M.J. DE HODIMONT

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • M.J. DE HODIMONT
Private companiesTextile Mill Products • M.J. DE HODIMONT

Contactgegevens M.J. DE HODIMONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.J. DE HODIMONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.J. DE HODIMONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA MONTAGNE 83; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87332716 (+32-87332716) 87332716 (+32-87332716)

Fax (fax): +32 (2) 459-87-49 +32 (2) 459-87-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.J. DE HODIMONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.J. DE HODIMONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.J. DE HODIMONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.J. DE HODIMONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.J. DE HODIMONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.J. DE HODIMONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.J. DE HODIMONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.J. DE HODIMONT
Products information M.J. DE HODIMONT

BTW identificatienummer (tax): BE09356750488
Ondernemingsnummer: 3849029541
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in M.J. DE HODIMONT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.J. DE HODIMONT
(Get full report from official database of BE for M.J. DE HODIMONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.J. DE HODIMONT
Addition kinds of activities for M.J. DE HODIMONT

22620205. Preshrinking: synthetische vezel- en zijdenweefsels | Preshrinking: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
32119904. Opaliserend glas, plat | Opalescent glass, flat
32699904. Papierartikelen, aardewerk | Stationery articles, pottery
36779900. Elektronische spoelen en transformatoren, nec | Electronic coils and transformers, nec
38450101. Audiologische apparatuur, electromedical | Audiological equipment, electromedical
42120400. Verhuizen diensten | Moving services
50870600. Begraafplaats en begraafplaats directeur apparatuur en benodigdheden | Cemetery and funeral director's equipment and supplies

Werken bij M.J. DE HODIMONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.J. DE HODIMONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.J. DE HODIMONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.J. DE HODIMONT. Looking for open vacancies in other companies

 • Lader/Sorteerder Avondshift m/v) - DHL Aviation (STEENOKKERZEEL)

  Regio: STEENOKKERZEEL

  Bedrijf: Start People Tienen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als lader/losser vervul je een logistieke functie bij DHL in een gloednieuw gebouw op de luchthaven op BruCargo. Als magazijnmedewerker zal je bij DHL Aviation mee instaan om de goederen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met en transportband die in de laadruimte komt. Vervolgens gaan de goederen via een transportband naar de specifieke afdelingen. Hier moeten dan opnieuw pakketten gestapeld worden in containers die dan opnieuw kunnen vertrekken per vliegtuig of per vrachtwagen. Je werkt met een handscanner/computer. Eveneens is een kwaliteitscontrole één van uw verantwoordelijkheden. De werkplek (locaties, gangen) moeten ten alle tijde netjes gehouden worden. Afval, zoals karton en plastic, opruimen en sorteren volgens de aangewezen procedures. Op een juiste en veilige manier gebruik maken van je scanner en veiligheidsmes op de werkplaats.

 • Tijdelijk Administratief Bediende (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - U beheert de inkomende mails en post - U verwerkt de audit rapporten - U stelt de interne communicaties op met betrekking tot de procedures en richtlijnen - U plant meetings in - U ondersteunt de het team bij het uitvoeren van algemene administratieve taken

 • Auto mecanicien (LOTENHULLE)

  Regio: LOTENHULLE

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij afgestudeerd in de richting autotechnieken of heb je ervaring als mecanicien van auto's? We zoeken een mecanicien voor een garage in de regio van Nevele / Aalter Taken als mecanicien sta je in voor de onderhoudswerken en kleine en grote herstellingen. * als mecanicien voer je de werken professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Okegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OKEGEM)

  Regio: OKEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK in de periode van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Studentenjob

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

 • Promomedewerker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een vlotte persoon (regulier of student) om te werken als promomedewerker voor een doe-het-zelf zaak. Je promoot de puntenkaart op zaterdagen aan de inkom van de winkel. Je spreekt dus de binnenkomende klanten aan en vraagt of ze deze puntenkaart hebben. Zo niet, geef je hierover uitleg en maak je onmiddellijk de kaart aan (gratis). Je registreert de kaart in het systeem adhv hun emailadres. Er staat een pc en stand aan de inkom van de winkel. Je werkt op zaterdagen tussen 10u en 17u.

 • MONTEUR / RIGGER (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor het uitvoeren van diverse montage- en demontage werkzaamheden (montages en uitlijnen van motoren, pompen en leidingen) Je zal werkbonnen invullen en deze bezorgen aan de administratiedienst Je zorgt ervoor dat het benodigde materiaal tijdig aanwezig is Je zal eventuele defecten en gebreken rapporteren     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Vlaamse multinational en wereldwijd gekend, gespecialiseerd in het verplaatsen van lasten met uitzonderlijke afmetingen en gewicht. Ter versterking van het team is het bedrijf op zoek naar een Monteur / Rigger.

 • (jr) Enterprise Architect (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Tri-ICT

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze (jr) Enterprise Architect. Als architect ga je aan de slag in grote en kleine projecten om samen met onze klant business systemen en processen te definiëren en te verbeteren; Je levert methodologieën, processen en een governance-kader aan aan onze klanten; Je doet projecten op basis van expertise, vaardigheden en ambitie; Je bent in staat te rapporteren aan Executive levels bij klanten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Brussel of Antwerpen of Gent

 • tai chi instructeur (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde tai chi instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Poetsvrouw/onthaal (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: BO-NESS

  Type: Flexijob

  Wij zoeken iemand om in onze prive sauna en b&b gasten te ontvangen en de units te poetsen Heb jij een goed voorkomen en zorg je dat onze units en kamers er perfect uitzien dan ben jij misschien onze toekomstige medewerkster

Zoek naar antwoorden van M.J. DE HODIMONT in sociale netwerken
Look for responds of M.J. DE HODIMONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.J. DE HODIMONT. Laat een reactie achter voor M.J. DE HODIMONT. M.J. DE HODIMONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.J. DE HODIMONT. Leave a respond for M.J. DE HODIMONT. M.J. DE HODIMONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.J. DE HODIMONT op de google maps. Adres en contacten M.J. DE HODIMONT
Location of M.J. DE HODIMONT on the google maps. Address and contacts of M.J. DE HODIMONT

Andere gerelateerde bedrijven als come M.J. DE HODIMONT M.J. DE HODIMONT: BABA SUN | FA. DE LIM | VAN THOURNHOUT | Central&east europe consultancy | PAUL RENDERS

Other related companies as M.J. DE HODIMONT: BABA SUN | FA. DE LIM | VAN THOURNHOUT | Central&east europe consultancy | PAUL RENDERS

M.J. DE HODIMONT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.J. DE HODIMONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09356750488. Het bedrijf M.J. DE HODIMONT bevindt zich op het adres: RUE DE LA MONTAGNE 83; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in M.J. DE HODIMONT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.J. DE HODIMONT is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.J. DE HODIMONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.J. DE HODIMONT, openstaande posities, locatie van M.J. DE HODIMONT op de kaart.

M.J. DE HODIMONT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.J. DE HODIMONT, company assigned to the tax number BE09356750488. The company M.J. DE HODIMONT is located at the address: RUE DE LA MONTAGNE 83; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in M.J. DE HODIMONT were not found.
The main activity of M.J. DE HODIMONT is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of M.J. DE HODIMONT is not available. You also can look at reviews of M.J. DE HODIMONT, open positions, location of M.J. DE HODIMONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.J. DE HODIMONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.J. DE HODIMONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.J. DE HODIMONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.J. DE HODIMONT, employees, financial statistics.