M.J.T. ESPACE JEUNES

Contactgegevens M.J.T. ESPACE JEUNES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.J.T. ESPACE JEUNES: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.J.T. ESPACE JEUNES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WATERLOO 182; 5002; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81729361 (+32-81729361) 81729361 (+32-81729361)

Fax (fax): +32 (9) 901-94-85 +32 (9) 901-94-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.J.T. ESPACE JEUNES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.J.T. ESPACE JEUNES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.J.T. ESPACE JEUNES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.J.T. ESPACE JEUNES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.J.T. ESPACE JEUNES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.J.T. ESPACE JEUNES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.J.T. ESPACE JEUNES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.J.T. ESPACE JEUNES
Products information M.J.T. ESPACE JEUNES

BTW identificatienummer (tax): BE04147857666
Ondernemingsnummer: 3758666992
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in M.J.T. ESPACE JEUNES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.J.T. ESPACE JEUNES
(Get full report from official database of BE for M.J.T. ESPACE JEUNES)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.J.T. ESPACE JEUNES
Addition kinds of activities for M.J.T. ESPACE JEUNES

835100. Kinderopvangdiensten | Child day care services
963199. Regeling, beheer van nutsbedrijven, nec | Regulation, administration of utilities, nec
01619900. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
14590100. Klei, behalve kaolien en bal | Clays, except kaolin and ball
16290403. Rock verwijderen | Rock removal
30691101. Borstels, rubber | Brushes, rubber
79419901. Manager van individuele professionele atleten | Manager of individual professional athletes

Werken bij M.J.T. ESPACE JEUNES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.J.T. ESPACE JEUNES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.J.T. ESPACE JEUNES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.J.T. ESPACE JEUNES. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur B magazijn (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Chauffeur B / magazijnier zal je instaan voor het ondersteunen in de winterwissels. Concreet sta je in voor de transporten, het laden en ontladen van camions op 3 sites en de stockage in de magazijnen

 • Tijdelijk monteur m/v (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een internationaal bedrijf in Kontich zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs m/v - Je monteert onderdelen volgens vastgelegde plannen - Je sluit bekabeling aan op constructies - Je voert een eindcontrole uit op de correcte montage

 • Dakwerkers schuine en platte daken (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Beveren, een bedrijf gespecialiseerd in platte en schuine daken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde dakwerkers. Een eerste ervaring is een vereiste. Ben je op zoek naar een stabiele en dynamische werkgever? Meld je dan nu aan !

 • Schrijnwerker Interieur (m/v) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker met CNC kennis.  Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van maatwerk keukens en badkamers Werken met particulieren, projectontwikkelaars, architecten en interieurarchitecten

 • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

  Regio: MUNKZWALM

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: IM PRESS

  Type: Studentenjob

  Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

 • adjunct hoofdverpleegkundige (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: RVT AVONDVREDE

  Type: Vaste Job

  De Adjunct-Hoofdverpleegkundige is gedeeltelijk vrijgesteld om de Hoofdverpleegkundige te ondersteunen in de vormgeving, coördinatie en optimalisatie van het totale zorgpakket op de afdeling

 • SAP Hybris Customer Engagement Consultant (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten. Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Hybris Customer Engagement Consultant. Je maakt deel uit van onze project teams, die uitdagende Cloud Sales, Service en Marketing projecten neerzetten. Samen met jouw team ben je als SAP Hybris – Customer Engagement Consultant in staat om de complexe business noden en wensen om te zetten in werkbare designoplossingen. Door een methodische aanpak en op basis van veel communicatie en interactie met collega’s en klanten ben je in staat een state-of-the-art oplossing af te leveren. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

 • Mechanieker vrachtwagen (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: RETIE TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele mechanieker die instaat voor het dagelijks onderhoud en reparaties van ons wagenpark. Deze bestaat uit vrachtwagens en opleggers .

 • DOCENT FRANS (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS BENELUX

  Type: Zelfstandige activiteit

  dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

 • Technieker Industriële Fotovoltaïsche Installaties (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: EOLUZ

  Type: Werfreserve

  Als service technieker voer je dagelijks, aan de hand van een planning, herstellingen en preventief onderhoud uit op zonne-installaties bij onze contractuele klanten. Dit houdt in dat je defecte installaties terug op orde stelt (bvb. omvormers herstellen/ vervangen, monitoringsproblemen aanpakken, bedrading en/of panelen inspecteren, ... Na iedere interventie geef je feedback via een gedetailleerd werkverslag. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het jaarlijks preventief onderhoud. Dit houdt in dat je alle elementen van een installatie (omvormers, elektrische kast, bedrading, enz…) grondig nakijkt, schoonmaakt, en eventueel vervang je versleten en/of defecte onderdelen

Zoek naar antwoorden van M.J.T. ESPACE JEUNES in sociale netwerken
Look for responds of M.J.T. ESPACE JEUNES in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.J.T. ESPACE JEUNES. Laat een reactie achter voor M.J.T. ESPACE JEUNES. M.J.T. ESPACE JEUNES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.J.T. ESPACE JEUNES. Leave a respond for M.J.T. ESPACE JEUNES. M.J.T. ESPACE JEUNES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.J.T. ESPACE JEUNES op de google maps. Adres en contacten M.J.T. ESPACE JEUNES
Location of M.J.T. ESPACE JEUNES on the google maps. Address and contacts of M.J.T. ESPACE JEUNES

Andere gerelateerde bedrijven als come M.J.T. ESPACE JEUNES M.J.T. ESPACE JEUNES: SAMMY DE SNOECK | Van Tulder P | VRIJE BASISSCHOOL | P. BERTIN | Moutury J P

Other related companies as M.J.T. ESPACE JEUNES: SAMMY DE SNOECK | Van Tulder P | VRIJE BASISSCHOOL | P. BERTIN | Moutury J P

M.J.T. ESPACE JEUNES is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.J.T. ESPACE JEUNES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04147857666. Het bedrijf M.J.T. ESPACE JEUNES bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WATERLOO 182; 5002; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 602,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in M.J.T. ESPACE JEUNES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.J.T. ESPACE JEUNES is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.J.T. ESPACE JEUNES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.J.T. ESPACE JEUNES, openstaande posities, locatie van M.J.T. ESPACE JEUNES op de kaart.

M.J.T. ESPACE JEUNES is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.J.T. ESPACE JEUNES, company assigned to the tax number BE04147857666. The company M.J.T. ESPACE JEUNES is located at the address: CHAUSS?E DE WATERLOO 182; 5002; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 602,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in M.J.T. ESPACE JEUNES were not found.
The main activity of M.J.T. ESPACE JEUNES is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of M.J.T. ESPACE JEUNES is not available. You also can look at reviews of M.J.T. ESPACE JEUNES, open positions, location of M.J.T. ESPACE JEUNES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.J.T. ESPACE JEUNES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.J.T. ESPACE JEUNES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.J.T. ESPACE JEUNES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.J.T. ESPACE JEUNES, employees, financial statistics.