KAJ SINT-TRUIDEN

Contactgegevens KAJ SINT-TRUIDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAJ SINT-TRUIDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAJ SINT-TRUIDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUERENGAETSTRAAT 2 B3; 3570; ALKEN, België

Telefoon (phone): 11316213 (+32-11316213) 11316213 (+32-11316213)

Fax (fax): +32 (59) 165-73-63 +32 (59) 165-73-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAJ SINT-TRUIDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAJ SINT-TRUIDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAJ SINT-TRUIDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAJ SINT-TRUIDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAJ SINT-TRUIDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAJ SINT-TRUIDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAJ SINT-TRUIDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAJ SINT-TRUIDEN
Products information KAJ SINT-TRUIDEN

BTW identificatienummer (tax): BE04232727050
Ondernemingsnummer: 6072662353
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in KAJ SINT-TRUIDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAJ SINT-TRUIDEN
(Get full report from official database of BE for KAJ SINT-TRUIDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAJ SINT-TRUIDEN
Addition kinds of activities for KAJ SINT-TRUIDEN

3826. Analytische instrumenten | Analytical instruments
358504. Onderdelen voor verwarming, koeling en koelapparatuur | Parts for heating, cooling, and refrigerating equipment
32510202. Bouw van tegels, klei | Building tile, clay
42260000. Speciale opslag en opslag, nec | Special warehousing and storage, nec
61629905. Hypotheekbedrijven, stedelijk | Mortgage companies, urban

Werken bij KAJ SINT-TRUIDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAJ SINT-TRUIDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAJ SINT-TRUIDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAJ SINT-TRUIDEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur 2 ploegen (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalbedrijf in Ninove zoeken wij gemotiveerde heftruckchauffeurs. Je staat in voor het wegzetten van afgewerkte producten. Je hebt bij voorkeur ervaring met lange stukken (meer dan 3meter)

 • Operator ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator bij ArcelorMittal sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opvolgen van een deel van het proces. Onze operators hebben voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Als operator zal je worden tewerkgesteld in één van de afwerking afdelingen binnen ArcelorMittal Gent en dit in shiften (6-14 uur, 14-22 uur en 22-06 uur).

 • Kwaliteitscontroleur (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je takenpakket: - kwaliteitscontrole van de binnenkomende goederen - kwaliteitscontrole van de afgewerkte stukken - verpakking en verzending van de afgewerkte stukken

 • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Rumbeke , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dit gezin is op zoek naar iemand die 8 u op de donderdag kan gaan poetsen & strijken.Er is een klein hondje aanwezig.Ruime parking voor de woning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

 • COMMERCIEEL VASTGOEDMEDEWERKER (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: SURCONNEX

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar commerciële talenten voor ons vastgoedkantoor (www.surbuilt.be). Je hoofdtaak bestaat hoofdzakelijk uit telefonische prospectie, intakegesprekken te voeren bij de klanten thuis met het oog op het binnenhalen van een verkoopopdracht. Je tracht ook uw opgebouwde portefeuille van panden te verkopen. Hierbij wordt u administratief ondersteund door het kantoor.

 • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Vaste Job

  - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

 • Production Engineer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Ausy, a Randstad company

  Type: Vaste Job

  Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces. Dit kader je natuurlijk altijd binnen de gestelde kaders rond veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je taak is voornamelijk het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product- en procesproblemen. Bijkomend ben je de spilfiguur tussen productie- en engineersactiviteiten door het consequent leren van ervaringen uit het verleden en deze te vertalen in verbetervoorstellen voor proces en/of product.

 • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

 • Productieleider (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Euro Engineering

  Type: Vaste Job

  Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van KAJ SINT-TRUIDEN in sociale netwerken
Look for responds of KAJ SINT-TRUIDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAJ SINT-TRUIDEN. Laat een reactie achter voor KAJ SINT-TRUIDEN. KAJ SINT-TRUIDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAJ SINT-TRUIDEN. Leave a respond for KAJ SINT-TRUIDEN. KAJ SINT-TRUIDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAJ SINT-TRUIDEN op de google maps. Adres en contacten KAJ SINT-TRUIDEN
Location of KAJ SINT-TRUIDEN on the google maps. Address and contacts of KAJ SINT-TRUIDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KAJ SINT-TRUIDEN KAJ SINT-TRUIDEN: COIFFURE NOUVELLE VAGUE | Acee Meubles SPRL | Berghen Rene nv NV | GOESSENS ET FILS | De Boel Decor

Other related companies as KAJ SINT-TRUIDEN: COIFFURE NOUVELLE VAGUE | Acee Meubles SPRL | Berghen Rene nv NV | GOESSENS ET FILS | De Boel Decor

KAJ SINT-TRUIDEN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAJ SINT-TRUIDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04232727050. Het bedrijf KAJ SINT-TRUIDEN bevindt zich op het adres: DUERENGAETSTRAAT 2 B3; 3570; ALKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 398,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in KAJ SINT-TRUIDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KAJ SINT-TRUIDEN is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAJ SINT-TRUIDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAJ SINT-TRUIDEN, openstaande posities, locatie van KAJ SINT-TRUIDEN op de kaart.

KAJ SINT-TRUIDEN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAJ SINT-TRUIDEN, company assigned to the tax number BE04232727050. The company KAJ SINT-TRUIDEN is located at the address: DUERENGAETSTRAAT 2 B3; 3570; ALKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 398,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in KAJ SINT-TRUIDEN were not found.
The main activity of KAJ SINT-TRUIDEN is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KAJ SINT-TRUIDEN is not available. You also can look at reviews of KAJ SINT-TRUIDEN, open positions, location of KAJ SINT-TRUIDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAJ SINT-TRUIDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAJ SINT-TRUIDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAJ SINT-TRUIDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAJ SINT-TRUIDEN, employees, financial statistics.