M.J. DE VIROINVAL

Contactgegevens M.J. DE VIROINVAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.J. DE VIROINVAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.J. DE VIROINVAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE REVIN 15; 5670; VIROINVAL, België

Telefoon (phone): 60399277 (+32-60399277) 60399277 (+32-60399277)

Fax (fax): +32 (15) 119-51-73 +32 (15) 119-51-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.J. DE VIROINVAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.J. DE VIROINVAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.J. DE VIROINVAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.J. DE VIROINVAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.J. DE VIROINVAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.J. DE VIROINVAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.J. DE VIROINVAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.J. DE VIROINVAL
Products information M.J. DE VIROINVAL

BTW identificatienummer (tax): BE09031280517
Ondernemingsnummer: 1703125000
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in M.J. DE VIROINVAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.J. DE VIROINVAL
(Get full report from official database of BE for M.J. DE VIROINVAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.J. DE VIROINVAL
Addition kinds of activities for M.J. DE VIROINVAL

238900. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
572299. Huishoudelijke apparaten winkels, nec | Household appliance stores, nec
15429905. Stadionbouw | Stadium construction
32610105. Handdoekhouders, glanzend china | Towel bar holders, vitreous china
34490101. Bars, betonversterking: vervaardigd staal | Bars, concrete reinforcing: fabricated steel
87419900. Beheer diensten, nec | Management services, nec

Werken bij M.J. DE VIROINVAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.J. DE VIROINVAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.J. DE VIROINVAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.J. DE VIROINVAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief medewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw voornaamste taken • Je voert de orderbevestigingen in het ERP systeem in en actualiseert de leveringsschema’s; • Je communiceert met leveranciers over de openstaande bestellingen; • Je klasseert (digitaal) de orders, de orderbevestigingen, de prijslijsten en de contracten; • Je voert de prijslijsten en commerciële afspraken in het ERP systeem in; • Je verwerkt de vragen van de interne klanten (over stockbreuk, levertermijn, kwaliteitsproblemen, …); • Je beheert de interne en externe aankoopmailboxen; • Je lost de facturatieproblemen samen met de leveranciersboekhouding en de leverancier(s) op; • Je verwerkt de geplande aankooporders van een reeks specifieke categorieën zoals bureelmateriaal; bevestigingsmaterialen, verpakkingsmateriaal, …; • Je rapporteert rechtstreeks aan de Aankoopmanager;

 • Ervaren steenkapper (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

 • Bijverdienste als koerman (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een transportbedrijf uit Poperinge zoeken wij naar een medewerker om op zaterdag te helpen op de koer bij het schoonmaken van de vrachtwagens. Je rijdt de vrachtwagens door de carwash en werkt ook met de hogedrukreiniger om sommige onderdelen handmatig proper te maken.

 • CHAUFFEUR CE DENDERMONDE M/V (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportfirma in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor nationale distributie. Je doet 2-3 ritten per dag en je staat mee in voor het laden en lossen met een elektrisch transpallet.

 • Magazijnier (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

 • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek - 16u in 1 gezin (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Hasselt ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp die een druk bezet gezin in Diepenbeek wil bijstaan in hun prive-woning voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen, opruimen, voorbereidend kookwerk...op vier voormiddagen per week voor een totaal van ongeveer 16u per week. (Eventueel aan te vullen met andere gezinnen in de namiddagen indien meer uren gewenst dan 16u per week)

 • student September (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

  Type: Studentenjob

  We zijn zeer dringend op zoek naar een student minimum bachelor niveau voor de maand september. administratieve taken

 • Jobstudent tuinbouw (VELDEGEM)

  Regio: VELDEGEM

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Voor een tuinbouwbedrijf te Veldegem zijn we op zoek naar een jobstudent om mee te helpen eind augustus en september. Takenpakket: U gaat mee op baan en helpt mee met o.a. vegen, groenafval in zakken doen,...

