JONGSOCIALISTEN

Contactgegevens JONGSOCIALISTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JONGSOCIALISTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JONGSOCIALISTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GAGELVELDENSTRAAT 11; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36470364 (+32-36470364) 36470364 (+32-36470364)

Fax (fax): +32 (16) 381-66-17 +32 (16) 381-66-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JONGSOCIALISTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JONGSOCIALISTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JONGSOCIALISTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JONGSOCIALISTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JONGSOCIALISTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JONGSOCIALISTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JONGSOCIALISTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JONGSOCIALISTEN
Products information JONGSOCIALISTEN

BTW identificatienummer (tax): BE07160308837
Ondernemingsnummer: 7078735351
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 604,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in JONGSOCIALISTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JONGSOCIALISTEN
(Get full report from official database of BE for JONGSOCIALISTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JONGSOCIALISTEN
Addition kinds of activities for JONGSOCIALISTEN

2038. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
321103. Bouwglas | Construction glass
342902. Sleutels, sloten en bijbehorende hardware | Keys, locks, and related hardware
20959902. Koffie roosteren (behalve groothandelaars) | Coffee roasting (except by wholesale grocers)
35899907. Zandstralen apparatuur | Sandblasting equipment
57220202. Elektrische huishoudelijke apparaten, grote | Electric household appliances, major
80499904. Pedicure | Chiropodist

Werken bij JONGSOCIALISTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JONGSOCIALISTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JONGSOCIALISTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JONGSOCIALISTEN. Looking for open vacancies in other companies

 • POETSHULP REGIO MENEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beschikt over een geldig rijbewijs B dit om naar de verschillende werkplaatsen te rijden. Je hebt minstens 6 maand als professionele poetshulp gewerkt. Je zal voor deze opdracht samenwerken met een Franstalige collega een goede kennis van het Frans is hierbij aangewezen. Je bent bereid om op te starten om 5.30u 's morgens. Je kan je flexibel opstellen op vlak van beschikbaarheid.

 • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

 • Administratief Assistent Dispachting (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Hulshout zoeken we iemand met kennis van transport voor het invoeren van transportorders, het controleren van de orders , het maken van laad en losafspraken en de opvolging van leveranciers. Ook verwijs je telefonische inkomende berichten door naar de juiste contactpersoon.

 • Callcentermedewerkers (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een jong callcenter in Zaventem zijn wij op zoek naar 10 Nederlandstalige callagents. Je beheert de agenda's van de vertegenwoordigers en probeert deze zo goed mogelijk te vullen met afspraken. Je hebt een eerste ervaring opgedaan in de verkoop. Je bent op zoek naar een job op lange termijn!

 • Chauffeur CE (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een arbeider wegenbouw met CE-rijbewijs.

 • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

 • Poetshulp (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Gistel (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Gelmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-GELMEN)

  Regio: GROOT-GELMEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Dossierbeheerder voor kantoor met meerdere vestigingen - Gits (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Voor deze uitgegroeide familiale omgeving gaan we op zoek naar een kandidaat met motivatie en goesting om bij te leren. Heb jij ambitie om te groeien naar allround dossierbeheerder of ben je klaar voor de volgende stap je in carrière? Dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je zal je eigen dossiers volledig van A-Z afwerken. Op termijn zal je ook de besprekingen met klanten voor jouw rekening nemen! Je werkt heel nauw samen met de vennoten die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren en heb je steeds een klankbord waar je kan op terugvallen. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

 • Credit Analyst (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Verder zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

 • ASSISTENT-TUINCHEF (werfreserve) (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: ARBORETUM KALMTHOUT

  Type: Werfreserve

  Als assistent-tuinchef geef je leiding aan een team van 5 tuiniers, 1 klusjesman, 30 vrijwilligers en 10 studenten. Je assisteert de tuinchef en neemt zijn taken over in geval van afwezigheid (20%) - assisteren van de tuinchef bij het invullen en opvolgen van de planning en de dagelijkse werkzaamheden - aansturen, bijsturen en controleren van de teamleden bij het uitvoeren van hun taken - opstellen van werkinstructies om een veilig gebruik van materialen, machines en producten te waarborgen - beheren van keuringen, kap- en vuurvergunningen alsook de gifkast en alle administratie hieromtrent - opzetten en opvolgen van ongediertebestrijding - uitvoeren van verschillende administratieve taken zoals het beheer van labels, opzoekingen in databases, aanvragen van offertes, … - uitwerken van tentoonstellingen rondom bepaalde thema’s en planten - eindverantwoordelijk voor de opkweek in serre en kwekerij Je bent meewerkend tuinier (80%) - als meewerkend tuinier de onberispelijke uitvoering van alle werkzaamheden op en rond het domein garanderen en controleren - toezien op het toepassen van procedures en werkinstructies om aan veiligheids-, kwaliteits- en milieueisen te voldoen - waarborgen dat onderhoud aan machines en gebouwen alsook kleine herstellingen uitgevoerd worden - erover waken dat het team steeds over voldoende materiële middelen beschikt om de opdrachten uit te voeren - assisteren bij evenementen, opbouwen, afbreken en opruimen - optreden als EHBO-hulpverlener

Zoek naar antwoorden van JONGSOCIALISTEN in sociale netwerken
Look for responds of JONGSOCIALISTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JONGSOCIALISTEN. Laat een reactie achter voor JONGSOCIALISTEN. JONGSOCIALISTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JONGSOCIALISTEN. Leave a respond for JONGSOCIALISTEN. JONGSOCIALISTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JONGSOCIALISTEN op de google maps. Adres en contacten JONGSOCIALISTEN
Location of JONGSOCIALISTEN on the google maps. Address and contacts of JONGSOCIALISTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JONGSOCIALISTEN JONGSOCIALISTEN: CATTAFESTA CONSTRUCTION | EDWIN VAN WALLEGHEM | Marantrade | PAUPORT? MARC | G. HUBERLANT

Other related companies as JONGSOCIALISTEN: CATTAFESTA CONSTRUCTION | EDWIN VAN WALLEGHEM | Marantrade | PAUPORT? MARC | G. HUBERLANT

JONGSOCIALISTEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JONGSOCIALISTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07160308837. Het bedrijf JONGSOCIALISTEN bevindt zich op het adres: GAGELVELDENSTRAAT 11; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 604,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JONGSOCIALISTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JONGSOCIALISTEN is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JONGSOCIALISTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JONGSOCIALISTEN, openstaande posities, locatie van JONGSOCIALISTEN op de kaart.

JONGSOCIALISTEN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is JONGSOCIALISTEN, company assigned to the tax number BE07160308837. The company JONGSOCIALISTEN is located at the address: GAGELVELDENSTRAAT 11; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 604,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JONGSOCIALISTEN were not found.
The main activity of JONGSOCIALISTEN is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JONGSOCIALISTEN is not available. You also can look at reviews of JONGSOCIALISTEN, open positions, location of JONGSOCIALISTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JONGSOCIALISTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JONGSOCIALISTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JONGSOCIALISTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JONGSOCIALISTEN, employees, financial statistics.