MAISON DES JEUNES DE NOH

Contactgegevens MAISON DES JEUNES DE NOH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON DES JEUNES DE NOH: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON DES JEUNES DE NOH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEIZEGEMSTRAAT 131; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22795941 (+32-22795941) 22795941 (+32-22795941)

Fax (fax): +32 (61) 189-10-29 +32 (61) 189-10-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON DES JEUNES DE NOH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON DES JEUNES DE NOH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON DES JEUNES DE NOH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON DES JEUNES DE NOH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON DES JEUNES DE NOH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON DES JEUNES DE NOH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON DES JEUNES DE NOH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON DES JEUNES DE NOH
Products information MAISON DES JEUNES DE NOH

BTW identificatienummer (tax): BE09737426757
Ondernemingsnummer: 2781707763
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in MAISON DES JEUNES DE NOH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON DES JEUNES DE NOH
(Get full report from official database of BE for MAISON DES JEUNES DE NOH)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON DES JEUNES DE NOH
Addition kinds of activities for MAISON DES JEUNES DE NOH

07510100. Vee diensten | Cattle services
20990801. Noedels, ongekookt: verpakt met andere ingrediënten | Noodles, uncooked: packaged with other ingredients
25140600. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
30899926. Auto-onderdelen, plastic | Automotive parts, plastic
73899908. Kosmetische kits, montage en verpakking | Cosmetic kits, assembling and packaging

Werken bij MAISON DES JEUNES DE NOH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON DES JEUNES DE NOH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON DES JEUNES DE NOH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON DES JEUNES DE NOH. Looking for open vacancies in other companies

 • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

 • monteur/polierder m/v (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  kennis lassen cnc instellen mechanische vormingstechnieken automechanica is een pluspunt (indien achtergrond metaal basis kennis is dit ook voldoende) u kan fysiek werk aan u hebt ervaring in polieren frezen boren u kan zelfstandig en ordelijk werken u hebt inzicht naar oplossingen ..

 • Shift leader / process operator m/v (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In deze functie sta je in voor de gehele procesinstallatie. Je krijgt & neemt de verantwoordelijkheid over de ganse productieplant & stuurt 2 assistent-operatoren aan. In de controlekamer monitor jij de verschillende procesparameters (ongeveer 30 % van je tijd) en je stelt waar nodig corrigerende acties. Door je logisch-technisch inzicht ben je in staat om de oorzaken van storingen of afwijkingen te achterhalen. Je grijpt in via de procescomputers of je gaat ter plaatse om de storing manueel te verhelpen. Naast het uitvoeren van de operationele taken denk je mee na over mogelijke verbeteringen op (proces)technisch gebied of qua werkmethodes. Verder zorg je mee voor de logistiek op de werkvloer. Je bent flexibel in taken, en werkt mee met de hulparbeiders.

 • Tekenaar betonelementen / betonconstructies (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het tekenen van de productietekeningen van onze prefab betonelementen/betonconstructies Je maakt ze klaar voor productie. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en opvolging van de dossiers.

 • Arbeider / Handlanger (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een vleesverwerkend bedrijf, zijn wij op zoek naar een productiearbeider regio Herenthout.  Je staat in voor het verpakken van vlees. Je werkt met een dieptrekmachine. Je begint dagelijks om 4 uur 's morgens te werken tot 13 uur. 

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio ZULTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (voltijds) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

 • JOBSTUDENTEN (ADL-Assistentie) MECHELEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: PEGODE

  Type: Studentenjob

  ADL-Assistentie tijdens het weekend of in de vakanties je staat mee in met de medewerkers om ondersteuning te bieden bij cliënten die zelfstandig wonen in de wijk. Je werkt op vraag en instructie van de cliënt d.mv een oproepsysteem.. Je biedt assistentie bij activiteiten van het dagelijks leven (ADL) die de persoon omwille van zijn fysieke beperking niet zelfstandig kan uitvoeren. Bijvoorbeeld: maaltijdassistentie en assistentie bij huishoudelijke taken, verzorgingstaken, assistentie bij toiletmomenten en bij het aan- en uitkleden, assistentie bij transfers in de woning en in de onmiddellijke omgeving van de woning,….

 • Polyvalent medewerker (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

  Type: Studentenjob

  Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou je ervan om mee te werken aan een evenement? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een bedrijf regio Lebbeke zijn wij op zoek naar polyvalent medewerkers. Deze medewekers zullen meehelpen met de voorbereiding van verschillende evenementen. Hierbij zal je instaan voor het opbouwen van podia, zal je tafels en stoelen klaarzetten en zorg je ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht om het evenement in goede banen te leiden.

 • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

  Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

 • Trainer Frans (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van MAISON DES JEUNES DE NOH in sociale netwerken
Look for responds of MAISON DES JEUNES DE NOH in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON DES JEUNES DE NOH. Laat een reactie achter voor MAISON DES JEUNES DE NOH. MAISON DES JEUNES DE NOH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON DES JEUNES DE NOH. Leave a respond for MAISON DES JEUNES DE NOH. MAISON DES JEUNES DE NOH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON DES JEUNES DE NOH op de google maps. Adres en contacten MAISON DES JEUNES DE NOH
Location of MAISON DES JEUNES DE NOH on the google maps. Address and contacts of MAISON DES JEUNES DE NOH

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON DES JEUNES DE NOH MAISON DES JEUNES DE NOH: KELDOR | Laeremans Ramen BVBA | FJ Creations | J M COUVREUR | LOUIS WEYERS

Other related companies as MAISON DES JEUNES DE NOH: KELDOR | Laeremans Ramen BVBA | FJ Creations | J M COUVREUR | LOUIS WEYERS

MAISON DES JEUNES DE NOH is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON DES JEUNES DE NOH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09737426757. Het bedrijf MAISON DES JEUNES DE NOH bevindt zich op het adres: BEIZEGEMSTRAAT 131; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in MAISON DES JEUNES DE NOH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON DES JEUNES DE NOH is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON DES JEUNES DE NOH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON DES JEUNES DE NOH, openstaande posities, locatie van MAISON DES JEUNES DE NOH op de kaart.

MAISON DES JEUNES DE NOH is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON DES JEUNES DE NOH, company assigned to the tax number BE09737426757. The company MAISON DES JEUNES DE NOH is located at the address: BEIZEGEMSTRAAT 131; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in MAISON DES JEUNES DE NOH were not found.
The main activity of MAISON DES JEUNES DE NOH is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON DES JEUNES DE NOH is not available. You also can look at reviews of MAISON DES JEUNES DE NOH, open positions, location of MAISON DES JEUNES DE NOH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON DES JEUNES DE NOH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON DES JEUNES DE NOH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON DES JEUNES DE NOH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON DES JEUNES DE NOH, employees, financial statistics.