 • student (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

 • Financieel Analist (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: MARTENS & BRIJS

  Type: Vaste Job

  Je houdt de vinger aan de pols bij onze dochterondernemingen. Hierbij kijk je met een kritisch oog naar hun financiële resultaten. Je beoordeelt deze op volledigheid en nauwkeurigheid. Je bent voortdurend waakzaam en je anticipeert op mogelijke problemen. Je stelt hierbij kritische vragen. Verder zorg jij er voor dat de dochterondernemingen tijdig rapporteren. Hierbij voorzie jij de nodige opleidingen en schrijf jij procedures uit voor de dochterondernemingen, zodat zij op een uniforme en gestroomlijnde manier de nodige rapportages en consolidaties kunnen voorzien. Je staat de Manager, de Algemene Boekhouding en de Dienst Rapportage bij als het gaat over consolidatie van de groepsresultaten. Je helpt mee aan de voorbereidingen van de maandelijkse LVD managementrapportering en de driemaandelijkse Raad van Bestuur. Je kent de dossiers tot in de puntjes en kan snel schakelen bij vragen. De selectie en de implementatie van een nieuwe rapportagesoftware rond consolidatie en financiën is volop aan de gang. Je hebt geen schrik om je schouders hieronder te steken en mee na te denken om dit project te optimaliseren. Je houdt je bezig met de voorbereiding en de budgettering van de investeringsaanvragen. Per project voorzie je een overzicht van de kredieten, de uitgaven en de budgetteringen. Waar nodig spring je bij in financiële en boekhoudkundige projecten van de collega’s. Je ondersteunt hen ook bij dagelijkse taken. Je zal in deze rol ook de nodige opleiding en ondersteuning krijgen zodat jij op termijn back-up bent bij managementrapportage en kostenberekeningen van LVD. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financieel Directeur.

 • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Beringen-Tessenderlo (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

 • Onderzoeker/ster Klantentevredenheid (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: CERTUP

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een tweetalige deeltijdse onderzoeker/ster met interesse voor klantentevredenheid en de markt van opleiding & consulting. Je functie - Autonoom telefonische kwaliteitsonderzoeken uitvoeren, volgens het Qfor-kwaliteitsmodel met ClientScan bij organisaties die diensten aanbieden op vlak van opleiding en consulting. - Een tevredenheidsonderzoek op basis van het Qfor-kwaliteitsmodel betekent concreet: een kwalitatief open en gestructureerd telefoongesprek, waarin de tevredenheid van de klant in kaart wordt gebracht; online registratie van de onderzoekinformatie en de resultaten; briefing aan de kwaliteitsauditor. De ideale kandidaat is hoger opgeleid. een professional, al dan niet met ervaring in klantentevredenheidsonderzoeken of telefonische enquêtes. perfect tweetalig en vlot communicatief. luistervaardig en objectief. flexibel, met een gezonde nieuwsgierigheid en een open geest. zelfstandig en respecteert deadlines. werkt vlot met een pc. onmiddellijk beschikbaar tijdens de werkuren.

Zoek naar antwoorden van M.J. DE VIROINVAL in sociale netwerken
Look for responds of M.J. DE VIROINVAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.J. DE VIROINVAL. Laat een reactie achter voor M.J. DE VIROINVAL. M.J. DE VIROINVAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.J. DE VIROINVAL. Leave a respond for M.J. DE VIROINVAL. M.J. DE VIROINVAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.J. DE VIROINVAL op de google maps. Adres en contacten M.J. DE VIROINVAL
Location of M.J. DE VIROINVAL on the google maps. Address and contacts of M.J. DE VIROINVAL

Andere gerelateerde bedrijven als come M.J. DE VIROINVAL M.J. DE VIROINVAL: FLTRIPLACO NV | Kristien | IMPRIME EXPRESS WALLONIE | Boone nv Hydro Elektro | AU BON PETIT GOSSET

Other related companies as M.J. DE VIROINVAL: FLTRIPLACO NV | Kristien | IMPRIME EXPRESS WALLONIE | Boone nv Hydro Elektro | AU BON PETIT GOSSET

M.J. DE VIROINVAL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.J. DE VIROINVAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09031280517. Het bedrijf M.J. DE VIROINVAL bevindt zich op het adres: RUE DE REVIN 15; 5670; VIROINVAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 856,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in M.J. DE VIROINVAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.J. DE VIROINVAL is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.J. DE VIROINVAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.J. DE VIROINVAL, openstaande posities, locatie van M.J. DE VIROINVAL op de kaart.

M.J. DE VIROINVAL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.J. DE VIROINVAL, company assigned to the tax number BE09031280517. The company M.J. DE VIROINVAL is located at the address: RUE DE REVIN 15; 5670; VIROINVAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 856,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in M.J. DE VIROINVAL were not found.
The main activity of M.J. DE VIROINVAL is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M.J. DE VIROINVAL is not available. You also can look at reviews of M.J. DE VIROINVAL, open positions, location of M.J. DE VIROINVAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.J. DE VIROINVAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.J. DE VIROINVAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.J. DE VIROINVAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.J. DE VIROINVAL, employees, financial statistics.