FOYER CULTUREL

Contactgegevens FOYER CULTUREL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOYER CULTUREL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOYER CULTUREL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 17; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23544766 (+32-23544766) 23544766 (+32-23544766)

Fax (fax): +32 (57) 588-86-66 +32 (57) 588-86-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOYER CULTUREL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOYER CULTUREL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOYER CULTUREL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOYER CULTUREL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOYER CULTUREL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOYER CULTUREL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOYER CULTUREL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOYER CULTUREL
Products information FOYER CULTUREL

BTW identificatienummer (tax): BE04714752197
Ondernemingsnummer: 1390014648
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 558,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in FOYER CULTUREL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen; Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOYER CULTUREL
(Get full report from official database of BE for FOYER CULTUREL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOYER CULTUREL
Addition kinds of activities for FOYER CULTUREL

519102. Diervoeders | Animal feeds
735904. Verhuur van vliegtuigen en vrachtwagens | Aircraft and industrial truck rental services
07519901. Feedlot schoonmaakdiensten | Feedlot cleaning services
10310202. Smithsoniet mijnbouw | Smithsonite mining
24999906. Koeltorens, hout- of hout- en plaatmetaalcombinatie | Cooling towers, wood or wood and sheet metal combination
36790100. Elektronische schakelingen | Electronic circuits
52110100. Lumber producten | Lumber products
54619900. Retail bakkerijen, nec | Retail bakeries, nec
87480301. Radioconsultant | Radio consultant

Werken bij FOYER CULTUREL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOYER CULTUREL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOYER CULTUREL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOYER CULTUREL. Looking for open vacancies in other companies

  • GRONDWERKER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handlanger grondwerker instaan voor mee te helpen in een team voor het verzorgen van grondwerken, wegeniswerken, afbraakwerken, saneringswerken, betonwerken, ... Allround zal je dus instaan voor verschillende taken en verantwoordelijkheden op de werf.

  • Magazijnier grondstoffen M/V in Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afhankelijk van de nood van de organisatie zal je worden ingeschakeld als magazijnier grondstoffen of magazijnier productie. Als magazijnier grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het afroepen van de vereiste hoeveelheden bulkgrondstoffen. Daarnaast sta je in voor het ontvangen, controleren, stockeren en intern distribueren van grondstoffen. Wanneer je wordt ingeschakeld als magazijnier productie ben je verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producten vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder vb. bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen. Buiten de dag uren ben je verantwoordelijke voor het samenstellen en het verzend klaarmaken van paletten met afgewerkte producten teneinde een tijdige uitlevering aan klanten te realiseren.

  • Chauffeur C/CE regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een uitdaging als chauffeur C/CE? Job als chauffeur regio Houthalen met uren 's morgens Fysiek werk schrikt jou niet af? Ja!? Dan heb ik de job voor jou als chauffeur C/CE bij Renewi in Houthalen om rolcontainers op te halen. Hierbij ga je langs bij particulieren en bedrijven in de regio. Renewi is marktleider in de Benelux op het gebied van recycling en afvalmanagement. De firma is ook actief in het buitenland. Als chauffeur kan je dus een mooie wending geven aan je carrière bij deze onderneming.

  • Elektromechanicien - 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in productie van openmond zakken met PE-film, zijn wij op zoek naar een elektromechanicien. Omschrijving: Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Bij storing koppel je jouw PC aan het PLC systeem en ga je op zoek naar het probleem Het vervangen van frequentiesturingen Het instellen van de parameters van de drives Je informeert jouw verantwoordelijke m.b.t. kritieke punten en dringend uit te voeren herstellen Samen met jou verantwoordelijke zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je staat in voor orde en netheid in het atelier Je formuleert waar mogelijk voorstellen tot verbetering Bijstaan en helpen bij de uitvoering van grote projecten in samenspraak met de verantwoordelijke

  • HIGH POTENTIAL COMMERCIAL CUSTOMER SERVICE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internationaal bedrijf Reeds ervaring binnen Customer Service Goede Franse kennis Ben je op zoek naar een functie in een internationale groep? Heb je ervaring als customer service medewerker en met Franstalige klanten? Kom je graag terecht in een zeer dynamische en hechte groep? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken wij uit naar een customer service medewerker met een vlotte kennis van het Frans. Je zal terechtkomen in een internationale groep, die geëvolueerd is naar een unieke en servicegericht bedrijf. Zij tellen meer dan 25 dynamische medewerkers in hun filiaal in Deurne, met een totaal van 180 medewerkers wereldwijd. In deze functie beheer je volledig zelfstandig een klantenportefeuille, een mix van Franstalige en Nederlandstalige klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van deskundig advies aan klanten in allerlei sectoren. Aan de hand van een klantenanalyse bel je met klanten om de continuïteit van de verkooporders en leveringen te bevorderen. Je krijgt vragen die je klantgericht oplost en het verdere beheer van de bestellingen op jou neemt van A tot Z, waarbij je een nauwe samenwerking aangaat met interne afdelingen. Daarnaast speel je in op eventuele commerciële opportuniteiten bij jouw klanten. Kortom, een zeer afwisselende vacature.

