M.J. NOTRE COIN QUARTIER

Contactgegevens M.J. NOTRE COIN QUARTIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.J. NOTRE COIN QUARTIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.J. NOTRE COIN QUARTIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BONNEVIESTRAAT 40; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24107631 (+32-24107631) 24107631 (+32-24107631)

Fax (fax): +32 (53) 178-96-10 +32 (53) 178-96-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.J. NOTRE COIN QUARTIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.J. NOTRE COIN QUARTIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.J. NOTRE COIN QUARTIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.J. NOTRE COIN QUARTIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.J. NOTRE COIN QUARTIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.J. NOTRE COIN QUARTIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.J. NOTRE COIN QUARTIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.J. NOTRE COIN QUARTIER
Products information M.J. NOTRE COIN QUARTIER

BTW identificatienummer (tax): BE01439178466
Ondernemingsnummer: 9041442871
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in M.J. NOTRE COIN QUARTIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.J. NOTRE COIN QUARTIER
(Get full report from official database of BE for M.J. NOTRE COIN QUARTIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.J. NOTRE COIN QUARTIER
Addition kinds of activities for M.J. NOTRE COIN QUARTIER

2022. Kaas; | Cheese; natural and processed
393104. Messinginstrumenten en onderdelen | Brass instruments and parts
33130101. Ferromanganese, niet in hoogovens gemaakt | Ferromanganese, not made in blast furnaces
38430104. Burs, tandheelkunde | Burs, dental
78220300. Filmafbeelding | Motion picture distribution

Werken bij M.J. NOTRE COIN QUARTIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.J. NOTRE COIN QUARTIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.J. NOTRE COIN QUARTIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.J. NOTRE COIN QUARTIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Zager metaalarbeider twee ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar een metaalarbeider/zager in twee ploegen. Je zaagt metalen profielen op maat, kan goed planlezen en hebt ervaring met een heftruck.

 • TIJDELIJK BEDIENDE HULPBOEKHOUDING (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij gaan op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding voor een gekend bedrijf regio Waregem. Je takenpakket omvat: – Bestelbonnen opmaken, orderbevestigingen opvolgen, facturatie controleren, stock controleren,.. – Aankoopfacturen inputten – Stock en aankoopfacturen nacalculeren – Contracten onderaannemers opmaken – Rapporteren van aankoop – Allround administratie zoals klassement, telefonie,..

 • UNICEF - HR ADMINISTRATION & PAYROLL OFFICER (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je staat autonoom in voor de uitvoering en coördinatie van de volledige personeelsadministratie: Het beheer van de personeelsdossiers (arbeidsovereenkomsten, vakantie-en afwezigheidsaanvragen, loopbaanonderbrekingen, sociale documenten, rapporteringen en statistieken,e.a.m...); Tijdige en correcte loonadsministratie in samenwerking met het sociaal secretariaat evenals de jaarlijkse (sociale & fiscale) afsluiting; Administratieve ondersteuning & begeleiding van het project over de herziening van de arbeidsvoorwaarden, Ondersteuning van de HR Manager bij de verschillende opdrachten/projecten, zoals o.a. bij aanwervingen : Opmaken en publiceren van vacatures op verschillende websites Beantwoorden en opvolgen van spontane sollicitaties Organiseren van afspraken bij functiebeschrijvingen/evaluaties, e.a.m.... Bedrijfsprofiel: Unicef België is op zoek naar een gedreven HR Administration & Payroll Officer gedurende één jaar.

 • All Round Vessel Planner (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrif in de Waaslandhaven is AGO op zoek naar een Vessel Planner. In deze functie bouw je een diepgaande operationele kennis op van operaties in de maritieme wereld en het havengebeuren. - Voorbereiding van de lossing en lading van container en RO-schepen - Opstellen van gedetailleerde los- en laadplannen per schip - Aanspreekpunt van Ceelbazen en foremannen - Creëren van een gedetailleerd vertrekplan voor de volgende haven - Opmaken van de yard-en lichterplanning

 • Calculator (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Tielt zijn we op zoek naar een calculator

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Oud-Heverlee - Haasrode (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoegaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEGAARDEN)

  Regio: HOEGAARDEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

  Type: Dienstenchequebaan

  Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Beveren is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

 • Jobstudent (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

 • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van M.J. NOTRE COIN QUARTIER in sociale netwerken
Look for responds of M.J. NOTRE COIN QUARTIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.J. NOTRE COIN QUARTIER. Laat een reactie achter voor M.J. NOTRE COIN QUARTIER. M.J. NOTRE COIN QUARTIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.J. NOTRE COIN QUARTIER. Leave a respond for M.J. NOTRE COIN QUARTIER. M.J. NOTRE COIN QUARTIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.J. NOTRE COIN QUARTIER op de google maps. Adres en contacten M.J. NOTRE COIN QUARTIER
Location of M.J. NOTRE COIN QUARTIER on the google maps. Address and contacts of M.J. NOTRE COIN QUARTIER

Andere gerelateerde bedrijven als come M.J. NOTRE COIN QUARTIER M.J. NOTRE COIN QUARTIER: DIERICKX SPORTSCHOENEN | W. SCHAEKERS | LEOPOLD GEERTS | KAMPMANN-LEMBREGHTS MARCEL | Oosterlinck SA

Other related companies as M.J. NOTRE COIN QUARTIER: DIERICKX SPORTSCHOENEN | W. SCHAEKERS | LEOPOLD GEERTS | KAMPMANN-LEMBREGHTS MARCEL | Oosterlinck SA

M.J. NOTRE COIN QUARTIER is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.J. NOTRE COIN QUARTIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01439178466. Het bedrijf M.J. NOTRE COIN QUARTIER bevindt zich op het adres: BONNEVIESTRAAT 40; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 546,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in M.J. NOTRE COIN QUARTIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.J. NOTRE COIN QUARTIER is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.J. NOTRE COIN QUARTIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.J. NOTRE COIN QUARTIER, openstaande posities, locatie van M.J. NOTRE COIN QUARTIER op de kaart.

M.J. NOTRE COIN QUARTIER is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.J. NOTRE COIN QUARTIER, company assigned to the tax number BE01439178466. The company M.J. NOTRE COIN QUARTIER is located at the address: BONNEVIESTRAAT 40; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 546,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in M.J. NOTRE COIN QUARTIER were not found.
The main activity of M.J. NOTRE COIN QUARTIER is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of M.J. NOTRE COIN QUARTIER is not available. You also can look at reviews of M.J. NOTRE COIN QUARTIER, open positions, location of M.J. NOTRE COIN QUARTIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.J. NOTRE COIN QUARTIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.J. NOTRE COIN QUARTIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.J. NOTRE COIN QUARTIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.J. NOTRE COIN QUARTIER, employees, financial statistics.