M.J. DE COURCELLES

Contactgegevens M.J. DE COURCELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.J. DE COURCELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.J. DE COURCELLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PHILIPPE MONNOYER 46; 6180; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71456687 (+32-71456687) 71456687 (+32-71456687)

Fax (fax): +32 (19) 413-94-38 +32 (19) 413-94-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.J. DE COURCELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.J. DE COURCELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.J. DE COURCELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.J. DE COURCELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.J. DE COURCELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.J. DE COURCELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.J. DE COURCELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.J. DE COURCELLES
Products information M.J. DE COURCELLES

BTW identificatienummer (tax): BE03945159912
Ondernemingsnummer: 1989318847
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 107,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in M.J. DE COURCELLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.J. DE COURCELLES
(Get full report from official database of BE for M.J. DE COURCELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.J. DE COURCELLES
Addition kinds of activities for M.J. DE COURCELLES

3579. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
34950000. Draadveren | Wire springs
36459908. Wandlampen | Wall lamps
50470306. Gehoorapparaten | Hearing aids
50940201. munten | Coins
72219900. Fotografische studio's, portret, nec | Photographic studios, portrait, nec
76290301. Lamp reparatie en montage | Lamp repair and mounting

Werken bij M.J. DE COURCELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.J. DE COURCELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.J. DE COURCELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.J. DE COURCELLES. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegleider (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

 • Poetshulp regio Aarschot - Betekom (BETEKOM)

  Regio: BETEKOM

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO KOEKELARE - ICHTEGEM) (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: VZW BLINK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in de regio Veldegem - Zedelgem - Koekelare & Ichtegem. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio en die over een wagen beschikt.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

 • gyproc plaatser (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: LUMA GYPROC

  Type: Vaste Job

  Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

 • Sales/Verkoop regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Verisure

  Type: Vaste Job

  Heb jij gevoel voor sales, ben je mens- en resultaatgericht? Heb je altijd al een mooie carrière willen opbouwen bij een multinational? Dit is je kans! Wil jij onderdeel uitmaken van dé marktleider van alarmsystemen in Europa? Onze 10.000 medewerkers in 14 landen hebben al 2,5 miljoen klanten geholpen aan een veiliger en onbezorgd gevoel. Voor de regio Brugge zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste mensen die bereid zijn om te leren. Sales ervaring is geen vereiste.

 • Productieverantwoordelijke (m/v) - dagwerk (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Vaste Job

  Voor een gekende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een hands-on productiemedewerker. De firma is actief in het bedrukken van promomateriaal, geschenken,... Na een inloopperiode waarbij je de machines en de werking leert kennen, neem je de leiding over op de werkvloer. Doel is om de rechtstreekse schakel te worden tussen productie en de zaakvoerder. Het is dus de bedoeling om: - collega's te helpen en aan te sturen - kwaliteitscontrole van de geproduceerde producten - werk verdelen - dagelijks overdracht te doen aan de zaakvoerder, rapporteren via Excel - leiding te geven - personeel en productie planning op te maken - ...

 • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ZOEMZOEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

 • Boekhoudkundig en fiscaal accountant (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1662805-inline.html?cid=Partner_VDAB DBM – Tax & Accounting, accountantskantoor, zoekt Boekhoudkundig en fiscaal accountant (M/V), voor een voltijdse of deeltijdse samenwerking Behandelen en opvolgen van de boekhoudkundige dossiers van vennootschappen en Vzw’s Voorbereiden en opstellen van de btw-aangiften Voorbereiden van de aangiften in de Venn. B en van de aangiften PB Contacten met de klanten en fiscale administraties

 • Néerlandophone ayant des bases en français (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  ABC LANGUES est une école de langues située idéalement tout proche du rond point Montgomery. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage de la langue par l'auto-hypnose. *******Tâches: L'école ABC Langues recherche des néerlandophones pour un travail en tant qu¿indépendant complémentaire, un (pré)-pensionné ou toute personne qui travaillerait avec SMART ou un autre organisme de paiement. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage par l'auto-hypnose. Cette technique est apprise à l'élève avant de débuter les cours de langues avec son professeur. Vous n'avez aucun travail à fournir en dehors de l'école (ni préparations ni corrections), les syllabus à partir desquels vous enseignerez sont apportés par l'école. L'école est ouverte en semaine de 9h à 21h et le samedi de 9h30 à 15h30. Il s¿agit d¿un travail flexible. Vous travaillez selon vos disponibilités, les cours se donnent par module de trois heures. Veuillez prendre contact au 02.736.74.36 ou 0474.32.44.59 afin de fixer un rendez-vous.

Zoek naar antwoorden van M.J. DE COURCELLES in sociale netwerken
Look for responds of M.J. DE COURCELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.J. DE COURCELLES. Laat een reactie achter voor M.J. DE COURCELLES. M.J. DE COURCELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.J. DE COURCELLES. Leave a respond for M.J. DE COURCELLES. M.J. DE COURCELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.J. DE COURCELLES op de google maps. Adres en contacten M.J. DE COURCELLES
Location of M.J. DE COURCELLES on the google maps. Address and contacts of M.J. DE COURCELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come M.J. DE COURCELLES M.J. DE COURCELLES: Vandenhoven | Mechels Woonbureau | NANCY DE GROOTE | KWALAM | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

Other related companies as M.J. DE COURCELLES: Vandenhoven | Mechels Woonbureau | NANCY DE GROOTE | KWALAM | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

M.J. DE COURCELLES is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.J. DE COURCELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03945159912. Het bedrijf M.J. DE COURCELLES bevindt zich op het adres: RUE PHILIPPE MONNOYER 46; 6180; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 107,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in M.J. DE COURCELLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.J. DE COURCELLES is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.J. DE COURCELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.J. DE COURCELLES, openstaande posities, locatie van M.J. DE COURCELLES op de kaart.

M.J. DE COURCELLES is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.J. DE COURCELLES, company assigned to the tax number BE03945159912. The company M.J. DE COURCELLES is located at the address: RUE PHILIPPE MONNOYER 46; 6180; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 107,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in M.J. DE COURCELLES were not found.
The main activity of M.J. DE COURCELLES is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of M.J. DE COURCELLES is not available. You also can look at reviews of M.J. DE COURCELLES, open positions, location of M.J. DE COURCELLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.J. DE COURCELLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.J. DE COURCELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.J. DE COURCELLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.J. DE COURCELLES, employees, financial statistics.