M.J. DES VENNES

Contactgegevens M.J. DES VENNES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.J. DES VENNES: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.J. DES VENNES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LONDRES 16; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43431016 (+32-43431016) 43431016 (+32-43431016)

Fax (fax): +32 (61) 547-87-25 +32 (61) 547-87-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.J. DES VENNES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.J. DES VENNES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.J. DES VENNES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.J. DES VENNES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.J. DES VENNES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.J. DES VENNES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.J. DES VENNES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.J. DES VENNES
Products information M.J. DES VENNES

BTW identificatienummer (tax): BE06187194824
Ondernemingsnummer: 1255157470
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in M.J. DES VENNES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.J. DES VENNES
(Get full report from official database of BE for M.J. DES VENNES)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.J. DES VENNES
Addition kinds of activities for M.J. DES VENNES

571900. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings
821104. Speciaal onderwijs | Specialty education
01339902. Suikerriet boerderij | Sugarcane farm
17990203. Coating van metalen structuren op bouwplaats | Coating of metal structures at construction site
20529900. Koekjes en crackers, nec | Cookies and crackers, nec
20769905. Palm kernel olie | Palm kernel oil
26310502. Stencil board | Stencil board
30210102. Laarzen, plastic | Boots, plastic
39140504. Bestek, roestvrij staal | Flatware, stainless steel

Werken bij M.J. DES VENNES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.J. DES VENNES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.J. DES VENNES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.J. DES VENNES. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Medewerker | Goede kennis Duits | Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de customer service? Spreek jij vloeiend Duits, ben jij klantgericht en een ware teamplayer? Wij hebben de ideale opportuniteit voor jou. Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming te Lommel, zoeken wij momenteel een communicatieve customer service medewerker met een grondige kennis van het Duits! Takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten; Je voorziet hen van de nodige informatie in verband met de producten; Je behandelt de inkomende klachten en voorziet een oplossing; Je registreert de klachten in het systeem en handelt deze volledig af; Je verwerkt orders tegen het vooropgestelde tijdstip; Je bent ook verantwoordelijk voor voorraadbeheer en geeft deze door aan de Planning; Je bereidt de facturatie voor, controleert en verstuurt ze; Je doet ook de volledige agendabeheer, plant afspraken in en communiceert deze naar de nodige afdelingen; Je zorgt ervoor dat alles administratief correct verwerkt is. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

 • CHAUFFEUR C NATIONALE EXPRESSDIENST (REKKEM)

  Regio: REKKEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een goede kennis van het Nederlands of het Frans. Je beschikt over een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Mensen die net hun rijbewijs C behaald hebben zijn zeker welkom om te solliciteren! Je hebt een passie voor de job als chauffeur en je bent een voorbeeldchauffeur. Je bent stressbestendig en een initiatiefnemer. Je kan je flexibel opstellen bij gevallen van overmacht. Je bent bereid om uit te slapen als de werksituatie dat vereist. ELKE SOLLICITATIE WORDT STEEDS DISCREET BEHANDELD.

 • Orderpicker (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

 • Lasser-monteerders (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote speler binnen de bussen en industriële voertuigen sector zoeken we gemotiveerde monteur-lassers! Tot je takkenpakket behoort: - Het monteren van onderdelen voor autobussen en industriële voertuigen, hiervoor baseer je je op een technisch plan - Lassen van constructies (halfautomaat, puntlassen of ketellassen) Praktisch: - Optie vast na positieve evaluatie - Je werkt in een 2-ploegensysteem, of in dagregime

 • Houtbewerker/Interieurbouwer CNC (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een passie voor interieurbouw; Ben je graag creatief en actief bezig; Heb je kennis van en ervaring met verschillende materialen en ben je een echte team speler; Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je wordt ingeschakeld in het atelier: Interieurplannen lezen voor binnendeuren en meubels; Programmeren en uitvoeren van zaag-en maatwerkopdrachten met onze CNC-gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine; Uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je gaat mee op verplaatsing: Je vertrekt vanuit het bedrijf voor projecten over gans België. Je bent flexibel om, indien je op verplaatsing werkt, te vertrekken om 06h00.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Uikhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UIKHOVEN)

  Regio: UIKHOVEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ham – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Meerhout (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: CKG DON BOSCO

  Type: Studentenjob

  -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

 • Zelfstandige uitbater binnenspeeltuin (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: SOVAGA NV

  Type: Zelfstandige activiteit

  De volledige zelfstandige uitbating van een binnenspeeltuin met eet-en drinkgelegendheid via een handelshuurcontract.

 • Lesgever blind typen - Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Flexijob

  Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 15:45 tot 16:45 in Kontich.

Zoek naar antwoorden van M.J. DES VENNES in sociale netwerken
Look for responds of M.J. DES VENNES in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.J. DES VENNES. Laat een reactie achter voor M.J. DES VENNES. M.J. DES VENNES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.J. DES VENNES. Leave a respond for M.J. DES VENNES. M.J. DES VENNES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.J. DES VENNES op de google maps. Adres en contacten M.J. DES VENNES
Location of M.J. DES VENNES on the google maps. Address and contacts of M.J. DES VENNES

Andere gerelateerde bedrijven als come M.J. DES VENNES M.J. DES VENNES: MAISON HEMSON | ATELIER | DE MILIEUBOOT | Govaerts Danielle | Froment Claudine

Other related companies as M.J. DES VENNES: MAISON HEMSON | ATELIER | DE MILIEUBOOT | Govaerts Danielle | Froment Claudine

M.J. DES VENNES is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.J. DES VENNES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06187194824. Het bedrijf M.J. DES VENNES bevindt zich op het adres: RUE DE LONDRES 16; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 477,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in M.J. DES VENNES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.J. DES VENNES is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.J. DES VENNES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.J. DES VENNES, openstaande posities, locatie van M.J. DES VENNES op de kaart.

M.J. DES VENNES is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.J. DES VENNES, company assigned to the tax number BE06187194824. The company M.J. DES VENNES is located at the address: RUE DE LONDRES 16; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 477,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in M.J. DES VENNES were not found.
The main activity of M.J. DES VENNES is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of M.J. DES VENNES is not available. You also can look at reviews of M.J. DES VENNES, open positions, location of M.J. DES VENNES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.J. DES VENNES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.J. DES VENNES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.J. DES VENNES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.J. DES VENNES, employees, financial statistics.