CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE
Private companiesTextile Mill Products • CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE

Contactgegevens CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELLIARDSTRAAT 23A; 1040; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22303283 (+32-22303283) 22303283 (+32-22303283)

Fax (fax): +32 (9) 284-37-63 +32 (9) 284-37-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE
Products information CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE02007446289
Ondernemingsnummer: 8428680419
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen; Krantenuitgeverijen; Tijdschriftenuitgeverijen; Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE
(Get full report from official database of BE for CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE
Addition kinds of activities for CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE

343300. Verwarmingsapparatuur, behalve elektrisch | Heating equipment, except electric
14599907. Pinite mijnbouw | Pinite mining
22599900. Breiwerkfabrieken, nec, nec | Knitting mills, nec, nec
35599936. Watch rate recorders | Watch rate recorders
36690106. Rookmelders | Smoke detectors
76929903. Gebarsten casting reparatie | Cracked casting repair

Werken bij CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste late ploeg (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote, gekende en internationale klant gelegen te Diegem zijn wij op zoek naar magazijniers (m/v) voor de vaste late ploeg. Dit voor lange termijn. Je taken: Orderpicken van kleine en grote stukken mbv scanner en papier; - Mezanine: kleine stukjes moeten in bakjes gelegd worden - Gelijkvloers: grote paletten voornamelijk met de HT De orderpicking verloopt op basis van codes Nauwkeurigheid is hierin ontzettend belangrijk

  • Productiearbeider 3 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwevegem zoeken we dringend medewerkers voor de poederlakafdeling. Je bent actief in een grote productie van metalen afsluitingen. Je taken: stukken monteren, op- en afnemen van de afsluitingen aan de poederlaklijn.

  • Chaufeur C dagritten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportfirma in Diepenbeek zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Je krijgt een vaste regio toegewezen met als doel een goede klantenrelatie op te bouwen. Je staat in voor het vervoer van goederen naar Antwerpen vanuit Genk. Je belevert zelfstandig de goederen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) dagploeg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch familiebedrijf die gespecialiseerd is in de productie van prefab betonproducten zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker:Wat zijn jouw taken? Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud, mechanisch als elektrisch, aan ons machinepark. Onderhouden en herstellen van productievormen. Maken van stalen mallen.

  • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PWA/DCO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

  • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 24 u per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag, donderdag en vrijdag in dit gastgezin en dit telkens in de voormiddag .Op vrijdag (en een nog vrij te kiezen andere dag) werkt u een volle dag. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Inventaris 15/10 en 16/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Bijlesgever wiskunde (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Deurne Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

  • Verkoopsmedewerker-leercontract (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: JBC

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerd persoon. Na je opleiding kom je op een afdeling waar je verder je capaciteiten ontwikkelt. Je taak bestaat uit het op orde houden van de winkel, inleggen van nieuwe goederen, klanten helpen en kassawerk. Als zaakvoerder met lerarenopleiding zorg ik ervoor dat mijn team je een degelijke opleiding en opvolging geeft.

Zoek naar antwoorden van CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE in sociale netwerken
Look for responds of CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE. Laat een reactie achter voor CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE. CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE. Leave a respond for CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE. CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE op de google maps. Adres en contacten CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE
Location of CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE on the google maps. Address and contacts of CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE: FRITERIE ROYALE | FRANCOIS DE BUEGER | ZAKENKANTOOR WILMS | De Valkenaere K | Bechet M

Other related companies as CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE: FRITERIE ROYALE | FRANCOIS DE BUEGER | ZAKENKANTOOR WILMS | De Valkenaere K | Bechet M

CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02007446289. Het bedrijf CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE bevindt zich op het adres: BELLIARDSTRAAT 23A; 1040; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 473,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen; Krantenuitgeverijen; Tijdschriftenuitgeverijen; Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE, openstaande posities, locatie van CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE op de kaart.

CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE, company assigned to the tax number BE02007446289. The company CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE is located at the address: BELLIARDSTRAAT 23A; 1040; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 473,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen; Krantenuitgeverijen; Tijdschriftenuitgeverijen; Zalen voor culturele evenementen. Products created in CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE were not found.
The main activity of CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE is not available. You also can look at reviews of CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE, open positions, location of CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONSEIL DE LA JEUNESSE CATOLIQUE, employees, financial statistics.