  • Ervaren procesoperator (M/V) - Chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector is Actief Interim op zoek naar een ervaren procesoperator voor het bewaken van het geautomatiseerde productieproces. Als operator bij deze bioraffinaderij zal jij instaan voor een nauwkeurige aansturing, opvolging en optimalisatie van het productieproces. Bij afwijkingen in het proces zoek jij naar oplossingen! Jij neemt stalen, analyseert deze en voert ook controlerondes uit. Bovendien ben jij technisch aangelegd en zal jij ook instaan voor kleine onderhoudswerken. Je komt terecht in een volcontinu ploegensysteem.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • POETSHULP Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp om te poetsen in Mechelen en omstreken. Je bent bereid je te verplaatsen, bij voorkeur met je eigen auto. Ervaring is vereist.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Blasius-Boekel (SINT-BLASIUS-BOEKEL)

    Regio: SINT-BLASIUS-BOEKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student Zwemmer (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Help je graag hulpbehoevende mensen? Zwem je graag? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken een student die 1 namiddag per week met Patrick, een persoon die zich in een rolstoel verplaatst, wil gaan zwemmen. Jouw namiddag zal er als volgt uitzien: - Je wordt om 13u verwacht bij Patrick thuis in Wondelgem - Je wacht samen met hem op de taxi om naar het zwembad te gaan - Je rijdt mee met de taxi naar het zwembad - Je helpt Patrick met het aantrekken van zijn zwemkledij - Je zwemt samen met hem - Je helpt Patrick met het aankleden na het zwemmen - Je wacht samen met hem in het zwembad tot de taxi er is - Je bent rond 17u terug in Wondelgem Voor en na het zwemmen wordt er nog een drankje voorzien.

  • Flexijob winkelmedewerker bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    We zoeken mensen die willen werken in de verkoop in de bakkerij. Je kan u vrij maken in de week of in het weekend en bent flexibel naar uren toe. Uren zijn bespreekbaar!

Zoek naar antwoorden van FOYER CULTUREL in sociale netwerken
Look for responds of FOYER CULTUREL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOYER CULTUREL. Laat een reactie achter voor FOYER CULTUREL. FOYER CULTUREL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOYER CULTUREL. Leave a respond for FOYER CULTUREL. FOYER CULTUREL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOYER CULTUREL op de google maps. Adres en contacten FOYER CULTUREL
Location of FOYER CULTUREL on the google maps. Address and contacts of FOYER CULTUREL

Andere gerelateerde bedrijven als come FOYER CULTUREL FOYER CULTUREL: ANTWERPS DISTRIBUTIE CENTRUM | BEL-FRESH | MARCHEURS DU VAL DE VERNE | A.D.C. SCHEEN | N. GIJSELINCK

Other related companies as FOYER CULTUREL: ANTWERPS DISTRIBUTIE CENTRUM | BEL-FRESH | MARCHEURS DU VAL DE VERNE | A.D.C. SCHEEN | N. GIJSELINCK

FOYER CULTUREL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOYER CULTUREL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04714752197. Het bedrijf FOYER CULTUREL bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 17; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 558,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen; Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in FOYER CULTUREL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FOYER CULTUREL is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOYER CULTUREL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOYER CULTUREL, openstaande posities, locatie van FOYER CULTUREL op de kaart.

FOYER CULTUREL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOYER CULTUREL, company assigned to the tax number BE04714752197. The company FOYER CULTUREL is located at the address: RUE DE LA STATION 17; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 558,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen; Zalen voor culturele evenementen. Products created in FOYER CULTUREL were not found.
The main activity of FOYER CULTUREL is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FOYER CULTUREL is not available. You also can look at reviews of FOYER CULTUREL, open positions, location of FOYER CULTUREL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOYER CULTUREL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOYER CULTUREL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOYER CULTUREL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOYER CULTUREL, employees, financial statistics.