LES ETAPES DE LA ROUTE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • LES ETAPES DE LA ROUTE
Private companiesRailroad Transportation • LES ETAPES DE LA ROUTE

Contactgegevens LES ETAPES DE LA ROUTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES ETAPES DE LA ROUTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES ETAPES DE LA ROUTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE G. BERNIER 4; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26464308 (+32-26464308) 26464308 (+32-26464308)

Fax (fax): +32 (58) 265-62-59 +32 (58) 265-62-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES ETAPES DE LA ROUTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES ETAPES DE LA ROUTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES ETAPES DE LA ROUTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES ETAPES DE LA ROUTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES ETAPES DE LA ROUTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES ETAPES DE LA ROUTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES ETAPES DE LA ROUTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES ETAPES DE LA ROUTE
Products information LES ETAPES DE LA ROUTE

BTW identificatienummer (tax): BE01218902587
Ondernemingsnummer: 9996704101
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in LES ETAPES DE LA ROUTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES ETAPES DE LA ROUTE
(Get full report from official database of BE for LES ETAPES DE LA ROUTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES ETAPES DE LA ROUTE
Addition kinds of activities for LES ETAPES DE LA ROUTE

635102. Fidelity verzekering | Fidelity insurance
29110301. Zure olie | Acid oil
33569900. Non-ferro rollen en tekenen, nec, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec, nec
50940201. munten | Coins
56619900. Schoenenwinkels, nec | Shoe stores, nec
65410000. Titel abstracte kantoren | Title abstract offices

Werken bij LES ETAPES DE LA ROUTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES ETAPES DE LA ROUTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES ETAPES DE LA ROUTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES ETAPES DE LA ROUTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Arbeider wegsignalisatie - rijbewijs C (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwbedrijf in Wommelgem zijn we op zoek naar een plaatser wegsignalisatie bij wegenwerken. Je vertrekt 's ochtends met de vrachtwagen vanuit het magazijn naar de werf waar je zal instaan voor het manueel plaatsen van wegsignalisatie. Hard werken en lange dagen schrikken je niet af.

 • Commerciële binnendienstmedewerker (6 maanden) (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Hoeselt, actief in technisch gereedschap en systemen, zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Je takenpakket bestaat uit klantenondersteuning, het verwerken van bestellingen in SAP, het verwerken van projectorders en klachtenbehandeling. Daarnaast sta je in voor de afhandeling en opvolging van offertes en de opvolging van de levertermijnen. Je biedt eveneens verkoopsondersteuning aan de buitendienst en doet zelf ook aan telefonische verkoop. Je vormt als het ware de spil tussen de klant, de buitendienst en de interne en externe leveranciers. Je werkt voltijds in daguren.

 • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Momenteel zijn wij dringend op zoek naar iemand in de regio DE PINTE/SINT-MARTENS-LATEM

 • productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

 • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

 • jobstudent 18+ (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: t-interim Menen

  Type: Studentenjob

  Je zult de winkel op orde houden en de kledij op een correctie manier etaleren / plooien Je zult de klanten adviseren en helpen aan de kassa / paskamers

 • Jobstudent Inventaris 15/10 en 16/10 (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Studentenjob

  Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

 • LADER / LOSSER - Shift vrij te kiezen (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers. Je maakt hierbij gebruik van allerlei hulpmiddelen die het werk ergonomisch verlichten. Je werkt op de luchthaven waar veiligheid en security heel belangrijk zijn. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke klant te zaventem zijn wij op zoek naar Lader/Lossers.

 • Instrumentist - verpleegkundige (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: KLINIEK BEAUCARE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verpleegkundige in privékliniek voor plastische chirurgie, die zowel instrumenteert bij chirurg, omloop is als pre- en postoperatief patiënten begleidt. Mogelijkheid om te werken op zelfstandige basis.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

 • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

  Type: Flexijob

  WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

Zoek naar antwoorden van LES ETAPES DE LA ROUTE in sociale netwerken
Look for responds of LES ETAPES DE LA ROUTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES ETAPES DE LA ROUTE. Laat een reactie achter voor LES ETAPES DE LA ROUTE. LES ETAPES DE LA ROUTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES ETAPES DE LA ROUTE. Leave a respond for LES ETAPES DE LA ROUTE. LES ETAPES DE LA ROUTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES ETAPES DE LA ROUTE op de google maps. Adres en contacten LES ETAPES DE LA ROUTE
Location of LES ETAPES DE LA ROUTE on the google maps. Address and contacts of LES ETAPES DE LA ROUTE

Andere gerelateerde bedrijven als come LES ETAPES DE LA ROUTE LES ETAPES DE LA ROUTE: NEUHAUS | D. & P. MOTORS | MAISON LEGHAIT | DRAVO | CITYTAX

Other related companies as LES ETAPES DE LA ROUTE: NEUHAUS | D. & P. MOTORS | MAISON LEGHAIT | DRAVO | CITYTAX

LES ETAPES DE LA ROUTE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES ETAPES DE LA ROUTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01218902587. Het bedrijf LES ETAPES DE LA ROUTE bevindt zich op het adres: AVENUE G. BERNIER 4; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in LES ETAPES DE LA ROUTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES ETAPES DE LA ROUTE is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES ETAPES DE LA ROUTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES ETAPES DE LA ROUTE, openstaande posities, locatie van LES ETAPES DE LA ROUTE op de kaart.

LES ETAPES DE LA ROUTE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES ETAPES DE LA ROUTE, company assigned to the tax number BE01218902587. The company LES ETAPES DE LA ROUTE is located at the address: AVENUE G. BERNIER 4; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in LES ETAPES DE LA ROUTE were not found.
The main activity of LES ETAPES DE LA ROUTE is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LES ETAPES DE LA ROUTE is not available. You also can look at reviews of LES ETAPES DE LA ROUTE, open positions, location of LES ETAPES DE LA ROUTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES ETAPES DE LA ROUTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES ETAPES DE LA ROUTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES ETAPES DE LA ROUTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES ETAPES DE LA ROUTE, employees, financial statistics.