandige basis (1 dag/week)

  • Zaalmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar zaalmedewerkers. Dit voor enkel in de weekends!

Zoek naar antwoorden van ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL. Laat een reactie achter voor ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL. ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL. Leave a respond for ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL. ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL op de google maps. Adres en contacten ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL
Location of ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL on the google maps. Address and contacts of ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL: EDDY DEGRAEVE | Jacquet J-A | LUC TEERLINCK | ENFANTILLAGES | ?T SCHRIJVERKE

Other related companies as ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL: EDDY DEGRAEVE | Jacquet J-A | LUC TEERLINCK | ENFANTILLAGES | ?T SCHRIJVERKE

ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04696624755. Het bedrijf ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL bevindt zich op het adres: R. Des Commeres 10 6536 Thuin - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 143,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mechanical engineering - custom work. Producten gemaakt in ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL, openstaande posities, locatie van ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL op de kaart.

ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL, company assigned to the tax number BE04696624755. The company ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL is located at the address: R. Des Commeres 10 6536 Thuin - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 143,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mechanical engineering - custom work. Products created in ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL were not found.
The main activity of ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL is not available. You also can look at reviews of ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL, open positions, location of ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETABLISSEMENTS FRANCOIS SPRL, employees, financial statistics.