JOKA-CARTISKAMPEN

Contactgegevens JOKA-CARTISKAMPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOKA-CARTISKAMPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOKA-CARTISKAMPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIEFDADIGHEIDSTRAAT 43; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE, België

Telefoon (phone): 22293583 (+32-22293583) 22293583 (+32-22293583)

Fax (fax): +32 (86) 288-46-32 +32 (86) 288-46-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOKA-CARTISKAMPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOKA-CARTISKAMPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOKA-CARTISKAMPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOKA-CARTISKAMPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOKA-CARTISKAMPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOKA-CARTISKAMPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOKA-CARTISKAMPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOKA-CARTISKAMPEN
Products information JOKA-CARTISKAMPEN

BTW identificatienummer (tax): BE08033996582
Ondernemingsnummer: 6375885009
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in JOKA-CARTISKAMPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOKA-CARTISKAMPEN
(Get full report from official database of BE for JOKA-CARTISKAMPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOKA-CARTISKAMPEN
Addition kinds of activities for JOKA-CARTISKAMPEN

20460204. Maïsolie, geraffineerd | Corn oil, refined
33419904. Brons smelten en raffineren (secundair) | Bronze smelting and refining (secondary)
35590104. Bont naaimachines | Fur sewing machines
60119900. Federale reservebanken, nec | Federal reserve banks, nec
62890102. Royalty eigendommen beschermende verenigingen | Royalty owners protective associations
83220802. Drugsmisbruik counselor, nontreatment | Drug abuse counselor, nontreatment
86519900. Politieke organisaties, nec | Political organizations, nec

Werken bij JOKA-CARTISKAMPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOKA-CARTISKAMPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOKA-CARTISKAMPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOKA-CARTISKAMPEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende debiteuren (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bediende debiteuren ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzorgt het dagelijks beheer van de invorderingsportefeuille in collectieve schuldenregeling Je contacteert bemiddelaars en andere partijen Je zorgt voor een correcte afhandeling en opvolging van het verloop van een dossier Je staat in voor de invordering van de nog openstaande bedragen, analyse van de voorstellen en het afsluiten van de dossiers

 • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

 • Schrijnwerk(st)er M / V (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  SCHRIJNWERKER - PLAATSER M /V voor interieurmeubilair , maatkasten , badkamermeubels , keukens, enz je zal grotendeels instaan voor het plaatsen bij klanten en slechts een klein deel in het atelier werken ervaring is een must : onmiddellijk zelfstandig kunnen werken

 • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

 • Postbode Mariakerke (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor bpost regio Mariakerke zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

 • Straler M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalbedrijf in de regio van Overpelt, gespecialiseerd in het poederlakken van aluminium, verzinkt staal en staal, zijn wij op zoek naar een straler. Als straler sta je in voor het verwijderen van roest, vuil en verfresten van stalen objecten en het aanbrengen van een anticorrosielaag voor het aanbrengen van de poederlak. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

 • Huishoudhulp (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: t-interim Haacht

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Overijse (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Overijse en omgeving.

 • Poetshulp Herselt - Ramsel (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Huishoudhulp (M/V) regio Jabbeke (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

 • Jobstudent winkelmedewerker (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

  Type: Studentenjob

  Op zaterdag (halve of volledige dag) helpt u mee aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

 • Front-End Web Developer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: BATMAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Development & maintenance of web applications Improving UI/UX design Skilled in Javascript, jquery, git, html, css. Responsive desgin! A/B testing, json, working with API’s

Zoek naar antwoorden van JOKA-CARTISKAMPEN in sociale netwerken
Look for responds of JOKA-CARTISKAMPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOKA-CARTISKAMPEN. Laat een reactie achter voor JOKA-CARTISKAMPEN. JOKA-CARTISKAMPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOKA-CARTISKAMPEN. Leave a respond for JOKA-CARTISKAMPEN. JOKA-CARTISKAMPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOKA-CARTISKAMPEN op de google maps. Adres en contacten JOKA-CARTISKAMPEN
Location of JOKA-CARTISKAMPEN on the google maps. Address and contacts of JOKA-CARTISKAMPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOKA-CARTISKAMPEN JOKA-CARTISKAMPEN: Pag-Asa ASBL | PAUL VANSTAPPEN | Spits R | Weyns L | DANIEL DEJAEGHER

Other related companies as JOKA-CARTISKAMPEN: Pag-Asa ASBL | PAUL VANSTAPPEN | Spits R | Weyns L | DANIEL DEJAEGHER

JOKA-CARTISKAMPEN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOKA-CARTISKAMPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08033996582. Het bedrijf JOKA-CARTISKAMPEN bevindt zich op het adres: LIEFDADIGHEIDSTRAAT 43; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JOKA-CARTISKAMPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOKA-CARTISKAMPEN is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOKA-CARTISKAMPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOKA-CARTISKAMPEN, openstaande posities, locatie van JOKA-CARTISKAMPEN op de kaart.

JOKA-CARTISKAMPEN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOKA-CARTISKAMPEN, company assigned to the tax number BE08033996582. The company JOKA-CARTISKAMPEN is located at the address: LIEFDADIGHEIDSTRAAT 43; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JOKA-CARTISKAMPEN were not found.
The main activity of JOKA-CARTISKAMPEN is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOKA-CARTISKAMPEN is not available. You also can look at reviews of JOKA-CARTISKAMPEN, open positions, location of JOKA-CARTISKAMPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOKA-CARTISKAMPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOKA-CARTISKAMPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOKA-CARTISKAMPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOKA-CARTISKAMPEN, employees, financial statistics.